kızlar iyiakşamlar:)nasılsınız?
iyi akşamlar canım iyilik senden ne haber
kızlar evdeyim birazdan arkidişler gelecek oturmaya.. size bir bakayım dedim.
ay burası gerçekten bagımlılık yaptı bende..
öpüyorum
iyiyim çok şükür,ama aklım hep bebeğimde,bugün pek hissetmedim hareketini,taktım kafaya.
Takma canım ya hergün hareketini hissetmeye bilirmişiz o yüzden sıkma canını bebeğin çok sağlıklı inşallah sen kendini üzersen o da üzülür ben de bazı günler hissetmiyorum ama bu sağlıklı olmadıklarını göstermez..:1hug:
selamlar kızlar ne var ne yok giremedim bugün:ecrin_bebek:
benimde dudagımda kocaman bir uçuk var çok acıyo doktor a kullandıgım kremin adını söyledim kullanma dedi çok acıyo yaselam canım iyilik sende ne var neyoka.s.
sağol canım yaa rahatlattın beni.elimde diil işte çok dinliyorum kendimi!yarın kontrole gidicem zaten,görücem inşallah bebişimi,çok özledim onu.sen nasılsın,nasıl gidiyo?
benimde dudagımda kocaman bir uçuk var çok acıyo doktor a kullandıgım kremin adını söyledim kullanma dedi çok acıyo ya
telefonda bişey diyemem dedi pekde çabuk geçmez bu kocamanGeçmiş olsun canım umarım çabuk geçer başka bir ilaç önermedi mi?
İyiyim canım ya bende bebeğimi özledim bu ayın 23 ünde gideceğim doktora iple çekiyorum inan bende de kansızlık varmış biraz onun için hap verdi dr onu kullanıyorum onun dışında iyiyim san herhangi bir vitamin filan verdi mi doktor canım
merhaba arkadaşlar :) siteye yeni üye oldum yabancılık çekiyorum. ben de sizin gibi haziran annesi adayıyım, yorumların altında yer alan bebek takviminin nasıl eklendiğini yazabilirseniz sevinirim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?