söz söz olumunekankayizsmile
kızlar simdi elime bir broşür geçti benim doğtaş mobilya..ay daha doğrusu demin gazetelerin basıldığı yerden gecerken caldım caktırmadan sanırım ekti neyse mobilyalar cok ucuz..mesela bir cocuk odası takımı var bembeyaz 6 parca hem de gayet de sık duruyor 1595 tl.hem de 12 taksit yapıyorlarmıs..
hadi ordan senin var bi tane yetr sanabende istiyom öskeeeeeeeeeee kuzucuklardn istiyom bideee
kızlar simdi elime bir broşür geçti benim doğtaş mobilya..ay daha doğrusu demin gazetelerin basıldığı yerden gecerken caldım caktırmadan sanırım ekti neyse mobilyalar cok ucuz..mesela bir cocuk odası takımı var bembeyaz 6 parca hem de gayet de sık duruyor 1595 tl.hem de 12 taksit yapıyorlarmıs..
hadi ordan senin var bi tane yetr sanaklava:
sana da söz :jeyyar:
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ama elhamra bana vuruyo
hiişşttt
depişmeyin bakem
ikinize de alcam
oturun cabık yerinizelmaz:
bannneeeeama kuzucuk yokdelikafadulden
allah o dopğtaşı bndn uzak tutsunn onlrdn çöp dahi almam artık
bannneeeeklava:
ne olduki doğtaşla malımı kötü çıltı canım
valla benim eşimde bellona ve doğtaş satıyo süper doğtaş diyoniye kız bizim de yemek odamız salon takımımız herşeyimiz doğtaş bilmiyorumkismile
çok da memnunuz valla bilmiyorumkismile
sana naaptılar
mafoldumbendeli kıssss aglamasanaaaaaaaa yaaaaaa bebekte aglıcakkk
:teselli:istediğin vız vız patik olsun canım benimmmmm
tmmmolumunekankayizsmilehiişşttt
depişmeyin bakem
ikinize de alcam
oturun cabık yerinizelmaz:
olsun bı tane patlat bı dahakınealsanaalsanasmileVuramadım kız, akıllı bi çocuktu, korktum bişey olur diye. (Elim azcık ağır da)
istedgı arı vız vız olsunnnn:)
kuzucukta ısterımmm bı dah aglarım bakbende istiyom öskeeeeeeeeeee kuzucuklardn istiyom bideee
bana mı alırsın kuzucukhadi ordan senin var bi tane yetr sanaklava:
bende ıkısıde yok:sinifsinif:ama kuzucuk yokdelikafadulden
olumunekankayizsmile bende bendeeeetamam ben daemoşumu pek seviyom zatizemuszemus
valla benim eşimde bellona ve doğtaş satıyo süper doğtaş diyo
ben de çok memnunum valla bilmiyorumkismilevalla benim eşimde bellona ve doğtaş satıyo süper doğtaş diyo
6 parçalı 1595 iyi bencede nette varmıki acaba bakmak lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?