2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım coban cesmeden basın ekspres yoluna dönerken yan yoldan kuyumcu kkente doğru tam köşe yoldan gözüküyor yani havaalanı tarafa degilde yenibosnadan sefa köye giderken sagda kalıyor anlatabilmişimdir inşallahyani kuleliden bir sonraki durak orda kime sorsan gösteriri sana

ya benim bebişte çok aşağılarda hala neden öle eylül yaa ne zman yukarlara çıkıcak ben hala kasıklarımda hiisediyorum tekmelerini aşşağıda durması tehlikelimi acaba

olmazmı bende çok hissediyorum bide arada kasıklarım ağrıyor çok bilmiyorumkismile o neden oluyr bilmiyorum ama farkediyırum bebiş ne tarafa geçerse o kasığım ağrıyor

aynen benimkide çok ağrıyor bazen yamuluyorumm oracıkta kalıyorumm

ya tekmeleri tamam da alttan çıkacak gibi oluyor bazen aşağı doğru vuruyo sanki

anladım canım yeniboana tarafıysa eşim bilir ben ona anlatıyım sağol

kızlar bebeğim hareketli tekmeleyip duruyo bu tekmeler arasında alt tarafa vuruyo gibi oluyo..bunu yaşayan var mı??

Canım ben de belimde hissediyorum bazen ya bilmiyorumkismile bebek vuruşu gibi ama bazen de belimde bir problem mi var diyorum yani bilemiyorum belinde hisseden var mı hiç kızlar hareketleri

ya benim bebişte çok aşağılarda hala neden öle eylül yaa ne zman yukarlara çıkıcak ben hala kasıklarımda hiisediyorum tekmelerini aşşağıda durması tehlikelimi acaba

canım diyorlarki nek adar doğruu kızsa yukarda erkekse aşada olurmuş çocukk diyenlerin yalancısıyım ama benimde kasığımın hemencik üstünde

ya nerdn anlyrsnz bebek nerde yukrdamı asagıdamı sagdamı soldmı ben nıye hc bişihısstmyrmyaa cıldrcammm

en güzeli ikiçeşmelikteki spotçulara bakalım biz duyferkaydirigubbakcemile3

siz uygun yerler bulnca yazın kızlr bnde sızdn takıp edym ben karabaglrdn baska eyr bılymrm orasıda cok pahalıymış arkds cocguna bakms alamamıss pahalı dıyordu

canım zannetmiyorum tehlikeli olsun en azından şu zamanlar için cünkü tek gebelik yaşayanlar hep aşağıda olduğunu tarif ediyor kasığına çok yakın bir yer yani benimki de biri orda diğeri de onun tam zıttı yerde yukarıda . tehlikeli olsa doktor derdi bebeğin aşağıda dikkat et diye bana da demedi bişey dert etme sen. bu normal demek ki

siz uygun yerler bulnca yazın kızlr bnde sızdn takıp edym ben karabaglrdn baska eyr bılymrm orasıda cok pahalıymış arkds cocguna bakms alamamıss pahalı dıyordu

bende şuan karabağlardayımm bir ara çıkcam araştırcam size an ve an haberdar ederim yalnızz şu fuar gelir izmire izmir günü yapalım buluşup beraber gidelim nedersiniz

ya nerdn anlyrsnz bebek nerde yukrdamı asagıdamı sagdamı soldmı ben nıye hc bişihısstmyrmyaa cıldrcammm

Allah seni güldürdün beni ölme emikaydirigubbakcemile3 o kadarını anlamıyorum da ben ultrasonda doktor hep aynı yere bakıyor sen de bunu görmüşsündür. bi de tekmelemeye başlayınca yerini hissedersin o kadar

nasıl uyutmayı düşünüyosun bebeği peki bilmiyorumkismile

uyuması için beyni sulana kadar sallamaya gerek var mı ki?:ecrin_bebek:

karabağlarda tanıdık yokmu kuşum ver modeli yapsın ucuza
yaaaa çocuklar doğar doğmaz bitlensinn yaniii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5

aynen benimkide çok ağrıyor bazen yamuluyorumm oracıkta kalıyorumm

sorma ik gündür bende bi kasık ağrısıki sorna soruyorum çoxuk büyüyorya ondandır didyorlar bende anlamadım heke bu sabah 6 da bi kıpır kıpır bi tekmeler şaşırdım yaa sabahın 6sıına eyvah dedim doğuncada böle erkenden uyanırsa ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…