2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahuhayat, esssraa, marya, ozbek83, yasemmminnn susmayınnnnnnnnnn

özbekin cevabını bekliyom ama sölemeyecek anlaşılan. Offf meraktan göbeğim şişti

kızlar ben bu gun ılk defa bebısımı hıssettım cok guzeldı yaaa oynadı resmen hıssettım cok guzel bır duygu bu anlatılmaz bısey:CüvCüv:

kızlar ben bu gun ılk defa bebısımı hıssettım cok guzeldı yaaa oynadı resmen hıssettım cok guzel bır duygu bu anlatılmaz bısey:CüvCüv:

Çok güzel bir his, her seferinde gözlerim doluyo. İçeride neler yaptığını merak ediyorum. bunlar ne ki son aylarda boks yapacaklar... :CüvCüv:

bende bazen kpırtılar hissediyorum ama çok değil..ne güzel bişi :)

Çok güzel bir his, her seferinde gözlerim doluyo. İçeride neler yaptığını merak ediyorum. bunlar ne ki son aylarda boks yapacaklar... :CüvCüv:

ya beni şimdiden uyutmuyor bazen kıpır kıpır garip oluyorummm :) kaydirigubbakcemile3

ayy canım o gunlerı sabırsızlıkla beklıyorum onu daha cok hıssetmek ıstıyorum ıcımde

Neyse ben cıkıyorum kızlar. dilekcim görüşürz sonra :)))) kendinıZE iyi bakIn a.s.

yok canım :)) daha okadar ilerleyemedim amatörüm ben.. :)

ya şubat sonunda istanbulda kankam doğum yapacak ben girip foto çekecektim. Ama hamileyken giremem sanırım bi de normal doğum olacak bayılır kalırım :kedi: ondan sordum canım. Ben de aldım bi makine heves saldım ama nerden başlanacağını bulamıyom. Kurs arıyyom şimdilik. Amatör bile değilim şimdilik otomatik modda süper çekiyom ama iş makinede bende diil :lepi:

ben normalde esmerimde herkes bana rengin acılmıs dio hamilelikten :))))))) Her halim değişik benim en son halim facebooka simdi yüklediğim.. Çirkinleştim yaa kendimi hiç beğenmiyorum su sıralar :/

evet canım facedekinde ve uzun zamn sen gri fonda bir profil resmi kullanıyordunya
orda tam bir esmer bomba gibisin şimdi yeni eklediğine baktım aa süt beyaz kaydirigubbakcemile3

ben normalde esmerimde herkes bana rengin acılmıs dio hamilelikten :))))))) Her halim değişik benim en son halim facebooka simdi yüklediğim.. Çirkinleştim yaa kendimi hiç beğenmiyorum su sıralar :/

ben öle kolay beyenen biri değilm ama çok şekersin canım seni beyendim
içiniin güzelliği yüzüne yansımış olumunekankayizsmile

evet bastan cok zorlanıyosun ama zamanla gercekten işin zevki süper benim cektiklerimi görmek istersen FotoKritik - sydbl profili burda var biraz.. bende yeni makne alıcam da su dogumu altatalım cunku baya bi pahalı.. yardımcı olurum istersen . Kursa gitmeden öğrendim kendiliğimden çok seviyorum fotograf cekmyi. YAzın baya bi cektim ama hamile olunca her yere gidemiyorum kaldım evde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…