E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #34.221
çok güzel canım ama büyük bi beşik alcan dimi bunlarda belli bi süre yatıyolar birazda hareketli olursa kırıyolar zatenhello baby kidste mini beşik buldum
çoook ucuz 90tl
Crystal Baby Soft Sallanan Beşik - Oyun Parkları ve Oyun Yatakları
saldırınnnn
orada sallanmayan beşik yok mu elhamram :ecrin_bebek:
niye sen sallmıycanmı sallamam diyenlerin hepsi bi süre sonra sallıyoda hihoyyytorada sallanmayan beşik yok mu elhamram :ecrin_bebek:
canım yatagını odasını fln ayrı alcaz. bunu yatak odasında yanımızda yatabilsin die alacaz sadeceçok güzel canım ama büyük bi beşik alcan dimi bunlarda belli bi süre yatıyolar birazda hareketli olursa kırıyolar zaten
hee tamam ben de öle yapiimm :jeyyar:yok yawrum
ben sallanan alcam sabitletcem:ecrin_bebek:
sallamayı düşünmüyom şekerim, sallabaş olmasın diye.. bakalım kısmet, gelsin de bi o günler aklinialirimsmileniye sen sallmıycanmı sallamam diyenlerin hepsi bi süre sonra sallıyoda hihoyyyt
kızım bayıldım ben bu beşige.. tam yatak odasına koymalık, küçücük.
bu linki saklayayım
anladım bende almıştım onlardan annemler almıştı hatta yatıya filan gidince arabaya konuluyo iyi oluyo bizim odamız yok abimizin beşiginde yatıcaz daha kaldırmamıştım sonra ranza alcam ikisine yatsınlar kardeş kardeş:lepi:canım yatagını odasını fln ayrı alcaz. bunu yatak odasında yanımızda yatabilsin die alacaz sadece
o kandini ayrlıyo zaten kendi karanı kendi veriyo ilk başlarda hemen uyuyolar zaten emerken sonra sonra zor uyuyolar bayahee tamam ben de öle yapiimm :jeyyar:
sallamayı düşünmüyom şekerim, sallabaş olmasın diye.. bakalım kısmet, gelsin de bi o günler aklinialirimsmile
ya kızlar dün bişey okudum agla agla öldüm bebegimi kaybettim bölümünde bi okuyun link yapıştırmayı bilmiyorum nilüfer diye biri yazmış ogluma diye yazıyodu herhalde ALLAH sabır versin yamafoldumben
hee tamam ben de öle yapiimm :jeyyar:
sallamayı düşünmüyom şekerim, sallabaş olmasın diye.. bakalım kısmet, gelsin de bi o günler aklinialirimsmile
dayanamadım okudum sizde okuyun hayatın gerçekleri bunlarda yapıcak bişey yokokuma şunlarıalsanaalsanasmile
aha diğer link
Sunny Baby Snotra Sallanan Beşik - Oyun Parkları ve Oyun Yatakları
ayyy heyecannandım nanhihoyyyt
dayanamadım okudum sizde okuyun hayatın gerçekleri bunlarda yapıcak bişey yok
okuma şunlarıalsanaalsanasmile
aha diğer link
Sunny Baby Snotra Sallanan Beşik - Oyun Parkları ve Oyun Yatakları
ayyy heyecannandım nanhihoyyyt
hayırdır canım bilmiyodum özrdilerim:gitme: bende bi tane düşürdüm anıyorum seni kusura bakma kuşum
ben o hayatın gerçeğini birebir yaşadığım için ne okurum ne dinlerim valla
kafayı yerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?