2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız gerçekmi röntgen çektirdin radyasyon falan almadın mı ilk defa duydum ben kızımda 6 ay çektim diş ağrısı parol manyağı olmuştummmm başka yok

Valla canım dişimi çeken doktor sonrasında Allahtan çekmişiz diye diye bi hal oldu. Dışardan hiçbir belirti yoktu ağrısıda dayanılmaz değildi. Rontgeni mecburen çektirdik. ıyikide çekilmiş ve iyikide dişimi çektiler. Meyersem içerde okadar çok enfeksiyon varmışki Allah korusun erken doğum yada düşüğe neden olabilirmiş bu durum. Zaten çekerken rontgen esnasında kurşun elbise giydirdiler ayrıca baş hizzasında çekildi 2 dakika falan sürmedi bile

Son düzenleme:
benm doktorm hiç vajınal ultrasonla bakmadııı oyuzdn böle bişeydn haberdr olabılırmı olmz dımı kanama olmadıgı surece alltn muayene yapmyr dıye bılyrmD:

Bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim, kese doğru yerde mi yani rahim de mi, kalp atışları var mı falan diye hep vajinal muayene oldum ben... sonra 11. hafta gittiğimde abdominal karından ultrasonla baktı...

Bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim, kese doğru yerde mi yani rahim de mi, kalp atışları var mı falan diye hep vajinal muayene oldum ben... sonra 11. hafta gittiğimde abdominal karından ultrasonla baktı...

HIM ANLADM DOKTORDAN DOKTORADA DEGISIYORM İŞTE boshayallersmile

kızlar aman haa alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapılar varyaa üzerinizde birşey varsa bipleyenn onlardanda geçmemeye öözen gösterin diyorlarr doğrumuu acabaa

kızlar aman haa alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapılar varyaa üzerinizde birşey varsa bipleyenn onlardanda geçmemeye öözen gösterin diyorlarr doğrumuu acabaa

x-ray lerden zaten geçmememiz lazım ben geçmiyorum havaalanınnda alısverıs merkzlerınde soldan kacıverıyorm:) onlarda anlıyor yada soruyrlr ztn

valla dikkat ediyorum ben
ilk aylarda karnım yoktuya noluyo ya oluyolardı
şimdilerde anlıyolar

Aynen benimde vajinal bakıldı o dönem hatta ikili testtede benim sıpa kızım ensesini doktor amcaya göstermediği için vajinal bakıldı. Sonrasında normal ulturasona geçtik. Ayrıca gerekirse bu haftalarda bile yapılabilen bişey bebeğe bir zararı yok.Zararı olacak durumlarda zaten hiç bir kendini bilen doktor yapmaz.

kızlar bi kaç cici ekledim
dün beşiğinide aldık
gerçi orjinal resmini çekmedim ama nettekini koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-cicilerii-ssuyrun-38.html#post11081925

ama bu beşik çok tatlu yafsssss anaaaaaaaaaummmmm onuniçindekini yerim ben cok heyecanlandım yafsss bnde almak istiyorm ama dun amcamız dedı oda takımını ben alcam ehehe annemde beişikini alcak amanemzn alcklr sıkıstırsama yıp olur dımı amaaaa:)kaydirigubbakcemile3

Gunaydin kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
Ozgecim tickerin hayirli olsun canim. opuyorumnanaktan

aaa benim begendiğim beşiği almışsın
bende ondan almak istiyorum ama bi yeni evimize taşınalım öle yani marttan sonra
kaliteli mi güsel mi yiwwrum?
ben pembik olanını alırım alırsam

bende pembikini aldım
baya kaliteli bi mağazadan aldım ama kullanınca anlıcaz bakalım sağlamlığını
ister tekerlekleri indiriyosun
ister havaya kaldırıp sallama pozisyonuna geçiriyosun
ve cidden ucuza aldığımı düşünüyorum
80tl
çıngırakta aldııııımmmm
ha birde bebedorun ıslak mendilleri
1.90 tl idi hemen aldım
ara ara gidip alıcam daha
HELLO BABY vrsa şehrinizde gidin kızlar
valla reklam parası versinler banazemuszemus

aaa benim begendiğim beşiği almışsın
bende ondan almak istiyorum ama bi yeni evimize taşınalım öle yani marttan sonra
kaliteli mi güsel mi yiwwrum?
ben pembik olanını alırım alırsam

ÖSKEEEEEEEEEEEE:) OLAY OLDUN YİNE KISSSS HERKES TICKERINI MRK EDIYR BEN GÖRÜYORUM HARBİDN GUSEL OLMŞŞŞ:dance::hooray:

elhamra cicilerin çok güzel güle güle kullansın bebeğin. ben beşik almaktan vazgeçtim sanırsam.
hiç sevmediğim halde park yatak alacağım. beşiği çok kullanamam gibi hissediyorum çünkü

bu arada bayanlar ayrıntılı ultrasona gireceğim 1 ay sonra. anadolu yakasında bildiğiniz bir doktor var mı??
doktorum 2 isim verdi, sen de araştırabilirsin dedi. benim de hiç bilgim yok bu konularda

Canım esasında hava alanlarındakiler dışında hiçbir güvenlik sensörünün zararı yok ama doktorlar hamilelik şımarıklığı yapıp geçmeyebilirsiniz dışardan hamile olduğunuz belli olmuyorsa doktorunuzdan bir rapor isteyin diyorlar. Ben ilk dönemden beri geçmedim hiçbir güvenlik sensöründen.ama geçen gün istinye parktaki güvenlik görevlisi öyle bir üstümü aradıkı keşke kapıdan geçseydim dedim kadına sinir oldum yaa resmen taciz boyutundaydı eşim bile sinirlendi.

canım belki arkadaş listemdekiler görebiliyordur
seni de ekledim

saol canımmm opuyorumnanaktan
günaydınn

ÖZGECİM BAKSANA SENIN SU VIZVIZ ARILARDAN SIPARIŞ VERMİŞTİMYAA KARGO PARASI KAPIDAMI ODENIYOR HATIRLIYORMUSN ONLA ILGILI BİLGİ YAZILMAMIŞDAAA ANAAAAAUMM PARAMDA YOK BUGÜN:)kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…