kaydirigubbakcemile5erkek deyip yanılma payları yüksek ama kız dediklerinden bu pay daha düşük..genelde bu böyledir.göbek bağından ötürü bu karışıklık kaydirigubbakcemile3 benim içime kız doğdu zaten archim icin ama yazmaya fırsat bulamadım o sırada o yazmıs simdi okudum
hayırlısı olsun bana da büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil hala..bence kız..
pardon ya yanıma biri gelince kapatmak zorunda kaldım.
pek tahmin gelmemiş ama söyleyeyim bari
% 70 kızım oluyorrrrrrrrrrrrrr:lepi:
ama haftaya tekrar gideceğim sonuçları almaya o zaman gene bakarız kesinleşir dedi doktor:sm_cool:
Olan var olmayan var kur yapmayın birbirnize leynnnnlmaz: lmaz:
sende miiiii bu kanıdasın biride kız desin yaabence erkek
dilek bence kızın olacak
orasi öyle,bakma sen bende kiyamam zaten.benim avantajim esimin erken kalkmasi.uykuyu pek sevmez kendisi o yüzden sansliyim.tabiki dedigin dogru dilekcim,hersey ortak.babasına kıyamam ama sabah düşünsene kalkıp işe gidicek biz yine 2-3 ay izinliyiz ama izin bitip çalışırsak kusura bakmasın oda uyuytucak.
bana da herkes erkek diyordu..ilkdefa sen dedin bana kız diye. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri herkes ama herkes senin oğlun olacak dedi.
hatta rahmetli babaannem hamile olduğumu ben bile bilmeden Dilek hamile demiş 2 gün sonra öğrendim babaannemi her ziyarete gittiğimde senin oğlun olacak dedi bende kendimi şimdi hep erkeğe alıştırıyorum. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda hiiiiç önemli değil. Bide ilk bebişimiz o yüzden çokda önemli değil.
hayirli olsun canim.aynen bana dedigi gibi demis.kizin size sans ugur bol para getirsin insaallahhhhhhhhhhhhhhhh.(bu arada güzel dileklerimi unutmadim aynen senin bana dedigini dedim)pardon ya yanıma biri gelince kapatmak zorunda kaldım.
pek tahmin gelmemiş ama söyleyeyim bari
% 70 kızım oluyorrrrrrrrrrrrrr:lepi:
ama haftaya tekrar gideceğim sonuçları almaya o zaman gene bakarız kesinleşir dedi doktor:sm_cool:
bende kendimi sartlandirdim canim.drum kesin bisey demiyorum ama kiza benziyor dedi.bende kiz diyorum artik.hadi ya hayır ben şartlanmak istiyorum buna delikafadulden
doktora dedim ki ama herkes erkek diyor, doktor da o zaman kesin kız çünkü tahminlerin hep tersi tutar dedi :roflol:
anam senin evde benim ev gibieveett eve gidip uyuyacaktım ama kocam bi arkadaşını cağırmış kahvaltıya.
akşama kadar kalcak çocuk. akşam da baska arkadaşlar gelcek ööle takılcaz :1shok:
ehem şey bide ben de özledim
Olan var olmayan var kur yapmayın birbirnize leynnnnlmaz: lmaz:
evet hele de hamile kaldığımdan beri kimseye gidememeye başladm doğru düzgün. çünkü uykum geliyo erkenden..anam senin evde benim ev gibi
haftanın mutlaka 2-3 günü misafir var
sseviliyoz kız galbabayanssulusmile
biz öle sevişiriz aradaolumunekankayizsmile
ay 5 dk. sonra çıkıyom ne güsel hihoyyyt
yaparım anamözge bana bi tane ticker yap
ben bi türlü beğenemedim
sen beğen
altınada elifzel'im minik kızım yaz
pembişli olsun
hadi eller çalışsın
evden giririm...girmicenmi bi daha kaydirigubbakcemile
yaparım anam
ama bekle eve gidince yaparım şimdi vaktim yok, olur mu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?