2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki kiz ama bende bir tek bulanti tutuyooor.
gerisi hepsi erkek belirtisi. :))))))))))))))))))

bende şu yastık olayıı merak ettim sabah bakayım kuzeyimi bakıyo başka yeremi benim kızımda da hep ekşi yemiştimm

selammmm iyigeceler kızlar.valla sayfalar dolmuş aşmış yine maşallah okuyamadım doğru düzgün ama hepiniz iyisinizdir inşallah.

slm kızlar bende bı bakım neler olmus bıtmıs dedım bızden bugunluk bu kadar uyumaya calısıcam öpüldünğz annişler ve minişler.. ıyı gecelerrr..

kızlar bebişlerinize nasıl beşik almayı düşünüyosunuz fikri olan varmı? ben karar veremiyorumda bir fikir verirseniz ii olur

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
daemon, Kanarya

gördüm kanarya burdasınn?? cık ortaya

kızlar ben kendımı astım bu saatte kalktım ve gul boregı pısırıyorum allahım kurtar benı bu oburluktannnnmafoldumben

qünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

kızlar bebişlerinize nasıl beşik almayı düşünüyosunuz fikri olan varmı? ben karar veremiyorumda bir fikir verirseniz ii olur
ben bebek odası takımı almayı düşünüyorum canım..
kızlar ben kendımı astım bu saatte kalktım ve gul boregı pısırıyorum allahım kurtar benı bu oburluktannnnmafoldumben

ohaoldumsmileoo sen harbi kendini aşmıssın yaf iyi üşenmion bari
ben üşendiğimden canım istesede yapamam kızbilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

iyiyim canımcım saol sen nasılsın?
ya eşim sabah işe qitmeden önce beni namaza kaldırdı sonra o işe qidene kadar
muhabbet derken.. uykum kaçtı kaydirigubbakcemile3
zaten qece biraz erken yatmıştık o yüzden olsa qerek
aslında şimdi yatsam uyurum da sonra qözlerim şişiyo diye uyumak istemiorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…