2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende şuan karabağlardayımm bir ara çıkcam araştırcam size an ve an haberdar ederim yalnızz şu fuar gelir izmire izmir günü yapalım buluşup beraber gidelim nedersiniz

süpersinopuyorumnanaktan

ya benimki açken tekvando yapıyo,sizdede oluyo mu?

benimki akşamları çok tekmeliyodu bugün hiç durmuyo valla..

bana dün ebe tokken daha çok tekmeler demişti amabence değişiyor

arada bebişin eli kolu bacağı falan alt taraftan çıkacak gibi geliyo korkuyom valla..

ya nerdn anlyrsnz bebek nerde yukrdamı asagıdamı sagdamı soldmı ben nıye hc bişihısstmyrmyaa cıldrcammm

ya bazılarının rahim duvarı ince oluyormuş hemen hissediyormuş bazılarınn daha kalın oldupundan geç hiisediyormuş öle okumuştum bi yerden

uyuması için beyni sulana kadar sallamaya gerek var mı ki?:ecrin_bebek:

karabağlarda tanıdık yokmu kuşum ver modeli yapsın ucuza

kaydirigubbakcemile5

kızlar size tavsiyem bence pek sallamaya alıştırmayım ben de sana katılıyorum canım. benim yiğeniği ablam bebekliğinden beri hiç sallamadı tabi hasta olduğnda falan çok nadir hariç. o da öyle alıştı kendi kendine gidip yatıyodu daha konuşamıyodu bile anlam onu yatağa koyunca uyuyodu bi de kendi popoyu kaldırıp sallıyodu ay çok tatlı oluyolar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay benimkide açken durmuo,bişi yemeden durmuo maşallah

zaten bebekler gündüz uyur gece haraketlenirmişşş

hazzel cim hoşgeldin canım kız bak aklıma ne geldi bir gün senle ya 212 de yada depositide buluşak

uyuması için beyni sulana kadar sallamaya gerek var mı ki?:ecrin_bebek:

karabağlarda tanıdık yokmu kuşum ver modeli yapsın ucuza

kaydirigubbakcemile5

ne lakası var o senin karnındadaa o şekilde uyuyor elhamra ahh ahhh bende çevremde çoook duydum öle sallamam falan diye eltimde çok büyük konuşuyordu çocuk bi yaşına geldi hala elde sallııyorlar bende gülüyorum sen sen ol büyük konuşma çocuk huysuz olursa ökle bi sallarsınki

bebiş geldi hoşgeldi

bebişcim buarada sanada söyleyim eski topiğimiz yeniden geri toplanmaya başladı vildan beryal herkes geri döndü arada sende gel

ya ben bebek odası krem rengi düşünüorum,hiç olmazsa ikinci bebek farklı olsada onada kullanırım..aksesuarları nevresimi falan ona göre alırım diye düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…