2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım bayıldım ben bu beşige.. tam yatak odasına koymalık, küçücük.
bu linki saklayayım

çok güzel canım ama büyük bi beşik alcan dimi bunlarda belli bi süre yatıyolar birazda hareketli olursa kırıyolar zaten
canım yatagını odasını fln ayrı alcaz. bunu yatak odasında yanımızda yatabilsin die alacaz sadece

ya kızlar dün bişey okudum agla agla öldüm bebegimi kaybettim bölümünde bi okuyun link yapıştırmayı bilmiyorum nilüfer diye biri yazmış ogluma diye yazıyodu herhalde ALLAH sabır versin yamafoldumben

kızım bayıldım ben bu beşige.. tam yatak odasına koymalık, küçücük.
bu linki saklayayım

mağaza 9 da kapanıyomuş
eşim yetişebilirse bu akşam ordayım
kolaçan ederim iyice
olmazsa yarın giderim inşallah mutlaka
çok hoşuma gitti ya
100tllik var birde o da süper du link bulim

canım yatagını odasını fln ayrı alcaz. bunu yatak odasında yanımızda yatabilsin die alacaz sadece
anladım bende almıştım onlardan annemler almıştı hatta yatıya filan gidince arabaya konuluyo iyi oluyo bizim odamız yok abimizin beşiginde yatıcaz daha kaldırmamıştım sonra ranza alcam ikisine yatsınlar kardeş kardeş:lepi:

hee tamam ben de öle yapiimm :jeyyar:

sallamayı düşünmüyom şekerim, sallabaş olmasın diye.. bakalım kısmet, gelsin de bi o günler aklinialirimsmile
o kandini ayrlıyo zaten kendi karanı kendi veriyo ilk başlarda hemen uyuyolar zaten emerken sonra sonra zor uyuyolar baya

ya kızlar dün bişey okudum agla agla öldüm bebegimi kaybettim bölümünde bi okuyun link yapıştırmayı bilmiyorum nilüfer diye biri yazmış ogluma diye yazıyodu herhalde ALLAH sabır versin yamafoldumben

okuma şunlarıalsanaalsanasmile

hee tamam ben de öle yapiimm :jeyyar:

sallamayı düşünmüyom şekerim, sallabaş olmasın diye.. bakalım kısmet, gelsin de bi o günler aklinialirimsmile

aha diğer link

Sunny Baby Snotra Sallanan Beşik - Oyun Parkları ve Oyun Yatakları

ayyy heyecannandım nanhihoyyyt

dae hamarat gardaşım ordamın

hmm bu da güselmiş evet ama sanki öbürü daha bi çekiici geldi bana

çok güzel buda benlik maviş maviş benim dönenceler çok hoşuma gidiyo yagmur ormanları annenin sesini kaydedeler çok güzeller çıkmış ya herşey ne çabuk degişiyo

dayanamadım okudum sizde okuyun hayatın gerçekleri bunlarda yapıcak bişey yok

ben o hayatın gerçeğini birebir yaşadığım için ne okurum ne dinlerim valla
kafayı yerim artık

ben o hayatın gerçeğini birebir yaşadığım için ne okurum ne dinlerim valla
kafayı yerim artık
hayırdır canım bilmiyodum özrdilerim:gitme: bende bi tane düşürdüm anıyorum seni kusura bakma kuşum

kızlar ben kacıyorum kocıs geldı yemek yıcez sonra apartman toplantsı varmıs bugun gıdıp azcık cırlayım dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…