2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgee ben de göremiyorum tickerini merak ettim

valla bende hala daha göremiyorumm özel olarak profilnie girdimm baktımm ama çok enteresann neden herkez görüyorda biz göremiyoruzzz:bbo:

neyse göremeyenler için normal eski tickerı da ekledim..
kaydirigubbakcemile3
artık 2 ticker ım var

hepsini aynı yerden aldım,hello babayden
herşey baya ucuzmuş be yawrum orda ben ara ara uğrucam oraya

günaydın canımcım

YA İZMİRİN NERESİNDE ELHAMRACMMM BNM KOCAM GITMYR ÖLE YERLERE YAFSS GICK EDYR BENI:d

KIZLARRRR VIZ VIZ ARILARIM GELDIIIIIIIII ÇOK ŞİRİN BUNRL YALNZ ÖZGECM BİŞLER OTUYR TAM INCELYEEMEDIM İŞYERINDEEE :d BONCUKLUMDURNEDİR:d

KIZLARRRR VIZ VIZ ARILARIM GELDIIIIIIIII ÇOK ŞİRİN BUNRL YALNZ ÖZGECM BİŞLER OTUYR TAM INCELYEEMEDIM İŞYERINDEEE :d BONCUKLUMDURNEDİR:d
kız düzgün yaz anlayamıyom beeeeeee

BİŞLER OTUYR ne dimek CADIARZU

kızlarrrrrrrrrrrrrr
anadolu yakasında ayrıntılı ultrason çektirebileceğim bir doktor arıyorum.
bilginiz var mı ??

kız düzgün yaz anlayamıyom beeeeeee

BİŞLER OTUYR ne dimek CADIARZU

TAMAM haklısın özür dilerim eheheheh:) heyecandan diyelim:) bişeyler oturyorrr anlayamadm olayı ogle arası net bakcam adam dolu burası:)

TAMAM haklısın özür dilerim eheheheh:) heyecandan diyelim:) bişeyler oturyorrr anlayamadm olayı ogle arası net bakcam adam dolu burası:)

ötüyor ses cıkıyor yani yine yazamadım ne oluyor bana yaaaaaaaaaaaa :1no2:

bende çift yönlü istiyorumm hepsi buradaya bak ordada var hatta daha uygunlarıdaa var bi araştır derimm

Duyferciğim, ben hepsiburada'dan hiçbir şey almicam. 1 hafta kadar önce tövbe ettim artık. Sanırım ekonomik kriz onları da vurdu, eleman çıkardılar. Çok ağır çalışıyorlar. Yılbaşı çekilişi için Asyam21'e aldığım hediyeyi 3 hafta içinde anca teslim ettiler. Ana kucağı için yine 3 hafta kadar bekledim. Bebek bakım çantası sipariş ettim, 1 ay üreticiden beklendi, fenalık geldi, iptal ettim. Üreticiden gelmiş olan ürünü de ancak 3 günde depodan kargoya teslim edebiliyorlar. Tövbe artık iğne bile almam hepsiburadadan.

Günaydın kızlar nasılsınız
dün gece bitürlü uyuyamadımboshayallersmile
sabahta zor kalktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…