kız gerçekmi röntgen çektirdin radyasyon falan almadın mı ilk defa duydum ben kızımda 6 ay çektim diş ağrısı parol manyağı olmuştummmm başka yok
benm doktorm hiç vajınal ultrasonla bakmadııı oyuzdn böle bişeydn haberdr olabılırmı olmz dımıkanama olmadıgı surece alltn muayene yapmyr dıye bılyrmD:
Bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim, kese doğru yerde mi yani rahim de mi, kalp atışları var mı falan diye hep vajinal muayene oldum ben... sonra 11. hafta gittiğimde abdominal karından ultrasonla baktı...
kızlar aman haa alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapılar varyaa üzerinizde birşey varsa bipleyenn onlardanda geçmemeye öözen gösterin diyorlarr doğrumuu acabaa
kızlar aman haa alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapılar varyaa üzerinizde birşey varsa bipleyenn onlardanda geçmemeye öözen gösterin diyorlarr doğrumuu acabaa
Bilmiyorum canım benim ilk hamileliğim, kese doğru yerde mi yani rahim de mi, kalp atışları var mı falan diye hep vajinal muayene oldum ben... sonra 11. hafta gittiğimde abdominal karından ultrasonla baktı...
kızlar bi kaç cici ekledim
dün beşiğinide aldık
gerçi orjinal resmini çekmedim ama nettekini koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-cicilerii-ssuyrun-38.html#post11081925
aaa benim begendiğim beşiği almışsınkızlar bi kaç cici ekledim
dün beşiğinide aldık
gerçi orjinal resmini çekmedim ama nettekini koydum
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...erinin-cicilerii-ssuyrun-38.html#post11081925
öleyim :jeyyar:
ama baksana göremeyenler de var.. çok enteresan CADIARZU
gunaydin kizlar nasilsiniz? Kaydirigubbakcemile2
ozgecim tickerin hayirli olsun canim. Opuyorumnanaktan
ama bu beşik çok tatlu yafsssss anaaaaaaaaaummmmm onuniçindekini yerim ben cok heyecanlandım yafsssbnde almak istiyorm ama dun amcamız dedı oda takımını ben alcam ehehe annemde beişikini alcak amanemzn alcklr sıkıstırsama yıp olur dımı amaaaa:)kaydirigubbakcemile3
aaa benim begendiğim beşiği almışsın
bende ondan almak istiyorum ama bi yeni evimize taşınalım öle yani marttan sonra
kaliteli mi güsel mi yiwwrum?
ben pembik olanını alırım alırsam
aaa benim begendiğim beşiği almışsın
bende ondan almak istiyorum ama bi yeni evimize taşınalım öle yani marttan sonra
kaliteli mi güsel mi yiwwrum?
ben pembik olanını alırım alırsam
canım belki arkadaş listemdekiler görebiliyorduryaa merak ettim şu thickerı, ben de göremiyorum
saol canımmm opuyorumnanaktanGunaydin kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
Ozgecim tickerin hayirli olsun canim. opuyorumnanaktan
eheheheÖSKEEEEEEEEEEEE:) OLAY OLDUN YİNE KISSSS HERKES TICKERINI MRK EDIYR BEN GÖRÜYORUM HARBİDN GUSEL OLMŞŞŞ:dance::hooray:
canım belki arkadaş listemdekiler görebiliyordur
seni de ekledim
saol canımmm opuyorumnanaktan
günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?