hisar intercontinentalde fuat demirciyi biliyom ben CADIARZU
Duyferciğim, ben hepsiburada'dan hiçbir şey almicam. 1 hafta kadar önce tövbe ettim artık. Sanırım ekonomik kriz onları da vurdu, eleman çıkardılar. Çok ağır çalışıyorlar. Yılbaşı çekilişi için Asyam21'e aldığım hediyeyi 3 hafta içinde anca teslim ettiler. Ana kucağı için yine 3 hafta kadar bekledim. Bebek bakım çantası sipariş ettim, 1 ay üreticiden beklendi, fenalık geldi, iptal ettim. Üreticiden gelmiş olan ürünü de ancak 3 günde depodan kargoya teslim edebiliyorlar. Tövbe artık iğne bile almam hepsiburadadan.
Günaydın kızlar nasılsınız
dün gece bitürlü uyuyamadımboshayallersmile
sabahta zor kalktım
Günaydın kızlar nasılsınız
dün gece bitürlü uyuyamadımboshayallersmile
sabahta zor kalktım
prof. dr. fuat demirci canım..
hımm araştırayım bakalım.
sağol özgea.s.
archimim medipolde Hakan bey bu işin piri diye biliyorum
ama hem pahalı hemde en az 1-2 ay öncesinden randevu almak lazımmış
benim doktorum son kontrolümde ayrıntılıyla ilgili hiç birşey söylemedi
acaba kendimi yapacak, ultrason cihazıylamı alakalı yoksa doktorla alakalı olduğu için mi başka yerlere yönlendiriyorlar acaba
günaydın stella .madem uykun vardı ne diye kalktın, yat dinlen
bende uykusuzum , eşim gece ateşlendi onunla uğraştım. hastalıklar bırakmadı yakamızı.
archimim medipolde Hakan bey bu işin piri diye biliyorum
ama hem pahalı hemde en az 1-2 ay öncesinden randevu almak lazımmış
benim doktorum son kontrolümde ayrıntılıyla ilgili hiç birşey söylemedi
acaba kendimi yapacak, ultrason cihazıylamı alakalı yoksa doktorla alakalı olduğu için mi başka yerlere yönlendiriyorlar acaba
ona da bakayım hemen. canım cihaz aynı cihazmış. sadece doktorun yeteneği devreye giriyor ayrıntılı ultrasonda.
ben de şaşırdım ne yapacağımı.
valla canım o dediğine nerden bakcamm bde onu aydınlatsann hiç bilmiyorumkii ne benimki
Canım çok güzel bi araba ama sapı düz ya oraya bişey asamayabilirsin genelde kullananlar sapı ikili olanları öneriyor. Ben saraçhaneye gidicem önümüzdeki hafta orda bakıcam.
stella bizim yeni tickerlarımızı göremiyor bazıları mafoldumben
o yuzden eskisini de eklemek zorunda kaldım mafoldumben
senin yok diye kıskanma aklinialirimsmilegörmemişin bi tickerı olmuş
tutmuş
ikisinide koymuş:ecrin_bebek:
Web sayfalarını incelemek için açtığın programın en üst kısmında Mozilla Firefox mu yazıyor, yoksa Internet Explorer mi yazıyor?
Zeynep senin beğendiğin çocuk arabasını buldum gittigidiyor'da, hemi de kullanılmamışı. (925 TL) ama ana kucağı yok.
Maclaren Techno XLR Baston Puset, #20831495 Gittigidiyor.com
İkili sap olunca birşey asınca bi tarafa çekmezmi? Ben böyle ince kancalar var, oturunca sandalyene falan çanta asmak için, öyle birşey takarım diye düşündüm.
senin yok diye kıskanma aklinialirimsmile
yaw bugün belim ağrıyor benim biraz..
artık hiç rahat yatamıyorum ben yaa
abuk sabuk pozisyonlara giriyorum sanırım onunla alakalı olablir
ilk 3 ay değil yaa kaç ay daha kullanırsınKizlar bende kangeru alsam mi almasam mi karar veremedim, turkiyede pek kullanilmiyor galiba.
Bende ilk uc ay falan yalniz biryere giderken kullanirim diye dusunmustum ama artik kararsizim.
yok kendi başıma girdim o abuk sabuk pozisyonlara :jeyyar:
abuk sabuk pozisyonlaramı girdinaklinialirimsmile
senin doktorunmu dedi başka yerde yaptıracaksın diye
bana doktorum hiç bişey demedi
kontrolede 2 hafta var ama, kendi yapar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?