2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
götürt kocana kendini hafta sonu yiwrum hihoyyyt
bu haftasonu olmaz da artık haftaya
haftasonu arkadaşımızın eniştesinin balıkçısı var beylikdüzünde ora gitcezzz
pazarda kaynanatörüm YAĞ MANTISI yapcekkkkkkkkkkkkkhihoyyyt

ben de bazen diyoum bu kız bebekler hep pembe hep pembe.. acaba kırmızı beyaz mı yapsam odasını bilmiyorumkismile

bende pembeden nefrret edıyrm yaaaa bu pembe mavı olayınada cok kzıyrm oğluşmun odasını mavı yapmcm tabeekeee inşş

ben de yarın mantı yapceeemmm hihoyyyt
çok yakın bir çift arkadaşımız gelcek kalceklerrr.. hihoyyyt

elhamraaa+, gunesim, melmea, mhtp, ozbek83, ozgecay, pembemavimasal, Sensi, Smyl, ukla, yeni_gelin
nerdesiniz

Ukla hangi balıkçıya gelcen beylikdüzüne?

kızlar hepinize hayırlı cumalar inşallah Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat verir onların acısını göstermez. inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin. dualarımızı kabul etsin

amin canım

özge sen hastanede ne üzerine çalışıyosun çocuğum

hayırlı cumalar canım .aminnnnn

elhamraaa+, gunesim, melmea, mhtp, ozbek83, ozgecay, pembemavimasal, Sensi, Smyl, ukla, yeni_gelin
nerdesiniz

ben delirmek üzereyim malum..çoluk çocuk bahçemde..bende eşimi aradım ondan çıkarıyorum hıncımı..

elhamraaaaaaaaaaa
beni terk mi ettinnnnnnnnnnnn :çok üzgünüm: mafoldumben

bnde mantı istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karnım acıktı ya tepsi mantısı olsada yesek

hayırlı cumalar kuşum
amaniiin ikiz seninkiler

benim bebeğimde haziran 4 ü erkek nasıl yazabilirim listeye yeniyim üye olarak haziran annesi olarak katılmak istiorum aynı zamanda 4.5 aylık hamile olanlarla görüşmek isterim yardım ederseniz sevinirim nasıl buraya listeye yazıcam adını tarihini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…