alla allaaa.. 2 gün önce ev tasıcaz fln demedi bu kız.. hangi ara taşıdı ev..bebişi aradım normalde tanımadıgım noları acmam ama acmıs bulundum dedı onlar evı degıstırmısler net sorun cıkarmıs o yuzden gıremıyomus zaten adıyamana annesının yanına gıdecekmıs 1 ay falan yokum dedı. bı sorun yokmus hersey yolunda deı.. hepiciğinize slm sölediiii...
alla allaaa.. 2 gün önce ev tasıcaz fln demedi bu kız.. hangi ara taşıdı ev..
kızdı mı yoksa aradın diye :1shok:
ay şok olmustur gercekten..yok kıs odaları degıstırmısler.. o yuzden net gıtmıs kuramamıslar zaten annemın yanına gıdıcem dedı. aradıgımada cok sevındıgını soyledı cok sasırdı.. ben daemon dıyınce şok oldu ama sesı ıyı gelıyodu
ay şok olmustur gercekten..
kutuluş yok bunlardan demiştir delikafadulden
kocası da bilmiyosa buraya girdiğini fln, ööle telefonla konusurken kim o deseydi kalırdı kız ööle delikafadulden
iyice bozmustur o kafayı..biz de yokuz delikafaduldenay zaten normalde acmıyorum yabancı noları kocamda evde degıldı actım dedı=))
bebişine bıseyler örüyomus ama ommuyo bı örüp bı sökuyorum dedı
anaaamm akannehirdoğuma 5 hafta kalana kadar çalışcam diyenlere bu yazı bunu mart annesi yazmış Hem ayaklarım yanıyor, hem de bacaklarım şişmiş, çizme ile bütünleşmiş.
Çok yedim, midem karnım şiş, nefes alamıyorum.
Oturmaktan kuyruk sokumum ağrıyor, yürüyeyim diyorum kasığım sancıyor.
Bıdık bugün hiç durmadı, hiç uyumuyor sanırım sıpa, sürekli ayağını kafasını çıkarıp duruyor bir yerlerden :)
Valla yarın yazdıırır gelirim raporu, daha da gelmiyorum derim.
Ölür şirkettekiler
aaah ah dostlar
terapistimle görüştüm
bırak dedi dönerse senindir dönmezse zati hiiiç senin olmamıştır dedi
güsel bişi yapsın bana döniyim bayanssulusmilevahh yewrruuummmmmmmmmm.. özge kız dön dünürümeee
anaaamm akannehir
daha 2 ay varken böle mi olcaz yaa..
gerçi ben şimdiden hemen hemen öleyim ama :roflol:
güsel bişi yapsın bana döniyim bayanssulusmile
yok bana sadece eldiven yapıyo :sm_confused:hem eldıven hem patık yapıo daha napsınn.. bak bana sadec patık yaptı bende mı küssemmm acepp
bananeee:umursamaz:yok bana sadece eldiven yapıyo :sm_confused:
sen en ıyısı otur oturdugun yerdekaydirigubbakcemile3kızlar size bişi anlatıyimmi
ben alt komşumun gürültüsü yüzünden taşınıyorumya
nolsa beğenirsiniz
tutacvağım evin üstüne talip olmuş bugün,ev sahibi söyledi tesadüfen
dedim o geliyosa ben senin evini tutmuyorum kardeşim
aslında acayip gerginim
bu yetmezmiş gibi
bi sağır dilsiz tanıdık var
duymadıkları için duydukları kadarıyla bağırara konuşurlar
anası babasıda çok kavga gürültücüdür
benden duydular şimdi gidiyolar eve bakmaya delircem ya
yok bana sadece eldiven yapıyo :sm_confused:
anneeeem ben sana daha neler yaparımhem eldıven hem patık yapıo daha napsınn.. bak bana sadec patık yaptı bende mı küssemmm acepp
ben sana kuyruk yağlı çöp şiş yapcamgüsel bişi yapsın bana döniyim bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?