2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben günde 1 lt su içiyorum gün içinde mandalina portakal yiyprum bir de haftada 1 havuç suyu içiyorum (çok şekerli oluyor ama içmezsemde koçiş kızıyor)

gunde 2 bardak su ıcsem sukredıyrm mıdemı bulndıryr suuuu offfyaaaaa ıcınzde bıtek benmı bu mıdeden sornluyum aglcm ama yaaaaaaa:S

bana da yaptıalr 1 kez k.valimlere gitmiştik akşam yemekte eşimin halası enişteside vardı , kayısılı böyle ekşili bi tatlı yapmışlar bende sevmem tatlıyı pek helede yemek sonra güp diye yitemem en az 1 saat geçmesi lazım neyse herkese koydular banada
e dedim yiyemem ben bunu zaten tıkabasa doymuşum görümcem felan nasıl ısrar ediyor yesin diye hamile bilmem ne ayyy valla masada terör estirdim bi bağırdım aa ne demek ya yemiyorum ısrar etmieyin şimdi tüm yedikerlimi masaya kusarım zorlamayın insanı diye ayy valla çıt çıkmadı masaada eşim bozuldu surat astı hiç umursamadım kalktım masadan gittim.. o gün bugündür tık yok kimsede zemuszemus

ya bana doktor vitamin vermedi. herkes vitamin alıyor mu :uhm:

bana daha ne kan hap verdi ne vitamin. Yemek yiyebiliyo musun dedi haddinden fazla dedim iyi o zaman yazmayalım şimdilik dedi.Kan değerlerimde iyi çıktığı için bu aydan sonra başlıcakmışız. Ben olabildiğince geç başlamak istiyorum ama bakalm

banada elevıt verdı bıde ferplex bılmem ne verdı daha agzıma surmedım yafss malum... dıyorm ve artk yazmyrm sebebınııııD:

benimde kaynanam öyle illa ye der.. hatta yemem tabağa koyar gene getirir ye diye.
bir gün çok yedirip kusunca bir daha da ısrar etmedi. :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…