2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vardı canım son hafta coğalmıştı.. değişikti böyle beyaz fln..
hamilelikte normal dedi. mantar olabilir dedi fitil verdi

BENDE DE VAR AMA KAŞINTI YOK KOKU HERZAMAN OLMUYOR
HERGÜN ÇAMAŞIR DEĞİŞTİRİYORUM O KADAR bilmiyorumkismile
AMA RENGİ ŞEFFAF O NEDENLE SORDUM GEÇMİŞ OLSUN CANIMMMMMMM:1hug:

vardı canım son hafta coğalmıştı.. değişikti böyle beyaz fln..
hamilelikte normal dedi. mantar olabilir dedi fitil verdi

Canim bak milupa'nin sitesinde ne yaziyor:

17. Hafta

• Rahminiz göbek deliğinize ulaşır. ( Annelerin karın büyüklüğü, karın çevresindeki derinin gerginliği
  • ya da gaz yüzünden karnının ne kadar şiş olduğuyla ilgili olarak, farklı olabilir. )
  • Bebeğiniz bu hafta daha fazla kilo alacağı için, siz de 2 – 2.5 kilo daha alabilirsiniz.
  • Eğer 11 – 14 testlerini yaptırmadıysanız, en geç bu hafta içinde 16 – 18 hafta testlerini yaptırmanızı öneriyoruz.
  • ( Bazı durumlarda amniyosentez önerilir. Yani bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan enjektör yardımıyla biraz alınır
  • ve ‘Down Sendromu’ ihtimali kesin olarak belirlenir. )
  • Ayrıca bu dönemde terleme ve vajinal akıntınızda artış olabilir.

hmmm sağol canım bilmiyorumkismile
ben bi fitilimi kullanayım bakalım durum ne olacak..
zaten fitil kullanınca azalırsa gerçekten bişi varmış demektir.
azalmazsa normal akıntı demektir delikafadulden

hmmm sağol canım bilmiyorumkismile
ben bi fitilimi kullanayım bakalım durum ne olacak..
zaten fitil kullanınca azalırsa gerçekten bişi varmış demektir.
azalmazsa normal akıntı demektir delikafadulden

Yani tam senin oldugun haftada boyle birsey yazmasi tesaduf degildir herhalde canim.
Sen kafana takma canim baksana normalmis bu donem.

akıntı hamilelik belirtileri arasında da vardır zaten..ben de sık sık çamaşır değiştiriyorum bunun haricinde de havlu kağıtlardan koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum..günlük pedler sağlıklı olmayabiliyor çünkü..

özge bence senin martar değil benimde çok akıntım oluyor bazen çok sulu bazen yoğun
gün geçtikçe artarak devam ediyor
önemli olan yanma kaşınma olmaması
son aylara doğru çok aratacakmış

Yani tam senin oldugun haftada boyle birsey yazmasi tesaduf degildir herhalde canim.
Sen kafana takma canim baksana normalmis bu donem.

evet kızlar normalmiş doktor da dedi zaten..
evet ben de günlük ped kullanmıyorum.. havlu rulo kağıtlardan koyuyorum her seferinde de değiştiriyorum. başka türlü başa cıkamadım çünkü işyerinde ikide bir çamaşır değiştirmem imkansız :ecrin_bebek:

Kizlar birsey soracagim esinizle nasilsiniz? Sizin de bu donem isteginiz daha cok artti mi? :kedi::kedi:

tünaydın bebişlerim

özge bence senin martar değil benimde çok akıntım oluyor bazen çok sulu bazen yoğun
gün geçtikçe artarak devam ediyor
önemli olan yanma kaşınma olmaması
son aylara doğru çok aratacakmış
ya işte bende de kaşıntı yok doktora da söyledim ama birkaç ay önce enfeksiyonum olmuştu, şimdi bu da ona çok benziyor o nedenle olabilir diye düşündüm bilmiyorumkismile

Kizlar birsey soracagim esinizle nasilsiniz? Sizin de bu donem isteginiz daha cok artti mi? :kedi::kedi:

ihihhhi benim değil ama eşime tak dedi artık ya iyice arttı..kaynanamın yanında bile sırnaşıyo bana..oğlum azmışsın diyo...hahaha:roflol::roflol:delikafadulden

özge daemon geldimi çok merak ettim dünden beri yok böle yapmazdı arayıp rahatsızda etmek istemiyorum uyuyodur diye

hee bide doktora dedim ki karnımın içinde böle bişiler hissediyorum artık dedim.
tabii o bebekse dedim eyvahedigeldismile
bebektir bebektir hissediyorsundur dedi hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…