2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E yani kafanıza elhamra yada ben düşeblrz hiç belli olmaz :hulya:
Böle elimde şişlerimle, pantolonun önü açık bağrım yırtık düşücem kafanıza :hulya:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ayyyhhh korktummm olur mu dersın

E yani kafanıza elhamra yada ben düşeblrz hiç belli olmaz :hulya:
Böle elimde şişlerimle, pantolonun önü açık bağrım yırtık düşücem kafanıza :hulya:

aklinialirimsmile gelsen egelsenealsanaalsanasmile

Bakın kızlar bunun trafiği var, hava muhalefetleri var, benm muhalefetliğim var kaydirigubbakcemile3
Elhamra var, tsunamisi var olumunekankayizsmile
Yapmayın etmeyin kırın dizinizi oturun evinizde hihoyyyt
az kısıyız kuzumm..

daemon
özgeçay
ukla
esmer
zynpmrt
archimim
stella

bu kadar

az kısıyız kuzumm..

daemon
özgeçay
ukla
esmer
zynpmrt
archimim
stella

bu kadar
oooo kadro süpermiş cidden
Bari ötekilerini caydıralım elhamra aklinialirimsmile aklinialirimsmile
yok kız buluşsunlar bana malzeme çıkıcak
resimleride koycaklar buraya
oooh yandılar bendenkaydirigubbakcemile3

Bunlar caymaz ohaoldumsmile

kadro super yarın resımlerıde eklerız sızde gorurusunuz.. neyse kızlar ben bıraz uzanıcam oturmaktan belım agrıdı gorusuruz yıne. sonrada yemek yapıyım aksama

kadro super yarın resımlerıde eklerız sızde gorurusunuz.. neyse kızlar ben bıraz uzanıcam oturmaktan belım agrıdı gorusuruz yıne. sonrada yemek yapıyım aksama

tamam canım iyi bak kendinebende birazdan çarşıya kaçıcam

bagcılar medıcına mı gidiyorsun benim arkadaşım orda doğum yaptı ama hiç memmnun kalmadı ikincisini medicalparkta yaptı hizmet hast.de de yengemiz doğum yaptı memmnun ama hastane cok küçük polokinlik gibi geldi eşimle bize

benimde bi tanıdığım medicineda yaptı memnun kalmış o önerdi ztnde,eşim pek ısınmadı o hastye,şimdi birisi hizmeti önermiş oraya bakıyım diorum,daha öncede nisaya gidiodum..artık bi karar vermem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…