bana da yaptıalr 1 kez k.valimlere gitmiştik akşam yemekte eşimin halası enişteside vardı , kayısılı böyle ekşili bi tatlı yapmışlar bende sevmem tatlıyı pek helede yemek sonra güp diye yitemem en az 1 saat geçmesi lazım neyse herkese koydular banada
e dedim yiyemem ben bunu zaten tıkabasa doymuşum görümcem felan nasıl ısrar ediyor yesin diye hamile bilmem ne ayyy valla masada terör estirdim bi bağırdım aa ne demek ya yemiyorum ısrar etmieyin şimdi tüm yedikerlimi masaya kusarım zorlamayın insanı diye ayy valla çıt çıkmadı masaada eşim bozuldu surat astı hiç umursamadım kalktım masadan gittim.. o gün bugündür tık yok kimsede zemuszemus
bana daha ne kan hap verdi ne vitamin. Yemek yiyebiliyo musun dedi haddinden fazla dedim iyi o zaman yazmayalım şimdilik dedi.Kan değerlerimde iyi çıktığı için bu aydan sonra başlıcakmışız. Ben olabildiğince geç başlamak istiyorum ama bakalm
bu arada israil resmen özür dilediii nihayet..adiler
offf evet... ben de geceleri almaya basladım.. bu sefer de sabah uyandıgımda midem kazınmış oluyor cokacimcoook
kızlar canm sakız çiğnemek istiyo çiğneyince görenler cocuun b*klu olucak diolar.ne kadar hurafe var ya bilmiyorumkismile
aynen gece yatarken iciyorum sabah midem kazınıyor aynı benim de off off
benimkilerde ısrar ediyorlardı ilk başlardı yeni evliyken yanibenimde kaynanam öyle illa ye der.. hatta yemem tabağa koyar gene getirir ye diye.
bir gün çok yedirip kusunca bir daha da ısrar etmedi. :icecream:
İyi günler saat 11:00
Pembe mavi masaldan öğlen haberleri
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar merhabalar...
ben hiçiyi değilim...mafoldumben
amaaann gıcık oluyom öle diyenlere..kızlar canm sakız çiğnemek istiyo çiğneyince görenler cocuun b*klu olucak diolar.ne kadar hurafe var ya bilmiyorumkismile
benimkinide açmadı elevit benmde içiyorum:uhm:demek sen değişik kendine has bir kişiliksin canım benim kaydirigubbakcemile3 ya herkeste birebir aynı etkiyi yapmaz ama genelolarak iştah acıyor
kızlar merhabalar...
ben hiçiyi değilim...mafoldumben
aynen gece yatarken iciyorum sabah midem kazınıyor aynı benim de off off
bugun canım evdekileri çekmedi bende patatesli börek aldmportakal suyuda sıkmıstım. gecistrdim unutmadan vitaminimide içim
benimkinide açmadı elevit benmde içiyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?