2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aslındaaa bendee geçen hafta sip verdim 12 ocakdakardeşimin doğum günüydü ka günde kargoya veremdiler ancak doğum günnüden 2 gün sonraa yolladılar ben işkkez yaşadım bu sorunuu demekk bozmuşlar kendilernii iyiki söyledinn benimde işim olmazzlmaz:

archimim medipolde Hakan bey bu işin piri diye biliyorum
ama hem pahalı hemde en az 1-2 ay öncesinden randevu almak lazımmış
benim doktorum son kontrolümde ayrıntılıyla ilgili hiç birşey söylemedi
acaba kendimi yapacak, ultrason cihazıylamı alakalı yoksa doktorla alakalı olduğu için mi başka yerlere yönlendiriyorlar acaba

Günaydın kızlar nasılsınız
dün gece bitürlü uyuyamadımboshayallersmile
sabahta zor kalktım

günaydın stella .madem uykun vardı ne diye kalktın, yat dinlen
bende uykusuzum , eşim gece ateşlendi onunla uğraştım. hastalıklar bırakmadı yakamızı.

Günaydın kızlar nasılsınız
dün gece bitürlü uyuyamadımboshayallersmile
sabahta zor kalktım

günaydın canım
o uykusuzlukla benimde başım dertte
gece2
sabah 6.30kafamçokkarıştı

ona da bakayım hemen. canım cihaz aynı cihazmış. sadece doktorun yeteneği devreye giriyor ayrıntılı ultrasonda.
ben de şaşırdım ne yapacağımı.

günaydın stella .madem uykun vardı ne diye kalktın, yat dinlen
bende uykusuzum , eşim gece ateşlendi onunla uğraştım. hastalıklar bırakmadı yakamızı.

bu geç kalkmış halim zaten :kedi:
normalde 8,30 gibi kalkıyorum bugün onda kalktım
daha uyurdumda o zamanda gün boyu uykulu dolaşıyorum

Günaydın şekerim. Her ikisiylede alakalı bi durum hem ulturason cihazının gelişmiş olması lazım hemde yapan doktorun bu konuda uzman olması lazım.

ona da bakayım hemen. canım cihaz aynı cihazmış. sadece doktorun yeteneği devreye giriyor ayrıntılı ultrasonda.
ben de şaşırdım ne yapacağımı.

senin doktorunmu dedi başka yerde yaptıracaksın diye
bana doktorum hiç bişey demedi
kontrolede 2 hafta var ama, kendi yapar heralde

valla canım o dediğine nerden bakcamm bde onu aydınlatsann hiç bilmiyorumkii ne benimki

Web sayfalarını incelemek için açtığın programın en üst kısmında Mozilla Firefox mu yazıyor, yoksa Internet Explorer mi yazıyor?

Canım çok güzel bi araba ama sapı düz ya oraya bişey asamayabilirsin genelde kullananlar sapı ikili olanları öneriyor. Ben saraçhaneye gidicem önümüzdeki hafta orda bakıcam.

Zeynep senin beğendiğin çocuk arabasını buldum gittigidiyor'da, hemi de kullanılmamışı. (925 TL) ama ana kucağı yok.

Maclaren Techno XLR Baston Puset, #20831495 Gittigidiyor.com

İkili sap olunca birşey asınca bi tarafa çekmezmi? Ben böyle ince kancalar var, oturunca sandalyene falan çanta asmak için, öyle birşey takarım diye düşündüm.

stella bizim yeni tickerlarımızı göremiyor bazıları mafoldumben
o yuzden eskisini de eklemek zorunda kaldım mafoldumben

stella bizim yeni tickerlarımızı göremiyor bazıları mafoldumben
o yuzden eskisini de eklemek zorunda kaldım mafoldumben

görmemişin bi tickerı olmuş
tutmuş
ikisinide koymuş:ecrin_bebek:

Kizlar bende kangeru alsam mi almasam mi karar veremedim, turkiyede pek kullanilmiyor galiba.
Bende ilk uc ay falan yalniz biryere giderken kullanirim diye dusunmustum ama artik kararsizim.

görmemişin bi tickerı olmuş
tutmuş
ikisinide koymuş:ecrin_bebek:
senin yok diye kıskanma aklinialirimsmile

yaw bugün belim ağrıyor benim biraz..
artık hiç rahat yatamıyorum ben yaa
abuk sabuk pozisyonlara giriyorum sanırım onunla alakalı olablir

Aaa iyi fikir kanca kullanılabilinir. Bende gördüm gitti gidiyorda almanyada kuzenlerim var onlara söyledim ordan alırsak kaç paraya malolur diye araştırıyorlar. Nasılsa benim doğum yapacağım döneme kadar birinden biri gelicek gelirken getitrirler diye düşündüm. Eğer orda burdakinden çok ucuzsa öyle yapıcam. Yok aynı paraya geliyosa saraçhanede ana kucağı dahil 1.200 TL idi bide gidip orda araştırayım diyorum.

senin yok diye kıskanma aklinialirimsmile

yaw bugün belim ağrıyor benim biraz..
artık hiç rahat yatamıyorum ben yaa
abuk sabuk pozisyonlara giriyorum sanırım onunla alakalı olablir

abuk sabuk pozisyonlaramı girdinaklinialirimsmile

Kizlar bende kangeru alsam mi almasam mi karar veremedim, turkiyede pek kullanilmiyor galiba.
Bende ilk uc ay falan yalniz biryere giderken kullanirim diye dusunmustum ama artik kararsizim.

ilk 3 ay değil yaa kaç ay daha kullanırsın
ben de alacam
kullanılıyor burada da canım
ben chiccoda gördüm bel destekliydi ondan almayı düşünüyorum..

bide hem böyle bacak açık sana doğru kullanılabilen, hem de yan böyla yatırıyormuş gibi kullanılabilen vardı.. 2 fonksiyonlu..

ikisinden birini alacam bende..
ama sağlam bişi almak lazım biraz iyi biryerden
Allah korusun kopup fln etmesin korkarım ben

senin doktorunmu dedi başka yerde yaptıracaksın diye
bana doktorum hiç bişey demedi
kontrolede 2 hafta var ama, kendi yapar heralde

evet canım doktorum dedi. kendi hastanesinde de bir doktorun önerdi ama ben başka yerde yaptırayım diye düşündüm.
çok uçuk fiyatlar olursa gene kendi hastaneme gideceğim. bende 1 ay sonra ayrıntılıya gireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…