2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar alemsiniz vallaha. kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

Gecmis olsun canim, bu durumda dogal tabiki korkmaniz. :teselli:
Neden olmustun ki canim ben o olayi kacirdim.

sağol canım
ikili testimizde risk çıkmıştı aslında tarama testlerinde böyle yanlışlıklarla karşılaşılabiliniyormuş
ama yinede insan rahat olamıyor ve tam anlamıyla detaylı bir bilgi istiyor onun sağlığı için onun ilerisi için en başta olduk işteeeeeCADIARZU
sonuç 21 inden sonra belli oluyormuşşş 25 günde onu bekliyoruzzz
ama p.tesi dtaylı ult.var belki oradada görür hayırlısı cnm yabenneyaptımki

ay allah korusun ya...şimdi hepimiz mutluyuz allah bozmasın.tahtalara vuralımda nazara gelmiyelim

tahtalara vurmayalım çünkü oduna tapan cahil halk zamanında şeytandan ve kötü ruhlardan korunmak için odunlara tahtalara vururlarmışeyvahedigeldismile

yeni topik güzel olmuş..bol bol eldiven alalım yüzlerini çiziomuş bebişler..gerçi her zıbın takımın içinde var zaten

Gecmis olsun canim benim hayirli haberler alirsin insAllah.
Benim doktorum ikili test yapmiyormus bu hafta direk uclu test oldum bende.

tahtalara vurmayalım çünkü oduna tapan cahil halk zamanında şeytandan ve kötü ruhlardan korunmak için odunlara tahtalara vururlarmışeyvahedigeldismile

hadi ya!! ay iyi oldu söylediğin bende huy edinmiştim hemen bulur vururdum...neyse maşallahh barekallah hepimize

herşeyin hayırlısı,hiç sıkma canını kuşum,gerildikçe bebişinde geriliyo bak

ay cnm geçmiş olsun,inşallah güzel haberler alırsın

herşeyin hayırlısı,hiç sıkma canını kuşum,gerildikçe bebişinde geriliyo bak

kız benim görümcemin kızına aynı böle yaptılar karnından su aldırlar...bütün testleri yaptılar korkuttular kızı hep,doğum yaptı öyle tatlı akıllı bi kızı varki maşallah...doktorlar birazcık abartıyo bence bazen

ohhh yidim geldiimm.. saat 1 olsa da cıksam

oh be nerdesin sen ya ortak ciddi merak ettirdin kendini ha:mymeka:

ben geliimm kım özledi beniiiizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…