2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuyrugunu nıye kestırdınızz:sinifsinif: bak cok kzıdım buna.. ama bırde su yanı var bu cınsler buyudugugunde kuyrugunu cok sıddetlı salladıgından patlatabılıyolar..
onu ellemende sakınca olmaz sadece asıları tam olarak bıtmedıgınden sakınca olabılır ama bu kadarı bı cocuk ıcınde zararlıdır. kist asısını mutlaka yaptırın. iç parazıtını ozellıkle ıhmal etmeyın. çiğ et vermeyın. bunlar senın ıcın tehlıkelı olur cunkı. onu sevebılırsın sonrasında elını yıkarsan hıc bısey olmaz zaten tuy falan dokmuyodur su sıralar. sımdı tuvalaet ıcın dısarı alıstırmanız sonradan daha zor olur. sımdıde mutlaka kacıracaktır cok kucuk kasları gelısmedıgınden tutamaz ama eve yapmanın yanlıs oldugunu anlması lazım. dısarıya her yaptıgında onu sevın ve vc den sonra asıl oyuna baslayınkı odul olarak anlasın.. karma asılarına baslanmadımı
benim oğlanmıki acababilmiyorumkismile
yok canım deill=))

aa aldınızmı kıss sizzzzz

evet canım aldık benim ki takmıştı köpek diye
sonunda aldı ama çok tatlı oğlumda çok sevdi
hele kaynanam bizden aşık bayılıyo ona

bide demin ultrason için geç değilmi demiştin
doktor sorun olmaz dedi
daha iyi bebek iyice büyümüş olur herşey daha net belirginleşir dedi
23+5 filan oluyorum sanırım o zaman
hayırlısı diyorum ya bakalım inşallah

kızlar benim işlerim birikti
masadakileri biran evvel toparlayayım
sonra yine uğrarım
daemon kız ayarlada bir hafta sonu bize gel
sana kısırla patates salatası yaparım
rüşvtette teklif ediyo tamam gelırız
kuyrugu niye kesiliyo :1shok:
ben bunu bilmem hiç köpek beslemedim de bilmiyorumkismile
estetık amaclı kesılıyor canım. bırde maalesef dovusturulen kopeklerın kuyrugu ve kulagı kesılır cunkı en hassa yerlerı oralardır.
kimi kesiyoz yaw
kafamçokkarıştı

özge kaçıncı sayfadayaız söle fotoğraf çekcem

ayy ben çok korkarım öyle yaaa.. çok küçük nasıl yaşatıyorlar öyle uklacım yaa.. kuvozdemi duruyor birkaç ay

canım yengemin hamilelikleri hep riskli geçiyor kız yeğenimde de kanaması çok olmuştu ama zamanında doğdu erkek yeğenimde doğumuna kadar kanaması vardı
hatta düştü düşecek diye çok bekledik ama benim azimli yavru kuşummmm o yaşamayı seçti 2 ay küvözde kaldı doğduğunda kedi yavrusu kadar dı bitanem benim
ama şimdi Allah nazarlardan korusun 15 aylık oldu tosunum yürümeye başladıı
ama yengem Allah var çok iyi baktıı

bnmde işler birikti ama bırakamıyrm burayı kızlar bişi sorcam camaşır olarak ne kullnıyorsunuz ben okuyorum nette desteklı kullanın dıyor ogun zuhalhamıle giyime gıttım desteklıler saglıklı dııl onermıyorz dedı penye atlet aldm sudyenlı gıbı bişi ama penyeee ee ne kullncm ben yafss:S

biz 3lü testimizin sonucunu aldık sabah doktor yoktu hastaneden arayacaklardı . unuttular aramayı belli.
şimdi eşim aradı hastaneyi bir sorun yok herşey normal demişler. haftaya kontrole gelince detaylı konuşursunuz demiş.

normali nladımda detaylı ne konuşacaz onu anlamadım yaaaa

anladım canım hayırlısı olsun inşallahhh hemen gösterir cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…