azönce daemon'la konuştuk
buluşmuşlar 4 kişilermiş
hava çok güzelmiş
hava güzel diye sofra kurmuşlar bi parka
yazık makarna yiyolarmış
özge evde yapmışta getirmiş makarnayı
daemonda yanına bi kola almış
ukla sofra kurmuş
zeynep yıkamış
üzüldüm be valla bende kalp taşıyorum sonuçtamafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
ay cabıhh cabıhhh cok merak ediyom resimlerimizi delikafaduldenneyse çok çene çalamamışlar birde geçmişi okuma zahmetinde bulunmadım neyseki
ayyy tam resimleri bilgisayara aktırıyodum makinenin şarjı bitti azcık bekleyeceksiniz artık
ohhh iyi valla süper.. benimki de dünden pide kalmıştı oları yicekyap canım en azından haşla dursun yoksa çillenir
bende geldim hazır buzluktan döner vardı onu hazırladım koçiş yedi
valla bişiyde demedi benim karnım tok dedim Allahtan seviyo böle şeyleri ya..yerimseniben
heee sen de cok çirkinsin özge, çiş özge şişko özge diye dalga geçecen dimi.. onun için bekliyon hazır asker gibi kötükedihüsohadi atın ggari rsimleri
ohhh iyi valla süper.. benimki de dünden pide kalmıştı oları yicek
heee sen de cok çirkinsin özge, çiş özge şişko özge diye dalga geçecen dimi.. onun için bekliyon hazır asker gibi kötükedihüso
anamm amma sey yapmışsın. ben geldim eşofmanlarımı giydim nohutu suya koydum altını yaktım geldim koltuguma, ayaklarımı uzattım, minderimi ve bilgisayarı kucagıma aldımmm.. bittiben geldimmmmmm. Eve geldim sofra kurdum çamaşır makinesini çalıştırdım. Yemek yedik sofrayı kaldırdım bulaşık makinesini çalıştırdım ancak gelebildim.
ay ben de gelir gelmez wc yaptım hemenbende wc zor attım kendimi , koçişe masayı kurdum yemeğini ısıttım üstümü değiştim, geldim
lülülülülülüçişlisiniz işte:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?