2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlarrr :) bende bu saatte ilk ben damlamışımdır diye rahatca geçmişi okuyordumki bi baktım benim gibi erkenciler varmış.kızım sağolsun uyutmadı beni hareket edip duruyor

Günaydın kızlarrr :) bende bu saatte ilk ben damlamışımdır diye rahatca geçmişi okuyordumki bi baktım benim gibi erkenciler varmış.kızım sağolsun uyutmadı beni hareket edip duruyor

yerim ben senin minik kızınııı
ay maşallah annesi hareket etsin tabi..
bu sağlıklı olduğunu qösterir
bu arada qünaydın :CüvCüv:

ben bugün itibariyle yolu yarılamış bulunuyorum artık zemuszemus yolun geri kalan kısmıda biran evvel geçse de kuzucuğuma kavuşsam yaa..benim kızım bu topicin ablası olacak bu gidişle..

günaydın şekerleerrrrr

günaydın cnm,hoşgeldin

yerim ben senin minik kızınııı
ay maşallah annesi hareket etsin tabi..
bu sağlıklı olduğunu qösterir
bu arada qünaydın :CüvCüv:

aman etsin maşallah o hareket ettikçe ben sevinçten duramıyorum ama çok uykum vardı gözlerimi açık tutamıyrdum ama acıktım anne ben diye içerden vurup durdu yaramaz.

ben bugün itibariyle yolu yarılamış bulunuyorum artık zemuszemus yolun geri kalan kısmıda biran evvel geçse de kuzucuğuma kavuşsam yaa..benim kızım bu topicin ablası olacak bu gidişle..

bizimde yolu yarılamamıza az kaldı..
bence biz bu qidişle haziran annesi değil mayıs annesi olucaz qibime qelio..bilmiyorumkismile
benim oğluş zaten ultrasonda 1 hafta büyük qörünüor

Hey maaşallah, darısı bizim başımıza

sinha senin bebiş vurunca elini karnına tuttuğunda hissede biliomusun ??

bizimde yolu yarılamamıza az kaldı..
bence biz bu qidişle haziran annesi değil mayıs annesi olucaz qibime qelio..bilmiyorumkismile
benim oğluş zaten ultrasonda 1 hafta büyük qörünüor

bana da öyle geliyor cnm ama ben bu topicin annişlerini çok seviyorum :asigim: mayıs anneside olsam ben burdan biyere gitmem :umursamaz:

bana da öyle geliyor cnm ama ben bu topicin annişlerini çok seviyorum :asigim: mayıs anneside olsam ben burdan biyere gitmem :umursamaz:

tabiki öle canım biz mayısta da doğum yapsak
nisanda da doğum yapsak
haziran anneleri topiği bizim topiğimiz boshayallersmile

Hey maaşallah, darısı bizim başımıza

amin cnm inşallah,tüm bebişlerimize maşallah

sinha senin bebiş vurunca elini karnına tuttuğunda hissede biliomusun ??

bazen çok kuvvetli vuruyor ozaman hissediyrm ama genelde dışardan hissedilmiyor.babasının da hissetmesi için istiyorum çok ama şimdilik ancak beni tekmeliyor yaramaz

kızlar benim burnum sürekli tıkanıyor nefes almakta zorlanıyorum bazen sizde de varmı.burun damlasıda kullanamıyorum napcam böyle ya

bazen çok kuvvetli vuruyor ozaman hissediyrm ama genelde dışardan hissedilmiyor.babasının da hissetmesi için istiyorum çok ama şimdilik ancak beni tekmeliyor yaramaz

bende o yüzden sordum yaa
eşim çok hissetmek istior
böle durumlarda da 1 hafta bile fark ediyor ya o yüzden sana sordum
seninle aramızda hemen hemen 1 hafta var bende yarın 19+0 olucam inş

günaydınnn geçmişe bi gözatıp geliyorummm

bende o yüzden sordum yaa
eşim çok hissetmek istior
böle durumlarda da 1 hafta bile fark ediyor ya o yüzden sana sordum
seninle aramızda hemen hemen 1 hafta var bende yarın 19+0 olucam inş

hareket edince eşim dinliyor karnımı ancak sesleri duyabiliyor şimdilik.bide kızım babasının uyumasını bekliyor sanki o uyuyunca başlıyor harekete.bide artık karanlık ve sessiz ortamlarda çok hareket ediyor,sesten rahatsız oluyr sanırım iyice.şimdide sürekli bi hareket halinde minnoşum vakit çabuk geçse artık yaaaa

Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrr ben biraz yakın geçmişe bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…