eniyial.com 'da Funnababy Beşik - Butterfly ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz.
ben bunu beğendim ama pek bi pahalııı
degmez o kadar paraya bu beşik be canım karar senin genede fazla yatamıyolar bunlardaolumunekankayizsmileeniyial.com 'da Funnababy Beşik - Butterfly ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz.
ben bunu beğendim ama pek bi pahalııı
aaa bende üzüldüm şekerim,napalım atlattık bizde öle şeyler amahayırdır canım bilmiyodum özrdilerim:gitme: bende bi tane düşürdüm anıyorum seni kusura bakma kuşum
kızlar ben kacıyorum kocıs geldı yemek yıcez sonra apartman toplantsı varmıs bugun gıdıp azcık cırlayım dıyorum
degmez o kadar paraya bu beşik be canım karar senin genede fazla yatamıyolar bunlardaolumunekankayizsmile
olsun ya şimdi hamileyiz ya ALLAH bunlara saglık versin imtihan dünyası ben kaçtım canım hadi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanaaa bende üzüldüm şekerim,napalım atlattık bizde öle şeyler ama
inşallah bu bebişlerimizi nasip eder Allah bize
ayyy ne güzel cümbüş var
öpüldün şekerim
olsun ya şimdi hamileyiz ya ALLAH bunlara saglık versin imtihan dünyası ben kaçtım canım hadi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
kızlar merhabalar..herkes kaçmış ama ben sorunumu yazayım görenler cevaplarsa sevinirim..
sabah dr gittim herşey normal dedi.ama eve geldikten sonra bel ağrısı başladı geçmiyo bir türlü..sizinle böle uzun süreli bel ağrınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?