2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

6 parçalı 1595 iyi bencede nette varmıki acaba bakmak lazım canım

allah o dopğtaşı bndn uzak tutsunn onlrdn çöp dahi almam artık

niye kız bizim de yemek odamız salon takımımız herşeyimiz doğtaş bilmiyorumkismile
çok da memnunuz valla bilmiyorumkismile
sana naaptılar

ne olduki doğtaşla malımı kötü çıltı canım

amanyaa evlendim butun salonu odatakımı yatak odası vs herseyı dogtastan aldm
herseyı ozurlu gıbı getrdıler ahsabı carpmslr tahtası deforme olmş sandalyeler geldı bacakları fare yems gazlı kalemle boyamslr 2 gunde patladı derisi zaten köşe koltuk aldık sngeri coktu 3 ay oturmada ustelık gosterncedegstrmk ıstemedıler tamr ettıler tekrar coktu suan daha 1.5 yıllk evlıym artık ugrsmk ıstemyrm sıfonyerımı 1 sene sonra getrdıler bazalrımın ahsapları yamuldu 2 ere degstı köşenın pufu kullnılmş gıbı geldı köşşelriyıprnmş degşmdıler
ustune ustluk servisi felaket daha nelr nelr bu yazdklrm bı kısmı masa vs mobılyaalrdakı el lekelerını falan saymıyrm yanııı-tatlicadiarzu-

niye kız bizim de yemek odamız salon takımımız herşeyimiz doğtaş bilmiyorumkismile
çok da memnunuz valla bilmiyorumkismile
sana naaptılar
valla benim eşimde bellona ve doğtaş satıyo süper doğtaş diyo

deli kıssss aglamasanaaaaaaaa yaaaaaa bebekte aglıcakkk
mafoldumben
istediğin vız vız patik olsun canım benimmmmm
:teselli:
hiişşttt
depişmeyin bakem
ikinize de alcam
oturun cabık yerinize lmaz:
tmmmolumunekankayizsmile
Vuramadım kız, akıllı bi çocuktu, korktum bişey olur diye. (Elim azcık ağır da)
olsun bı tane patlat bı dahakınealsanaalsanasmile

istedgı arı vız vız olsunnnn:)

bende istiyom öskeeeeeeeeeee kuzucuklardn istiyom bideee
kuzucukta ısterımmm bı dah aglarım bak
hadi ordan senin var bi tane yetr sana klava:
bana mı alırsın kuzucuk
ama kuzucuk yok delikafadulden
bende ıkısıde yok:sinifsinif:
tamam ben daemoşumu pek seviyom zatizemuszemus
olumunekankayizsmile bende bendeeee

kızlar size bir soru:
benim evim bahçeli biliyosnuzu.komşularım biraz lginç..sağolsunlar çok iyiler amagarip davranışları var..
mesela geçen gün (ben sık sık uzanıyorum diye alt katta yatak hazır hep) eşim de yanıma yattı sarmaş dolaş yatıyoruz..komşum kapıyı açıp daldı içeriye.apar topar kalktım oturdum..eşim uyuyor..komşum da oturdu..meyve falan yedi..ohhh
bu tür çok şey var..
şimdi de almışbi örtü serdi kapımın önüne geldi oturdu..soran eden yok...enik cücük çağırdı..kapımın önünde cümbür cemaat oturuyolar..siz olsanız ne yaparsınız şimdi?????delircem yaaaa

6 parçalı 1595 iyi bencede nette varmıki acaba bakmak lazım canım

bilmiyorumkiii 6 parçası dahil değilmiş kaydirigubbakcemile3 zaten 6 parca cok fazla nereye sığacak ki..büyük karyolası var altından da yatak cıkıyor dolabı var ve calısma masası özelden mailini at bana tarıyım sana mail atayım.ok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…