vardı canım son hafta coğalmıştı.. değişikti böyle beyaz fln..
hamilelikte normal dedi. mantar olabilir dedi fitil verdi
vardı canım son hafta coğalmıştı.. değişikti böyle beyaz fln..
hamilelikte normal dedi. mantar olabilir dedi fitil verdi
hmmm sağol canım bilmiyorumkismileCanim bak milupa'nin sitesinde ne yaziyor:
17. Hafta
- Rahminiz göbek deliğinize ulaşır. ( Annelerin karın büyüklüğü, karın çevresindeki derinin gerginliği
- ya da gaz yüzünden karnının ne kadar şiş olduğuyla ilgili olarak, farklı olabilir. )
- Bebeğiniz bu hafta daha fazla kilo alacağı için, siz de 2 – 2.5 kilo daha alabilirsiniz.
- Eğer 11 – 14 testlerini yaptırmadıysanız, en geç bu hafta içinde 16 – 18 hafta testlerini yaptırmanızı öneriyoruz.
- ( Bazı durumlarda amniyosentez önerilir. Yani bebeğin içinde bulunduğu sıvıdan enjektör yardımıyla biraz alınır
- ve ‘Down Sendromu’ ihtimali kesin olarak belirlenir. )
- Ayrıca bu dönemde terleme ve vajinal akıntınızda artış olabilir.
hmmm sağol canım bilmiyorumkismile
ben bi fitilimi kullanayım bakalım durum ne olacak..
zaten fitil kullanınca azalırsa gerçekten bişi varmış demektir.
azalmazsa normal akıntı demektir delikafadulden
Yani tam senin oldugun haftada boyle birsey yazmasi tesaduf degildir herhalde canim.
Sen kafana takma canim baksana normalmis bu donem.
evet kızlar normalmiş doktor da dedi zaten..akıntı hamilelik belirtileri arasında da vardır zaten..ben de sık sık çamaşır değiştiriyorum bunun haricinde de havlu kağıtlardan koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum..günlük pedler sağlıklı olmayabiliyor çünkü..
ya işte bende de kaşıntı yok doktora da söyledim ama birkaç ay önce enfeksiyonum olmuştu, şimdi bu da ona çok benziyor o nedenle olabilir diye düşündüm bilmiyorumkismileözge bence senin martar değil benimde çok akıntım oluyor bazen çok sulu bazen yoğun
gün geçtikçe artarak devam ediyor
önemli olan yanma kaşınma olmaması
son aylara doğru çok aratacakmış
tünaydıınn yawrumtünaydın bebişlerim
Kizlar birsey soracagim esinizle nasilsiniz? Sizin de bu donem isteginiz daha cok artti mi? :kedi::kedi:
poffffffffffffffKizlar birsey soracagim esinizle nasilsiniz? Sizin de bu donem isteginiz daha cok artti mi? :kedi::kedi:
geldi geldiiii...özge daemon geldimi çok merak ettim dünden beri yok böle yapmazdı arayıp rahatsızda etmek istemiyorum uyuyodur diye
geldi geldiiii...
ben yemege gittim görüşürüüzz
hmm bende mi var bi tuhaflik.:1ninca:
hmm bende mi var bi tuhaflik.:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?