2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aylardır bu sitedeyim hala kimsenin ismini bilmiyorumbilmiyorumkismile
kendi ismimi bile unuttum bebis02 diye seslenirlerse bakıyorum:roflol:

ay bende bılgeye ukla dıye seslenıyorum 3. gorusmmeız oldu ama hep oyle dıyorum cerenede hep ozge dedım zatenkaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda ikiz hamile olarak ben varım heralde beni yalnız bırakmayın ikiz anne adayı istiyorummmm (aranıyooorrrr)

selam kızlar guzel annişler nasılsınz bakalm kac gundr gıremyrm yorgnlktn işlerde cok youndu bugn ancak acabıldımm gecmış nasıl ben hıc göz atmaym cıkamam ıcınden sanrm:)

selamlarrrr :))) gecmıs doluuuu direk gir muhabbetee

aa eevtt altına aylinim bitane yazmışlarr.. bu sensiinnn

delikafaduldenkızlar aranızda ikiz hamile olarak ben varım heralde beni yalnız bırakmayın ikiz anne adayı istiyorummmm (aranıyooorrrr)

kızlar benim başım çok fena dönmeye başladı.. çıkıyorum aksam yine gelirim. görüşrüüzzzzzzz

ay bende bılgeye ukla dıye seslenıyorum 3. gorusmmeız oldu ama hep oyle dıyorum cerenede hep ozge dedım zatenkaydirigubbakcemile3

dün de beni ukla aradı ya ben de telime ukla diye kaydettim.
cerende özgeçay diye kayıtlı delikafadulden

delikafaduldenkızlar aranızda ikiz hamile olarak ben varım heralde beni yalnız bırakmayın ikiz anne adayı istiyorummmm (aranıyooorrrr)

tek leri kabul etmıyormusun arkadaslıgaaaaaaa:sm_cool::roflol:

anaaa benim o ama ne çirkin çıkmışım kız ordabilmiyorumkismile

buarada o açık zamanlarım aaah pelin ah silmemeiş onu ordan hemen sildireyim

Beyza88, Leyla21 bizim bebişler aynı gün doğacakmış. opuyorumnanaktan Doğumdaşlarım benim....olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…