idari kadrodayım canım..özge sen hastanede ne üzerine çalışıyosun çocuğum
ben de cok beğendim ama dandikmi acep?
bnde mantı istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karnım acıktı ya tepsi mantısı olsada yesek
bnde mantı istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karnım acıktı ya tepsi mantısı olsada yesek
bilmiyorum ki canım adını :sm_confused:arkadaşımın eşinin eniştesinin yeriymişUkla hangi balıkçıya gelcen beylikdüzüne?
Bebek Odası Eşyaları | Bebek Odası Eşyaları . | Ev Dekorasyon | Mutfak DekorasyonOzgecay bende resim cikmadi canim, merak ettim odayi.
benim bebeğimde haziran 4 ü erkek nasıl yazabilirim listeye yeniyim üye olarak haziran annesi olarak katılmak istiorum aynı zamanda 4.5 aylık hamile olanlarla görüşmek isterim yardım ederseniz sevinirim nasıl buraya listeye yazıcam adını tarihini
kızlar hepinize hayırlı cumalar inşallah Allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhat verir onların acısını göstermez. inşallah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de nasip etsin. dualarımızı kabul etsin
Bebek Odası Eşyaları | Bebek Odası Eşyaları . | Ev Dekorasyon | Mutfak Dekorasyon
canım burada en altta kırmızılı olan opuyorumnanaktan
inanmıyorummm ilk gittigidiyordaki linkini attığım kulpları çiçekli takım değil mi akannehirözgeeeeee ne kadar temiz kalpliyiiiiiiiiizzz demin esi hamile olan bir arkadasım geldi masama yanıma bak sana göstereyim dedi bizim aldığımız takımı senin az önce yolladığın takımı göstermez miiiiiiii? şok oldum :bbo: hadımköyde fabrikası varmıs ordan almışlar onlar normalde fabrikadan satıs yokmus ama tanıdık birisi vasıtası ile bağlamışlar işi..ve tahmin et ne kadara ?????? 600 TL 'ya almışlar..salı günü karyolayı almaya gidecekmis ben de takılıcam pesine bağlıcaz belki alıcam bu takımdan ben de.ayrıca baska bir arkadasımız var o da almıs kullanıyormuş su anda kötü de değilmiş...
benim bebeğimde haziran 4 ü erkek nasıl yazabilirim listeye yeniyim üye olarak haziran annesi olarak katılmak istiorum aynı zamanda 4.5 aylık hamile olanlarla görüşmek isterim yardım ederseniz sevinirim nasıl buraya listeye yazıcam adını tarihini
herkese iyi akşamlar kızlar :)))
herkese iyi akşamlar kızlar :)))
inanmıyorummm ilk gittigidiyordaki linkini attığım kulpları çiçekli takım değil mi akannehir
aaaa ne tesadüf kız akannehir
tamam sen de git bak bize de haber verirsin canım kalitesini fln..
fabrika dışında dışarda nerede satılıyor acaba onu da bi öğrensinler ya bizde gider bakarız
iyiakşamlar canım
ya bi kere de şu siteye girdiğimde yemek konuşmasak olmaz mı kaydirigubbakcemile3
hmm anladım canım. bak ekledim bakablirsinBen digerini diyorum canim ilk ekledigin var ya, o sayfayi actim ama resim gorunmedi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?