2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar canm sakız çiğnemek istiyo çiğneyince görenler cocuun b*klu olucak diolar.ne kadar hurafe var ya bilmiyorumkismile

kızlar canm sakız çiğnemek istiyo çiğneyince görenler cocuun b*klu olucak diolar.ne kadar hurafe var ya bilmiyorumkismile

Supersin :roflol::roflol:

benim de kan değerim iyiydi ama sonradan bu değer düşecek şimdiden başlasan iyi olur dedi verdi.
başka da birşey vermesin içemem zaten. kan ilacını bile zar zor alıyorum.

Allahim yarabbim birdaha girmicem ha bu gidisle topik'e.
Sakiz'a da mi bi sorun var diyorlar simdi,
Allahim yaa ben agzimi bandlayim en iyisi.
Bende falim sakizi alirim midemdeki siskinlik gider.

kızlar merhabalar...
ben hiçiyi değilim...mafoldumben

benimde kaynanam öyle illa ye der.. hatta yemem tabağa koyar gene getirir ye diye.
bir gün çok yedirip kusunca bir daha da ısrar etmedi. :icecream:
benimkilerde ısrar ediyorlardı ilk başlardı yeni evliyken yani
ama dedim ben istemiyorum sakın yapmayın hoşlanmıyorum diye
hatta meyve felan soyup koyuyorlardı şimdi sadece soruyorlar kaydirigubbakcemile3bende şunu ve bunu verin diyorumm ay ben çok cadıyım yaaa aynı halama çekmişim kızımda inşallah bana çekerrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaklinialirimsmile

İyi günler saat 11:00
Pembe mavi masaldan öğlen haberleri
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay koptuuumm kaydirigubbakcemile3 çok sinir olmuştum da simdi alarm gecti pc alttan alarm haber yanii sevindirik oldum paylasayım dedim

amaaann gıcık oluyom öle diyenlere..
ben olsam diyene, "niye sen çok çiğnedin de çocugun şimdi b.klu mu" derdim :mymeka:

aynen gece yatarken iciyorum sabah midem kazınıyor aynı benim de off off

Canim o vitaminden degildir cunku ben aksamlari tika basa yiyorum
hicbirsey kullanmiyorum yatiyorum benim de sabah kalktigimda midem nasil kaziniyor anlatamam.
Hatta gece uyandigimda bile oluyor bazen kalkip bisiler yiyorum bazen de zorla kendimi uykuya veriyorum tekrar.

Hiçbirine inanmıyorum bu hurafelerin yok saçını kestirme ömrü kısa olur yok nar yeme bebk kızarır. Saçımıda kestirdim narımıda yedim ohh afiyet olsun bana

bugun canım evdekileri çekmedi bende patatesli börek aldm portakal suyuda sıkmıstım. gecistrdim unutmadan vitaminimide içim

ayy ben şimdi bu yağmurda börek alamam yaf bilmiyorumkismile
tost yapim bari cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…