ben daha kahvaltı yapmadım.. ne yesem yaa bilmiyorumkismile
:1shok: :1shok: :1shok:özge gene error verdi -tatlicadiarzu-
bugun canım evdekileri çekmedi bende patatesli börek aldmportakal suyuda sıkmıstım. gecistrdim unutmadan vitaminimide içim
heee, elevit gamyoncuiremsuya bana doktor vitamin vermedi. herkes vitamin alıyor mu :uhm:
ben günde 1 lt su içiyorum gün içinde mandalina portakal yiyprum bir de haftada 1 havuç suyu içiyorum (çok şekerli oluyor ama içmezsemde koçiş kızıyor)
ya bana doktor vitamin vermedi. herkes vitamin alıyor mu :uhm:
:1shok: :1shok: :1shok:
:roflol: ay koptum
heee, elevit gamyoncuiremsu
heee, elevit gamyoncuiremsu
bana da yaptıalr 1 kez k.valimlere gitmiştik akşam yemekte eşimin halası enişteside vardı , kayısılı böyle ekşili bi tatlı yapmışlar bende sevmem tatlıyı pek helede yemek sonra güp diye yitemem en az 1 saat geçmesi lazım neyse herkese koydular banadabana da yapılan o muameleden bıktım. aman yanında yemek konuşmayın canı çeker. gel tatlı ye canın çekmiştir.
istemiyorum diyorum sen hamilesin diyorlar. sanki ben neyi isteyip istemediğimi bilmiyorum
benimde senin gibi canım hiç birşey çekmedi. ama milletin ısrarla canın çekmiştir ye demesinden fenalık geldi.
ama bunu eskiden bende yapardım. hamile birinin yanında birşey yiyorsam zorla ikram ederdim. hamile kaldıktan sonra söz verdim kimseye ısrar etmeyeceğim
elevitmi ecevitmi öylebir hap içiyorum ben günde 1 tane demir hapıya bana doktor vitamin vermedi. herkes vitamin alıyor mu :uhm:
offf evet... ben de geceleri almaya basladım.. bu sefer de sabah uyandıgımda midem kazınmış oluyor cokacimcoookelevit iciyorum ben de ve inanılmaz iştah acıyor
elevit iciyorum ben de ve inanılmaz iştah acıyor
bana da yaptıalr 1 kez k.valimlere gitmiştik akşam yemekte eşimin halası enişteside vardı , kayısılı böyle ekşili bi tatlı yapmışlar bende sevmem tatlıyı pek helede yemek sonra güp diye yitemem en az 1 saat geçmesi lazım neyse herkese koydular banada
e dedim yiyemem ben bunu zaten tıkabasa doymuşum görümcem felan nasıl ısrar ediyor yesin diye hamile bilmem ne ayyy valla masada terör estirdim bi bağırdım aa ne demek ya yemiyorum ısrar etmieyin şimdi tüm yedikerlimi masaya kusarım zorlamayın insanı diye ayy valla çıt çıkmadı masaada eşim bozuldu surat astı hiç umursamadım kalktım masadan gittim.. o gün bugündür tık yok kimsede zemuszemus
benimkini açmadı :Sbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?