2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benım hamılleıkten once kulagımın arkasaında bıkac tane cıkmıstı o zamn gıtmıstım vucudunun herhangı bı yerınde yara oluup mıkrop kaptıysan o sebepten olmus olabılrı demıstı bı ılac vermıstı gecmezse bakıcaktı ama gecmıstı benım.. vucut kendını savunmak ıcın olusuruyo o sııslıklerı sende belı bı mıkrop falan kapmıssındır ben o zamn dusmusum bıkac derın yaram vardı ondan sonra olmsutu

Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir dahiliyeciye git bakalım o ne diyecek kendini de çok üzme belki stresten de olmuş olabilir...

elhamra kac dunruum sen gel ben senı ıstanbulda saklayayım kusummm
yoksa bu hatunlar kotu seyler yapıcaklar sana

gitme buluşmaya o zaman beni seviyosan:kedi:

zeyhat çok özür dilerim valla o kadar dağıldımki gülme krizim geçsin ciddi ciddi araştırcam
kulak arkasını:roflol:

daemon özge sağolun kızlar banada dr son bir kaç günde kuaföre gittinmi dedi genelde kadınlarda ondan oluyormuş orda mikrop kapıyorlarmış sende gitmmeişsin dedi ama neden çıkabilceğini söylemedi

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım çok da yemedim ama çatlıycam orta yerimden nefes alamıyomm mmmmmmmm
Salak gibi bi de kot giydim bide boğazlı badi varrr
Allahım akşam olsun artıkkkkkkk

gitme buluşmaya o zaman beni seviyosan:kedi:

zeyhat çok özür dilerim valla o kadar dağıldımki gülme krizim geçsin ciddi ciddi araştırcam
kulak arkasını:roflol:

eee seyyyy ama dunruum anlasmıstık ya ozgede benım dunurum sımdı gıtmezsem ayıp olur hem bakayım kımse senın dedıkodunu yapıcak mı elıfzele laf soylıycek mı

Selam Zeynepcim. ıyiyim ben de sen iyi ol hele :)

Doktorların da dediği gibi bahsettiğin şeyler lenf bezleri. Enfeksiyon durumunda şişerler. Bu basit bir diş enfeksiyonu ya da bademcik bile olabilir.

Normalde olmayan bir sürü şey gebelikte olur Zeynepcim. DOlayısıyla bunlar normal şeylerdir. ıçinde koca bir herif büyüyor ( Cihangir Akman Kemal Üstün :) ) bu kolay bir şey değil. Hamilelikte normalde olmayan bir sürü şey olabilir. Altına çişini bile kaçırırsın, bunlar hamilelik için normal şeylerdir

Hamile değilken olunca hafif atlatılan bazı şeler de hamilelikte biraz "abartır" kendini. Senin bu lenf bezlerinin şişmesi de muhtemelen bu sebeptendir.

ıçin rahat olsun. Doktorun dediklerini yap, ilaçlarını al, kontrollerini aksatma.

Bir de sakin ol. Anne gebelikte nasıl olursa bebek de ileride oyle olur derler. Gergin bir bebek istemezsin değil mi :)))

Öperim yanaklarınızdan :)

bir dr akrabamız vardı ona mail atmıştım öenmli değildir diyor rahatladım ya

cosmo sakın ol kuusm ac dugmelerı nefes al azcık

zeyhatcım keske yardımcı olabılsek ama maalesef elımızden bısey gelemıyo dıkkat et kendıne ama cok onemlı bısey oldugunu zannetmıyorum sıkma canını

allah allah bendede öle bişi olmadı. duymadımda etrafımda.hamilelik öncesi bi belirti filan varmıydı acaba.geçmiş olsun canım.

şu ana kadar çok gergindim hatta uzak bir akrabama bile mail attım sonucu paylaştım rahatlaltı beni :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım çok da yemedim ama çatlıycam orta yerimden nefes alamıyomm mmmmmmmm
Salak gibi bi de kot giydim bide boğazlı badi varrr
Allahım akşam olsun artıkkkkkkk

düğmee ac bi tane

allah allah bendede öle bişi olmadı. duymadımda etrafımda.hamilelik öncesi bi belirti filan varmıydı acaba.geçmiş olsun canım.

yok canım ben grip bile olmam herkes grip olur evde ataşlenir bana hiç geçmez öyle bir bünyem vardı ama sanırım bağşıklık sistemi çöküyor hamilelikte

zeyhatcım guatr için boyun ultrasonuna girdinmi beni almışlardı nodül çıkmadı
bazı nodüller çünkü dağılabiliyomuş
belkide guatrdır ve ilaçla kolayca halledilir

heh iyi işte rahatlamışsındır. :)

kızlar ben kaçıyom kocişle ilgileneyim biraz.
daemoncum ben yarın 12.30 deniz otobusuyle gelecem..
13.00 gibi inmiş olurum. artık telleşiriz olar mı..
haldun tanerin oraya gelirim olmazsa

zeyhatcım guatr için boyun ultrasonuna girdinmi beni almışlardı nodül çıkmadı
bazı nodüller çünkü dağılabiliyomuş
belkide guatrdır ve ilaçla kolayca halledilir

yok canım hiç girmedim emar değil sanırım normal ultrason cihazıyla bakıyorlar herhalde

Açtım vallaaa ama body ninde boğzını yırtmam lazım sanırım -tatlicadiarzu-
Eve yırtık pırtık gidiyomuşum akşamaaa kaydirigubbakcemile3
Kotun önü açık boğaz yırtık falan kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyom kocişle ilgileneyim biraz.
daemoncum ben yarın 12.30 deniz otobusuyle gelecem..
13.00 gibi inmiş olurum. artık telleşiriz olar mı..
haldun tanerin oraya gelirim olmazsa

güle güle özgecim artık buşuşma resimlerinizi siteye koyar bize nispet yaparsınız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…