Kaynananam Cumartesi elinde poşetle geldi, kendisi eczacı, doldurmuş poşeti, bebek için sıcak su torbası üzerinde çizgi karakterler var, NUK'un saç fırcası, tarağı (kıldan yapılmaymış), Chicco'nun saç fırçası tarağı (bu da naylon gibi bişeydi), daha bissürü şey, bir de lansinoh krem getirmiş. 7. aydan itibaren bunu kullanamaya başla göğüs uçlarına dedi. Ayyy kaynanacığım o kadar da laf ettim, birşey getirmiyor diye, bir de Nisan'a kadar tüm eksikleri tamamlamamız lazım dedi. Çok utandım söylediklerimden
valla şekerim ben gözümle şahit oldum fıs diye inmişlere.. kaydirigubbakcemile3HADİYAAA OKDR CABUKMU KALMAZMI ÖLE BEEE
YA ÖSKEE YAAA NIYE HEVESİMİ KIRDIN ŞİMDİİİ :umursamaz:
arıcam uyandırcam bi gün be ne yaf gelsin artıkevet yaa uyuyo herhalde yine
ALLAHım benide utandır yarabbbiiimKaynananam Cumartesi elinde poşetle geldi, kendisi eczacı, doldurmuş poşeti, bebek için sıcak su torbası üzerinde çizgi karakterler var, NUK'un saç fırcası, tarağı (kıldan yapılmaymış), Chicco'nun saç fırçası tarağı (bu da naylon gibi bişeydi), daha bissürü şey, bir de lansinoh krem getirmiş. 7. aydan itibaren bunu kullanamaya başla göğüs uçlarına dedi. Ayyy kaynanacığım o kadar da laf ettim, birşey getirmiyor diye, bir de Nisan'a kadar tüm eksikleri tamamlamamız lazım dedi. Çok utandım söylediklerimden
valla şekerim ben gözümle şahit oldum fıs diye inmişlere.. kaydirigubbakcemile3
HADİ bakalım bişi olmaz alırsın gönlünü onu:roflol:
ayy insan öle zamanlarda cok utanıyo valla.. neyse boşver sen bişi sölemedin biz de duymadık kaydirigubbakcemile3Kaynananam Cumartesi elinde poşetle geldi, kendisi eczacı, doldurmuş poşeti, bebek için sıcak su torbası üzerinde çizgi karakterler var, NUK'un saç fırcası, tarağı (kıldan yapılmaymış), Chicco'nun saç fırçası tarağı (bu da naylon gibi bişeydi), daha bissürü şey, bir de lansinoh krem getirmiş. 7. aydan itibaren bunu kullanamaya başla göğüs uçlarına dedi. Ayyy kaynanacığım o kadar da laf ettim, birşey getirmiyor diye, bir de Nisan'a kadar tüm eksikleri tamamlamamız lazım dedi. Çok utandım söylediklerimden
arıcam uyandırcam bi gün be ne yaf gelsin artık
allahım benide utandır yarabbbiiim
ayy ne güselkızlar yaf benim kız çok kuduruk olcak galba
artık gün içindede sürekli hareket ediyo
sanki böle derimi sıyırır geçer gibi yapıyo ne güzelhihoyyyt
canım valla benim hiç bi fikrim yok o yuzden yazmadım bişi.bana cevap veren yok muuu? mafoldumben
tünaydıınn canımtünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
:roflol:bazen paranoyak oluyom
bi de tüm bilgilerimi ifşa ettim saf ben
çıkıcak bigün dediklerim ortaya
kalcam öle dımdızlak ortadaeyvahedigeldismile
arıcam uyandırcam bi gün be ne yaf gelsin artık
ALLAHım benide utandır yarabbbiiim
tünaydıınn canım
yaaa kızlar ukla da gelmedi bugün CADIARZU
aa hadi yaaaha unuttum uklayla görüştüm ben
kaşıntı varmış vücudunda
o yüzden dr. a gitmiş
ayy ne güsel
benim bıdık bugün daha oynamadı boshayallersmile
canım valla benim hiç bi fikrim yok o yuzden yazmadım bişi.
ama damar damar üste binme değilde
o kramp girme tarzında bişiye benziyo
bacak hareketleri fln yap biras
aa hadi yaaa
piki o zaman tımam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?