2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bebişim için sipariş vermiştim internetten kargoya vermişlerrrrrrrhihoyyyt

görmez miyim canıııım, şebeklik demeyelim de komiklik diyelim. Bazen kahkalarla güldüm, bazen de kötü haberlere üzüldüm. Ama takipçileriniz çok, haberiniz olsuuuunnn :)
hmmm tamam o zaman...
sen de gel katıl aramıza bakalım..
haydinnn hobaaaa :lepi:

elhamraa annende pek bı guzelmıs bı resımde annem yanındada ablam yazmıs o sarısın hatun sen mıısn

kıslar yaaa, burada yazmayı öğrenmek de bayağı bir zaman alacak galiba. Özgeçay, (geçen haftaydı sanırım) avatar yapmak için yol yordam göstermiştin ama ben bulamadııım Geçmişi okumaktan gözüm ağrıdı, yok . Şu linki bir daha yazar mısın?

kızlar benide ekleyin zeynep yuv... us.... iki soyadım var özgede ve daemonda varım eklerken kk rumuzunuzuda mesaj atın karıştırıyorum sonra

selam kızlar guzel annişler nasılsınz bakalm kac gundr gıremyrm yorgnlktn işlerde cok youndu bugn ancak acabıldımm gecmış nasıl ben hıc göz atmaym cıkamam ıcınden sanrm:)

elhamra kız anneni yirim valla ne güselmiş

inanın bu facede kım kımdı bend ekarıstırıyorumm

elhamra evet ablam yazan resmi ben de buldum.. sarışın renkli gözlü annene benzeyen hatun sen misin?

BİLİMSEL HOSGELDIN ARAMIZA LISTEYE EKLEDIM SENI..

özge bırde sesını duy sen elhamranın nasıl bır ınce kıbar sesı var..

bebişim sen katıl omaya bahane mı arıyon yavrumm

wuuuu tamam arayacam.. çok yakındaaa... :jeyyar:
konuşalım anammmm:kedi:
ekledim ben..
kız kardeşin ne güselmiş.. sen de benziyon mu ona aklinialirimsmile

elhamraa annende pek bı guzelmıs bı resımde annem yanındada ablam yazmıs o sarısın hatun sen mıısn

du ekliyo beni şimdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…