2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hhıh :umursamaz:

neyse çok çene çalamamışlar birde geçmişi okuma zahmetinde bulunmadım neyseki
ayyy tam resimleri bilgisayara aktırıyodum makinenin şarjı bitti azcık bekleyeceksiniz artık

neyse çok çene çalamamışlar birde geçmişi okuma zahmetinde bulunmadım neyseki
ayyy tam resimleri bilgisayara aktırıyodum makinenin şarjı bitti azcık bekleyeceksiniz artık
ay cabıhh cabıhhh cok merak ediyom resimlerimizi delikafadulden
gerçi çekildikten sonra gördüm ama büyük halleri daha güseldir delikafadulden

gelemeyenler de catlasın, ayrı... :smiley-cool:

şarjı tam dolmadı ama bi deniycem bakim

bu arada nohutu haşlıyom.. yarın yapacam hihoyyyt

yap canım en azından haşla dursun yoksa çillenir
bende geldim hazır buzluktan döner vardı onu hazırladım koçiş yedi
valla bişiyde demedi benim karnım tok dedim Allahtan seviyo böle şeyleri ya..yerimseniben

hadi atın ggari rsimleri

ohhh iyi valla süper.. benimki de dünden pide kalmıştı oları yicek

hadi atın ggari rsimleri
heee sen de cok çirkinsin özge, çiş özge şişko özge diye dalga geçecen dimi.. onun için bekliyon hazır asker gibi kötükedihüso

yevrum okadar kolay olsa makineden bilgisayara aktarıyorum önce

ben geldimmmmmm. Eve geldim sofra kurdum çamaşır makinesini çalıştırdım. Yemek yedik sofrayı kaldırdım bulaşık makinesini çalıştırdım ancak gelebildim.

nnnnnhahaha(kötü kadın kahkahası)

ben geldimmmmmm. Eve geldim sofra kurdum çamaşır makinesini çalıştırdım. Yemek yedik sofrayı kaldırdım bulaşık makinesini çalıştırdım ancak gelebildim.
anamm amma sey yapmışsın. ben geldim eşofmanlarımı giydim nohutu suya koydum altını yaktım geldim koltuguma, ayaklarımı uzattım, minderimi ve bilgisayarı kucagıma aldımmm.. bitti

bende wc zor attım kendimi , koçişe masayı kurdum yemeğini ısıttım üstümü değiştim, geldim

çişlisiniz işte:umursamaz:

1. haziran buluşmasına gelinnn

:roflol:ay kizlarr cokk komiksinizz yaa:roflol:catladim burda gulmektenopuyorumnanaktantabi siz beni tanimiyosunuz ama bir bakim sohbete dedimm bir merhaba deyeyim dedimma.s.

muhabbet etmekten wc ye bile gitmemişiz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…