2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de cok beğendim ama dandikmi acep?

özgeeeeee ne kadar temiz kalpliyiiiiiiiiizzz demin esi hamile olan bir arkadasım geldi masama yanıma bak sana göstereyim dedi bizim aldığımız takımı senin az önce yolladığın takımı göstermez miiiiiiii? şok oldum :bbo: hadımköyde fabrikası varmıs ordan almışlar onlar normalde fabrikadan satıs yokmus ama tanıdık birisi vasıtası ile bağlamışlar işi..ve tahmin et ne kadara ?????? 600 TL 'ya almışlar..salı günü karyolayı almaya gidecekmis ben de takılıcam pesine bağlıcaz belki alıcam bu takımdan ben de.ayrıca baska bir arkadasımız var o da almıs kullanıyormuş su anda kötü de değilmiş...

özge bu bebek odasına nerden baktın çok güzel gözükküyo

bnde mantı istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm karnım acıktı ya tepsi mantısı olsada yesek

allaaaaaaaaaaaa biri tepsi mantısımı dediiiiiiii annem haftaya sana geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım sen yazmıyorsun daemona özelden mesaj atıyosun son sat tarihini tahmini doğum tarihini bebeğinin cinsiyetini istersen ismini düşündüyseniz o eklor görüşebilirsin mesela bende 4 buçuk aylık hamileyim boshayallersmile

Hayırlı cumalar canım amin inşallah inşallah

inanmıyorummm ilk gittigidiyordaki linkini attığım kulpları çiçekli takım değil mi akannehir
aaaa ne tesadüf kız akannehir
tamam sen de git bak bize de haber verirsin canım kalitesini fln..
fabrika dışında dışarda nerede satılıyor acaba onu da bi öğrensinler ya bizde gider bakarız

daemona ozelden msj at cnm bılgılerını o lısteyıguncellıyor

evt canım beyaz olan..çiçekli falan gittigidiyordakii..
ya ben bir gideyim olmazsa bağlama yaparız sana da alırızzz du bi gideyim de kaydirigubbakcemile3 ama acık değilmis kii..burdan arkadasın esi dogurdu onlar almıs kullanıyorlarmıs demin aradım sordum cok memnunuz dedi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…