yok yok begendik begendikk..Yagmur da cok guzel isim canim.Bende dusunmustum kizim olursa yagmur adini koymayi cunki Almanyada yasiyorum ve burda hemen hemen hergün yagmur yagiyoo tam buraya yakisir bi isim hemde söylenisi cok hosss ...
Niye kimse begenmedimi elifzel ismini degisik ya kulagada hos geliyor bencee ama anlami nee bilen yokmu aranizdaa CADIARZU
ay yerim onu beeenn.. ne alcan ona annesi hediye olarakkızalrrrr bugun kopegımın dogum gunuuuuuuuu
ay yerim onu beeenn.. ne alcan ona annesi hediye olarak
kızalrrrr bugun kopegımın dogum gunuuuuuuuu
evde sadece barbunya var onuda yemek ıstemıyorum sımdı bırde kahvaltılık onlarıda ıstemıyorum off yaaa bı patates salatası yapsana gelıp bı kosu
hadi canım arkadaşımlarım oğluma isim seçeneği 3' düşürdümm yardım edin fikir verinn
berke
kuzey
doğukan
mamaaaaa... yavrucuğumun mamasıda az kaldı artık abi mamasına gecme zamanı geldı kuzu etlı mamasını sıparıs ettık bıle
anaammm dogru ya senın kopegınde geldı benımkıyle bulusturalım bı gun ya oynasın sıpalarımız.. sımdı cok tatlı olurlar nasıl terbıyelımı yavrunuzamanda aman mutlu yaşlara
bizim velette 56 günlük oldu
daemon bir gör uyuz kendini nasıl sevdiriyo ya
çok şeker
gelsene kız bize bi gör badimizi
Yapim canim ya benim patetes salatam meshurdur gercekten bilmis gibi istedin sirf patetes salatami yemeye gelir bicok arkadasimm kaydirigubbakcemile3
Sen benim gündasimsin kisss ayni gün ikimizde oglus tutturdukkk sana yapmicam kime yapcamm kan cekiyoo hihoyyyt
mamaaaaa... yavrucuğumun mamasıda az kaldı artık abi mamasına gecme zamanı geldı kuzu etlı mamasını sıparıs ettık bıle
Yapim canim ya benim patetes salatam meshurdur gercekten bilmis gibi istedin sirf patetes salatami yemeye gelir bicok arkadasimm kaydirigubbakcemile3
Sen benim gündasimsin kisss ayni gün ikimizde oglus tutturdukkk sana yapmicam kime yapcamm kan cekiyoo hihoyyyt
heheheh agzının tadını bılıyo eşşek. bız yaz aylarında tavuk kesınlıkle veremıyoruz alerjı yapıyor sıcaklarda bırde beyaz oldugu ıcın. ama sıızn kıne bısey yapmaz ama oda agzının tadını bılıyomus baksana. bende kıs gelınce aldım tavukluyu bayıla bayıla yedı gecen yada somonlu yedı bu ay sıra kuzu da yınekaydirigubbakcemile2
kız biz bizimkine tavuk etli aldık yemedi
sonra kuzu etli aldık onu yiyo valla canavar gibi
aa canım o toksoplazmadan bahsetmıstır. ama hıc alakası yok sen bakma ona. asılı kopekten hıc bır zarar gelmez asıları ve parazıt tedavısı yapıldıktan sonra bı sorun yok ıstedıgın kadar mıncıklayabılırsın ben bızımkınden uzak duruyorum cunkıı bızımkı cok ateslıkaydirigubbakcemile3 cok heyecanlı bı kopek bırde buyuk ırk oldugundan basedemıyorum dırek ustume atlayıp oynamak ıstıyo ole alıstırırsam oyle olur ıste. ancak aksamları esımle beraber cıkarabılıyorum. benım kopegım degısık bişiycinsi ne adı ne ? doktor bana kediden köpekten uzak dur dedi yaa..bişey varmıs bende ama unuttum ne olduğunu.aksine ben de köpeklere bayılırım.abimler de yeni köpek almışlar ama sevemicem bileeeesenağlama
ama bende gündaşınım bana da ya
hatta sen tarifini ver daemon bana yakın
ben yapim ikimiz beraber yeriz lülülülülülülülülülülülü
ama bende gündaşınım bana da ya
hatta sen tarifini ver daemon bana yakın
ben yapim ikimiz beraber yeriz lülülülülülülülülülülülü
sen dr a nereye gidiryorsun komşummmiyi hadi gözün aydın
çektirdinmi ne zaman çekileceğini sordunmu demek istedim
ama sen çektirmişsin zaten
banada 10 şubata gün verdiler
sanırım cinsiyeti de anca o zaman öğrenirim
cinsi ne adı ne ? doktor bana kediden köpekten uzak dur dedi yaa..bişey varmıs bende ama unuttum ne olduğunu.aksine ben de köpeklere bayılırım.abimler de yeni köpek almışlar ama sevemicem bileeeesenağlama
yok yok begendik begendikk..
başlarda sade elif koy niye zel koyuyon fln diye üstüne gittik elhamracıgımın o nedenle o hassas bu konuda.. kaydirigubbakcemile3
artık hepimiz çok begeniyoz bu ismi delikafadulden
:roflol:özge kız hangi mutfak vardı bugün
capon mu
kurbağamı yediniz
çok akıllı daemon sorma
şimdiden öğrendi sayılır tuvaletini yapmayı
gazete seriyoruz gidip onun üstüne işiyo
eşim çatıda ona bir yuva yapmış
resmen oda ne yuvası
çok büyük
kaynana saat 11 gibi oraya çıkarıyo
akşam eşim işten gelince eve alıyoruz
daha çok küçük çünkü
3 aylık olduktan sonra eve almayı düşünmüyorum
valla ben çok seviyorum ama elleyemiyorum
veteriner eşin fazla yaklaşmasın demiş
birde alışkın değilim hayvamnlara ben bişey olur diye korkuyorum
herşeyini eşim yapıyo
ımmm degısıkmiş..cokacimcoookTamam canim o daha iyi fikir.
Ben Uzaktayim yapsamda veremem size.
Himm simdi kucuk patetes olursa daha tatli oluyo tabi o yuzden ben kucuklerle yapiyorum.Onlari bi guzel kaynatiyoruz ama cokda yumusamicak hamur gibi olmucak.
Buyuk bi tabaga normal bi sekilde dograyin onlari.
Icine taze sogan,maydanoz dograyin.
Icine misir tanecikleri+meksika fasulyesi+bezelye+havuc konservelerinden göz karari katiyosun.
Patetes salatalari icin özel mayonezler var burda orda varmi bilmiyom ki kesin vardir herhalde onlardan ben katiyorum birazdan normal mayonezden.Sonra tuz ve birazcik karabiber istege göre beharat ekleyebilirsin ama ben sadece bunlari katiyorum.
Güzelce karistiyosun sonra hepsini.
Mayonezi az olmucak ama tadini agzina alinca hisetmen lazim.
Umarimm guzel olurr dene mutlakaa ben cok seviyorumm :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?