valla azonce bi panikle totomdan uyduruverdim onu
aslında 20 haftalığım
ticker geride 1 hafta
:roflol:valla azonce bi panikle totomdan uyduruverdim onu
aslında 20 haftalığım
ticker geride 1 hafta
valla azonce bi panikle totomdan uyduruverdim onu
aslında 20 haftalığım
ticker geride 1 hafta
laf yetiştirmekten tickerını düzeltmeye fırsat bulamadın demi sırnaşık şey
selam kızlarrr...ay gerçekten pahalıymış zaten ikili test üçlü test soydu bizi,detaylıda bi soygun daha yeriz..neyse bebişler sağlıklı olsunda canları saolsun...
HADE LEENNN..sivilceler geçtimi bari
kızım seni kk nin şirinesi ilan diyorumm demek totonda haa güldürdün beniii:roflol::roflol:
HADE LEENNN..
yaa bişi dicem kızlar yaa
şimdi benim göğüslerim göğüs uçlarım fln çok acıyo ya
bu uçlarının acıması doğumdan sonra geçecek mi yaa
sanki emziremeyecem acıdan gibi geliyor..
yani bazen kocamla yaramazlık yaparken fln çok acıyo da uçları, beni bu emzirirken de acıması düşüncesine daldıran neden bu CADIARZU
HADE LEENNN..
yani bazen kocamla yaramazlık yaparken fln çok acıyo da uçları, beni bu emzirirken de acıması düşüncesine daldıran neden bu CADIARZU
HADE LEENNN..
HADE LEENNN..
HADE LEENNN..
Evet mclaren bence de cok pratik ve kullanisli.
Ayak torbalari oluyor ruzgarli oldugu zaman onun icine koyarsin ve yagmurlugu takarsin.
Inan bebek arabali arkadaslarimi goruyorum bi kaldirimdan digerine gitmeye okadar zorlaniyorlar ki
resmen eziyet, insan bebek arabasi ile bir yere gidesi gelmez.
Diyelim ki aparmanda oturuyorsun bebek biraz buyudugunde,
bebek araban da agirsa hangisini indireceksin?
Hafif oldugu zaman bir elinde bebek arabasini, kucagina da bebegi alir indirirsin.
Biraz da bunlari dusunmek lazim simdi kulaga hos geliyor butun ozellikler
ama yarin tek basiniza biryere gidecek olsaniz cok zorlanirsiniz.
O yuzden benim en onemli unsurum pratik olmasidir canim.
Simdiki cogu arabalar zaten para tuzagi, disarda bebegin seni gormesi sana yakin olmasi
illa goz temasi kurmasi sart degil hepimiz o sekilde buyuduk ve cok sukur bir sorunumuz yok degil mi.
Zaten cocuk butun gun seni goruyor disari cikinca da kesfedicek okadar sey var ki
etrafi seyretmekten zaten sana bakmaz. kaydirigubbakcemile3
kızımda bende büyük bi araba aldım ama izne giderken valizlerden yer kalmıyodu ön koltuğa yerleştiriyoduk arabayı kızımla ben arkada sonra küçük bi araba aldık 1 hamlede kapanıyo yalnız tavsiye edeyim sizebebeğin arabası iki yönlü olsun ilk aldığım konforluydu ama öne doğru bakıyoduu ikidebi durup bakıyodum rüzgara göre yönünü ayarlıyabiliyosun iki yönlüde üzeerine yağmurluk hediye ettiiler arabanın çok rahat ettim şeffaf geçiriveryosun gayet memnudum yağmurluktan
ay valla aşırı acıyo ama yaa..
Belki bi ara yara bile olucak ama sakin pes etme
bazilari aciyor yara oluyor diye pes ediyor birakiyorlar emzirmeyi.
Ama gercekten bi muddet sonra gecicek bunlar canim merak etme.
HADE LEENNN..
ben de yağlıyom ama bana mısın demiyo bilmiyorumkismilebenimkiler acımıyor artık bilmiyorumkismile
niye bilmiyorum ama 1 aydır acı sızı kalmadı. göğüslerimi de yağladım her banyo sonrası ondan mıdır acep:uhm:
ayy anaaauummm eyvahedigeldismilebenimde çok acıyorr ve büyüyorrr en çok korktuğum emzirirken zorlanmak kimi acıdan emzirmek bile istemiyormuşşeyvahedigeldismile
ay deme kız..özge emzirirken çok acıyomuş..onun için kremler varmış doğumdan önce kullanmaya başlıcakmışız..yara oluomuş bu sefer
ahahahha bilmem ki kaydirigubbakcemile3derdin çocuk mu koca mı nan senin:roflol:
aaa özbek geldi bilmiyorumkismile
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?