Kızlar azçıktım ben deli olmak üzereyimm
her an istifayı basıp gidebilirim
bide nasıl sallıcam o var dimi :1shok:
canım ben de ilk olarak bugün hissettim bağırsak hareketlerine hiç benzemiyormuş bayağı kuvvetli di mi. ama benim ikizlerden biri daha aşağıda biri daha yukarıda ben yukarıdakinin vurduğunu hissettim o yüzden senin dediğin gibi olur mu daha bilemiyorum
olmazmı bende çok hissediyorum bide arada kasıklarım ağrıyor çok bilmiyorumkismile o neden oluyr bilmiyorum ama farkediyırum bebiş ne tarafa geçerse o kasığım ağrıyor
canım coban cesmeden basın ekspres yoluna dönerken yan yoldan kuyumcu kkente doğru tam köşe yoldan gözüküyor yani havaalanı tarafa degilde yenibosnadan sefa köye giderken sagda kalıyor anlatabilmişimdir inşallahyani kuleliden bir sonraki durak orda kime sorsan gösteriri sana
kızlar bebeğim hareketli tekmeleyip duruyo bu tekmeler arasında alt tarafa vuruyo gibi oluyo..bunu yaşayan var mı??
ya benim bebişte çok aşağılarda hala neden öle eylül yaa ne zman yukarlara çıkıcak ben hala kasıklarımda hiisediyorum tekmelerini aşşağıda durması tehlikelimi acaba
ayy izmirdede olsa keşkee olurda haberniz olursa söyleyin.. izamire gelirsee fuar
ben normal yatak alsam bile sallanan almıycamki:ecrin_bebek:
en güzeli ikiçeşmelikteki spotçulara bakalım biz duyferkaydirigubbakcemile3
ya benim bebişte çok aşağılarda hala neden öle eylül yaa ne zman yukarlara çıkıcak ben hala kasıklarımda hiisediyorum tekmelerini aşşağıda durması tehlikelimi acaba
ya nerdn anlyrsnz bebek nerde yukrdamı asagıdamı sagdamı soldmı ben nıye hc bişihısstmyrmyaa cıldrcammm
en güzeli ikiçeşmelikteki spotçulara bakalım biz duyferkaydirigubbakcemile3
canım diyorlarki nek adar doğruu kızsa yukarda erkekse aşada olurmuş çocukk diyenlerin yalancısıyım ama benimde kasığımın hemencik üstünde
siz uygun yerler bulnca yazın kızlr bnde sızdn takıp edym ben karabaglrdn baska eyr bılymrm orasıda cok pahalıymış arkds cocguna bakms alamamıss pahalı dıyordu
ya nerdn anlyrsnz bebek nerde yukrdamı asagıdamı sagdamı soldmı ben nıye hc bişihısstmyrmyaa cıldrcammm
nasıl uyutmayı düşünüyosun bebeği peki bilmiyorumkismile
karabağlarda tanıdık yokmu kuşum ver modeli yapsın ucuzasiz uygun yerler bulnca yazın kızlr bnde sızdn takıp edym ben karabaglrdn baska eyr bılymrm orasıda cok pahalıymış arkds cocguna bakms alamamıss pahalı dıyordu
yaaaa çocuklar doğar doğmaz bitlensinn yaniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen benimkide çok ağrıyor bazen yamuluyorumm oracıkta kalıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?