2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes gidiyo mu ama yaffff.
Darısı başıma bende erken çıkarsam elbise alcam kendime. Olmuyor artık kıyafetlerim bir elbse aldım çok rahat ettim bir tane daha alcam.

:jeyyar: ilk önce ben öğrendim :jeyyar:
benim tahminim yine tuttu..
iş çıkışı kendime medyumluk bürosu açacak yer aramaya gideceğim aklinialirimsmile

deli özge onun için mi yanına aldın telini . bende diyorum toplantıda nasıl msj çekti :roflol:

canım gözünaydın.bir kız annesi daha.sağlıkla gelsinler inşallah :Saruboceq:

sağol canım a.s.

hayirli olsun canim.aynen bana dedigi gibi demis.kizin size sans ugur bol para getirsin insaallahhhhhhhhhhhhhhhh.(bu arada güzel dileklerimi unutmadim aynen senin bana dedigini dedim)

amin canım amin. eşim zaten 2 tane piyango bileti almış bugün
belkim zengin olarız

CADIARZUhayırlısı olsun dedik ama

hayırlı olsun şekerim

ay kızlar delı oldum tam archımımın cınsıyetını ogrencekken elektrık kesıldı. bende o bahaneyledun sarmadıgım dolmamı sardım corba yaptım ısım tam bıttı elektrık geldı. demekkı onları yapmam ıcın kesılmıs=))

kıss archımım kızın hayırlı ugurlu olsun bak benım oglusta tekmeledı kız oldugunu duyuncaaklinialirimsmile

selam kızlar
archimim kızın hayırlı olsun canım
darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına

sağol daemoncum benim için süpriz oldu ama hala %30 erkek olma ihtimali var
oğluna da söyle bu arada rahat dursun kızımın etrafında görmeyeyim onu:roflol:

hayırlı olsun şekerim

sağol beyzacıma.s.

selam kızlar
archimim kızın hayırlı olsun canım
darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına

sağol canım ama bende tam öğrenmiş sayılmam. benim ki sıkı sıkı sakladı bir taraflarını
doktor gördü ama kesin birşey diyemedi. artık haftaya %100 kız ya da erkek derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…