D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #28.881
ya kızlar peki önceden böyle bir tecrübeniz oldumu ama şaka yapmadan :)
benim bir haftadır ensemden kulakalrımın arkasından şişlikler çıkıyor dr lenf bezlerin şişmiş öenmli değil gibi ama emin olmak için emar çekmemiz lazım oda bebeği ziyan eder dedieğer bir hafta sonra yada ilede gene çıkmaya devam ederlerse başka şeyler düşünmeye başlayacam dedi.
Bend kendi doğum dr umu aradım oda onun dediklerine kulak asma şekerimi düşüren dahiliyeci vardıya tekrar ona git o baştan aşağı muayene etsin gerekirse konsultasyon ister sonuca göre bakarız dedi işin garibi eve geldim bir tane daha çıktı
benim bir haftadır ensemden kulakalrımın arkasından şişlikler çıkıyor dr lenf bezlerin şişmiş öenmli değil gibi ama emin olmak için emar çekmemiz lazım oda bebeği ziyan eder dedieğer bir hafta sonra yada ilede gene çıkmaya devam ederlerse başka şeyler düşünmeye başlayacam dedi.
Bend kendi doğum dr umu aradım oda onun dediklerine kulak asma şekerimi düşüren dahiliyeci vardıya tekrar ona git o baştan aşağı muayene etsin gerekirse konsultasyon ister sonuca göre bakarız dedi işin garibi eve geldim bir tane daha çıktı
elhamra kac dunruum sen gel ben senı ıstanbulda saklayayım kusummm
yoksa bu hatunlar kotu seyler yapıcaklar sana
gitme buluşmaya o zaman beni seviyosan:kedi:
zeyhat çok özür dilerim valla o kadar dağıldımki gülme krizim geçsin ciddi ciddi araştırcam
kulak arkasını:roflol:
cosmo sakın ol kuusm ac dugmelerı nefes al azcık
zeyhatcım keske yardımcı olabılsek ama maalesef elımızden bısey gelemıyo dıkkat et kendıne ama cok onemlı bısey oldugunu zannetmıyorum sıkma canını
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım çok da yemedim ama çatlıycam orta yerimden nefes alamıyomm mmmmmmmm
Salak gibi bi de kot giydim bide boğazlı badi varrr
Allahım akşam olsun artıkkkkkkk
allah allah bendede öle bişi olmadı. duymadımda etrafımda.hamilelik öncesi bi belirti filan varmıydı acaba.geçmiş olsun canım.
Selam Zeynepcim. İyiyim ben de sen iyi ol hele :)
Doktorların da dediği gibi bahsettiğin şeyler lenf bezleri. Enfeksiyon durumunda şişerler. Bu basit bir diş enfeksiyonu ya da bademcik bile olabilir.
Normalde olmayan bir sürü şey gebelikte olur Zeynepcim. DOlayısıyla bunlar normal şeylerdir. İçinde koca bir herif büyüyor ( Cihangir Akman Kemal Üstün :) ) bu kolay bir şey değil. Hamilelikte normalde olmayan bir sürü şey olabilir. Altına çişini bile kaçırırsın, bunlar hamilelik için normal şeylerdir
Hamile değilken olunca hafif atlatılan bazı şeler de hamilelikte biraz "abartır" kendini. Senin bu lenf bezlerinin şişmesi de muhtemelen bu sebeptendir.
İçin rahat olsun. Doktorun dediklerini yap, ilaçlarını al, kontrollerini aksatma.
Bir de sakin ol. Anne gebelikte nasıl olursa bebek de ileride oyle olur derler. Gergin bir bebek istemezsin değil mi :)))
Öperim yanaklarınızdan :)
bir dr akrabamız vardı ona mail atmıştım öenmli değildir diyor rahatladım ya
zeyhatcım guatr için boyun ultrasonuna girdinmi beni almışlardı nodül çıkmadı
bazı nodüller çünkü dağılabiliyomuş
belkide guatrdır ve ilaçla kolayca halledilir
cosmo sakın ol kuusm ac dugmelerı nefes al azcık
zeyhatcım keske yardımcı olabılsek ama maalesef elımızden bısey gelemıyo dıkkat et kendıne ama cok onemlı bısey oldugunu zannetmıyorum sıkma canını
kızlar ben kaçıyom kocişle ilgileneyim biraz.
daemoncum ben yarın 12.30 deniz otobusuyle gelecem..
13.00 gibi inmiş olurum. artık telleşiriz olar mı..
haldun tanerin oraya gelirim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?