2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırdır canım bilmiyodum özrdilerim:gitme: bende bi tane düşürdüm anıyorum seni kusura bakma kuşum
aaa bende üzüldüm şekerim,napalım atlattık bizde öle şeyler ama
inşallah bu bebişlerimizi nasip eder Allah bize

kızlar ben kacıyorum kocıs geldı yemek yıcez sonra apartman toplantsı varmıs bugun gıdıp azcık cırlayım dıyorum

ayyy ne güzel cümbüş var
öpüldün şekerim

degmez o kadar paraya bu beşik be canım karar senin genede fazla yatamıyolar bunlardaolumunekankayizsmile

zaten uzun süreli yatmıolar almıcamda çok hosuma gitti.. daha uygun bişi alıcam simdilik odasına yatağını sonradan alıcam.

bende çıkıyourm kızlar yemek yapıyım benim oglanda rahatlık vermiyo bugün sabahın köründe hartluyo şimdide uykum var anne uykum var anne :umursamaz:

aaa bende üzüldüm şekerim,napalım atlattık bizde öle şeyler ama
inşallah bu bebişlerimizi nasip eder Allah bize

ayyy ne güzel cümbüş var
öpüldün şekerim
olsun ya şimdi hamileyiz ya ALLAH bunlara saglık versin imtihan dünyası ben kaçtım canım hadi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

bende kaçtım kızlar
öpüldünüz

hadi ben de kaçtım
ev yine kalabalıklastı
öpüyorum

Ee bende kacarim ozaman. kaydirigubbakcemile3Iyi aksamlar kizlar. Şeniz

kızlar sadece okuyormusnz bugn burası cok sakin yaaaaaaaaaa:)

kızlar merhabalar..herkes kaçmış ama ben sorunumu yazayım görenler cevaplarsa sevinirim..

sabah dr gittim herşey normal dedi.ama eve geldikten sonra bel ağrısı başladı geçmiyo bir türlü..sizinle böle uzun süreli bel ağrınız oluyor mu?

mhtp benimde oluyor ama öle uzun süreli değil çok uzun süre ayakta kaldıysan uzun sürmüş olabilir yada belinde hamile kalmadan öncede bi sorun varsa senin şimdi dahada dikkatli olman gerekiyor bendede kasık ağrısı çok oluyo mesela herkezin farklı şikayetleri

bende bıkac hafta once 2 gun gecmedı. agladım resmen ne yatabılıyodum ne oturabılıyodummohaoldumsmile

kızlar patık örebıldım bırını bıtırdım dıktım pek bı guzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…