inanmıyorummm ilk gittigidiyordaki linkini attığım kulpları çiçekli takım değil mi akannehir
aaaa ne tesadüf kız akannehir
tamam sen de git bak bize de haber verirsin canım kalitesini fln..
fabrika dışında dışarda nerede satılıyor acaba onu da bi öğrensinler ya bizde gider bakarız
özgeeeeee ne kadar temiz kalpliyiiiiiiiiizzz demin esi hamile olan bir arkadasım geldi masama yanıma bak sana göstereyim dedi bizim aldığımız takımı senin az önce yolladığın takımı göstermez miiiiiiii? şok oldum :bbo: hadımköyde fabrikası varmıs ordan almışlar onlar normalde fabrikadan satıs yokmus ama tanıdık birisi vasıtası ile bağlamışlar işi..ve tahmin et ne kadara ?????? 600 TL 'ya almışlar..salı günü karyolayı almaya gidecekmis ben de takılıcam pesine bağlıcaz belki alıcam bu takımdan ben de.ayrıca baska bir arkadasımız var o da almıs kullanıyormuş su anda kötü de değilmiş...
cok pahalı değil mi yamika decor | dolaplar, şifonyerler, bebek yatakları, karyolalar, bebek odaları, genç odaları, üniteler, çalışma masaları
ya ben bu sitedeki mağazayı aradım karyola fiyatları 950 tl den başlıyomuş gardroplarda 1750 dediii
evett yaaa canmız çekiyor yiyen var yiyemeyen var :dilcikar:
evet canım gittigidiyorda satılıyorbunun satışı gitdigidiyordamı var canım fiyatı ordan mı gördün
iyiyiz fıstık senden naberhihoyyytne haber kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
benim de canım mantı istedi annememi gitsem acaba hiç yapmakla uğraşamam bi de kayserili olucam ayıp bana
hmm anladım canım. Bak ekledim bakablirsin
[ımg]http://img509.imageshack.us/img509/4464/bebekodasitakimibesikka.jpg[/ımg]
hmm anladım canım. bak ekledim bakablirsin
evet :dilcikar:cok pahalı değil mi ya
hmm anladım canım. bak ekledim bakablirsin
ne haber kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
Hakkatten guzelmis canim, bence kiz'a da erkeg'e de kullanilabilir.
hakkatten guzelmis canim, bence kiz'a da erkeg'e de kullanilabilir.
Çok güzelmiş gerçekten bayıldım
bence de gayet güsel hem de kibar.. fiyatı da cok ucuz yaa..Hakkatten guzelmis canim, bence kiz'a da erkeg'e de kullanilabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?