2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy ocak annelerinin doğum hikayelerini okuyorum gözlerim doluyor çok güzel yaaaaaaaaaaaa

dün bende fena oldummm okudumdaaa kim bilir bizim kaderimizde nasıl bir hikaye yazmak var aman hayırlı olsunnn

dün bende fena oldummm okudumdaaa kim bilir bizim kaderimizde nasıl bir hikaye yazmak var aman hayırlı olsunnn

aynen ben de ne biçim ağladım yaa...
bi de kokusu felan diyorlar ya koptum orda. gerçekten bir çocuk sahibi olmak insanın hayatındaki en büyük olay. bir daha asla eski sen olamayacaksın, hayatın geri dönülemez bir şekilde değişecek...

siz benim kayınpedere yaptırcaam minik beşiği gördünüzmü

bu duyguyu tam olarak bu şekilde hissettiğim o anı çok merak ediyorum

slm kızlar, dun butun gece bebek odasını yapacagımız odayı ayarlamaya çalıştık, o kadar yorgunum ki, o odada bir çekyat ve 2 tane ıvır zıvır dolabı vardı. içinden çıkanları kolıledım, eşimle ıvır zıvırlarını atma konusunda bi dunya kavga ettık, eskı ders notlarını bile attırmıyor. delırttı beni. cumartesı de kagıt kaplıycaz, off offf

sizi kutluyor ve öpüyorum.Şenizdr.umkiza benziyor amakesin bisey söyleyemiyorum dedi.simdi ayin 4ünü bekliyecegim.
tebrik ederim canım :1hug: hayırlı olsun kızın..

archimim duuyyy duuuyyy
yine tutturdum

ay bend edalmısım ocak topıgıne ay cok duygulandım yas aktı gozumden.. bızde yazabılcek mıyız yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…