sen calısıyo musun bugunn yevrummm.. bak haberın olsun aksam aetkınlıkler basldıgında trafık kaptılcakmı konser saatıselam kızlar
archimim kızın hayırlı olsun canım
darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına
aklinialirimsmileaklinialirimsmile söz veremiycemmm oğlum karar verirkaydirigubbakcemile3sağol daemoncum benim için süpriz oldu ama hala %30 erkek olma ihtimali var
oğluna da söyle bu arada rahat dursun kızımın etrafında görmeyeyim onu:roflol:
sağol beyzacıma.s.
elektrıkler ayırdı bızı hemende özgeyle aldatılmısım:sinifsinif:şekerüm daemoşum
bende dedim nereye kayboldu birden benim cadı
ay kızlar delı oldum tam archımımın cınsıyetını ogrencekken elektrık kesıldı. bende o bahaneyledun sarmadıgım dolmamı sardım corba yaptım ısım tam bıttı elektrık geldı. demekkı onları yapmam ıcın kesılmıs=))
kıss archımım kızın hayırlı ugurlu olsun bak benım oglusta tekmeledı kız oldugunu duyuncaaklinialirimsmile
sen 3.gelini de alcan herhaldeeee :1shok: haremmi kurcan kıss oğlusunaaakaydirigubbakcemile3
elektrıkler ayırdı bızı hemende özgeyle aldatılmısım:sinifsinif:
he kıss oğlum isterse neden olmasın senın kızıda alıyım mııaklinialirimsmile
aha kuyruklu iftirabilmiyorumkismile
sadece ticker yap bana
benimkinden sıkıldım
ama bi türlü beğenemiyorum
birde sağolsun sayın KK
hiç bi tickerı kabul etmiyo:ecrin_bebek:
bak nasıl bildim ama oğlum istiyor ayağını yapıyorsun tekme attı falan diye...4.gelin olarak kızımı istiyorsun sanırım :uhm: daha kesin bilem değil kız olduğu kızsa bakarız duruma göreeee ama eğer erkekse senin gelinleri çalcam kaydirigubbakcemile3:roflol:
sıteye geldıgınde cgr at bende gelıyım yazmdın mı
bak nasıl bildim ama oğlum istiyor ayağını yapıyorsun tekme attı falan diye...4.gelin olarak kızımı istiyorsun sanırım :uhm: daha kesin bilem değil kız olduğu kızsa bakarız duruma göreeee ama eğer erkekse senin gelinleri çalcam kaydirigubbakcemile3:roflol:
yazmışım mı?:kedi:
şey,nasıl oldun sen buarada accık iyi oldun mu?
yazmışsınklava:
sankı bıraz daha ıyıyım burun akıntısı devam edıyo ama agrılarım azaldı bıraz
dolma yaptım gel yıyek
benım gelınlerı calma fıkrını unut bacım gel anlasalım bu konuda.. hee tabı bırde uklanın kızı var o gelınım degıl ama süt kızım olacak ve aynı mahallede oldugumuzdan tugberk abılık yapıcak baska erkeklerden koruycak o yuzden sut kızımdanda uzak durunkaydirigubbakcemile3
senınkının kız oldugu kesınlesınce görüşelimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sarma sarsana be kuşum
yoğurtla yiyek biber dolması sevmem ben
ohaoldumsmile fisfisfis:dilcikar:
kız ne bıberı agzımdan öle bı laf mı cıktı..
zeytınyaglı yaprak sarması sardım ıncecık parmak gibincokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 hangisin, istıyosan obu arada bugün aç karnına tartıldım 56 kilo çıktım. geçen ay 58 çıkmıştım.
iyice kafam karıştı hangisi doğru:uhm:
sen niye izmirde diilsin kimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?