- Konu Sahibi daemon
-
- #34.281
faceye yazdm buraya yazcaamaadilekcim .doldurdum sayfanı kusura bakmaa bilmiyorumkismile
kızlar ben bu gun ılk defa bebısımı hıssettım cok guzeldı yaaa oynadı resmen hıssettım cok guzel bır duygu bu anlatılmaz bısey:CüvCüv:
kızlar ben bu gun ılk defa bebısımı hıssettım cok guzeldı yaaa oynadı resmen hıssettım cok guzel bır duygu bu anlatılmaz bısey:CüvCüv:
Çok güzel bir his, her seferinde gözlerim doluyo. İçeride neler yaptığını merak ediyorum. bunlar ne ki son aylarda boks yapacaklar... :CüvCüv:
bende bazen kpırtılar hissediyorum ama çok değil..ne güzel bişi :)
Çok güzel bir his, her seferinde gözlerim doluyo. İçeride neler yaptığını merak ediyorum. bunlar ne ki son aylarda boks yapacaklar... :CüvCüv:
ya alakasız olacak ama doğum fotoğrafı çekiyor musun
bende bazen kpırtılar hissediyorum ama çok değil..ne güzel bişi :)
kız daha önceki profil resmine benzemiyor şu andaki resmin şaşrdımmmmmmmmmmm öbür resimde daha bi esmer tenli çıkmışşsın sanki burda daha beyaz tenli
Neyse ben cıkıyorum kızlar. dilekcim görüşürz sonra :)))) kendinİZE iyi bakIn a.s.
yok canım :)) daha okadar ilerleyemedim amatörüm ben.. :)
ben normalde esmerimde herkes bana rengin acılmıs dio hamilelikten :))))))) Her halim değişik benim en son halim facebooka simdi yüklediğim.. Çirkinleştim yaa kendimi hiç beğenmiyorum su sıralar :/
ya şubat sonunda istanbulda kankam doğum yapacak ben girip foto çekecektim. Ama hamileyken giremem sanırım bi de normal doğum olacak bayılır kalırım :kedi: ondan sordum canım. Ben de aldım bi makine heves saldım ama nerden başlanacağını bulamıyom. Kurs arıyyom şimdilik. Amatör bile değilim şimdilik otomatik modda süper çekiyom ama iş makinede bende diil :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?