2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar kızlar ne var ne yok giremedim bugün:ecrin_bebek:

kızlar evdeyim birazdan arkidişler gelecek oturmaya.. size bir bakayım dedim.
ay burası gerçekten bagımlılık yaptı bende..
öpüyorum

Evet canım aynen bağımlılık yapıyo bazen giremiyorum ben hep bir yanım eksik gibifisfisfis

dün gün vardı bugünde temizlik gecede uyutmadı sagolsun benim koca sıpa ya oglum şurda topu topu beş ay daha uyuycam zaten ne istiyon benden mafoldumben

iyiyim çok şükür,ama aklım hep bebeğimde,bugün pek hissetmedim hareketini,taktım kafaya.

Takma canım ya hergün hareketini hissetmeye bilirmişiz o yüzden sıkma canını bebeğin çok sağlıklı inşallah sen kendini üzersen o da üzülür ben de bazı günler hissetmiyorum ama bu sağlıklı olmadıklarını göstermez..:1hug:

sağol canım yaa rahatlattın beni.elimde diil işte çok dinliyorum kendimi!yarın kontrole gidicem zaten,görücem inşallah bebişimi,çok özledim onu.sen nasılsın,nasıl gidiyo?

sağol canım yaa rahatlattın beni.elimde diil işte çok dinliyorum kendimi!yarın kontrole gidicem zaten,görücem inşallah bebişimi,çok özledim onu.sen nasılsın,nasıl gidiyo?

İyiyim canım ya bende bebeğimi özledim bu ayın 23 ünde gideceğim doktora iple çekiyorum inan bende de kansızlık varmış biraz onun için hap verdi dr onu kullanıyorum onun dışında iyiyim san herhangi bir vitamin filan verdi mi doktor canım

iyi akşamlar kızlar ben çıktım yemek yapıyım öptüm bebişleri ve siziopuyorumnanaktan

verdi canım.demir hapı ve elevit kullanıyorum

merhaba arkadaşlar :) siteye yeni üye oldum yabancılık çekiyorum. ben de sizin gibi haziran annesi adayıyım, yorumların altında yer alan bebek takviminin nasıl eklendiğini yazabilirseniz sevinirim.:)

merhaba arkadaşlar :) siteye yeni üye oldum yabancılık çekiyorum. ben de sizin gibi haziran annesi adayıyım, yorumların altında yer alan bebek takviminin nasıl eklendiğini yazabilirseniz sevinirim.:)

hoşgldin canım
bebişin hayırlı olsun
bu saatlerde genelde kalabalık olmaz buralar
yarın erknden buralarda ol
uzuuun uzun sohbtlerimize sende katıl buara takvim için link veriyim oradan yapabilirsin
daha sonra profiline yapıştır
Baby Gaga: Free Pregnancy Tickers that count-down your Pregnancy Due-Date!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…