aslında her gün hatta saat başı bakıyorum ama sohbeti takip edemiyorum gündüz okulda oluyorum akşamda geç bakınca sadece okuyorum yazılanları benim çok şükür bulantılar geçti allaha şükür bir problemle karşılaşmadım ama şimdi hareketlerini hissetme telaşına başladım inş en kısa zamanda sende sorunlarından kurtulur rahat bir hamilelik geçirirsizn bu arada bebeğinin cinsiyeti belli oldumu allah nasip ederse benim bir oğlum olacak adını yağız düşünüyoruz..
selam kızlar :)))
selam canım
napıyosunuz bakeeeeeem bugun diğerleri yokk kaydirigubbakcemile3 bulusmuslardır.inşallah yagmura yakalanmazlar
inş. canım inş. bu arada cinsiyetimizi daha öğrenmedik gitsek öğreniriz ama eşim biraz daha bekleyelim diyo aslında ona kalırsa hiç öğrenmeyelim öyle kalsın sürpriz olsun diyo ama tabiki mümkün değil...senin adına çok sevindim canım demek oğlun olucak allahım sağlıkla vede hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip etsin inş, hepimizinkini[/QUO
aslında cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda bu yeter bende hiç merak etmiyordum aslında biliyordum hep rüymda da erkek bebek görüyordum ultrasonda doktara o daha görmeden ben bebeğim erkek kesin biliyorum dediğimde bana gülmüştü ama insan hissediyor sanki hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alalım da:Saruboceq:
reblid tebrikler canım..:))
inş. canım inş. bu arada cinsiyetimizi daha öğrenmedik gitsek öğreniriz ama eşim biraz daha bekleyelim diyo aslında ona kalırsa hiç öğrenmeyelim öyle kalsın sürpriz olsun diyo ama tabiki mümkün değil...senin adına çok sevindim canım demek oğlun olucak allahım sağlıkla vede hayırlısıyla dünyaya gelmesini nasip etsin inş, hepimizinkini[/QUO
aslında cinsiyeti hiç önemli değil sağlıklı olsunlarda bu yeter bende hiç merak etmiyordum aslında biliyordum hep rüymda da erkek bebek görüyordum ultrasonda doktara o daha görmeden ben bebeğim erkek kesin biliyorum dediğimde bana gülmüştü ama insan hissediyor sanki hayırlısı ile sağ salim kucağımıza alalım da:Saruboceq:
elbette canım benim öncelikle sağlıklı olmaları tek temennimiz.....bende kesin 2 side erkek diyorum içimden hep öyle geçiyor bakalım eşimde kız istiyor bakalım herşeyin hayırlısı beklemekte fayda var
merhaba kızlar
oof of bizim kızlar buluşmuşlardır
tıkınıyolardır şimdi
ne yiyolar acababilmiyorumkismile
buarada kızlar bi arkadaş mothercare'den bahsetmiş
eğer mothercare'den alışveriş yapmak istiyosanız
mutlaka ayın 15.de gidin
indirim günü her ayın 15i
mesela
bizim bi akraba
7 tane bodyi
20tlye almış
buarada kızlar bi arkadaş mothercare'den bahsetmiş
eğer mothercare'den alışveriş yapmak istiyosanız
mutlaka ayın 15.de gidin
indirim günü her ayın 15i
mesela
bizim bi akraba
7 tane bodyi
20tlye almış
canım bu mothercare tam olarak nerde oluyo bende artık alışverişe başlamak istiyorum
slm kızlar ne haber nasılsınız bakem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?