2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off gece yatarkenn çok zorlanıyorummm sağa sola dönerken uykumda biraz ani dönüyorum farkında olduumu çok üzlüyorumm ya bide kocamla sığmıyoz sanki artık ufak ufak onu içeri yollasammıı rahat yatsam söylee döne dönee

selam kızlarrr...ay gerçekten pahalıymış zaten ikili test üçlü test soydu bizi,detaylıda bi soygun daha yeriz..neyse bebişler sağlıklı olsunda canları saolsun...

Nasil soydu canim yaa, benim doktorum ikili test yaptirmadi.
Uclu test icin de sadece normal ki muayene ucretini verdim arti 11 tl kan aldirmak icin. bilmiyorumkismile

sivilceler geçtimi bari
HADE LEENNN..

yaa bişi dicem kızlar yaa
şimdi benim göğüslerim göğüs uçlarım fln çok acıyo ya
bu uçlarının acıması doğumdan sonra geçecek mi yaa
sanki emziremeyecem acıdan gibi geliyor..
yani bazen kocamla yaramazlık yaparken fln çok acıyo da uçları, beni bu emzirirken de acıması düşüncesine daldıran neden bu CADIARZU

Belki bi ara yara bile olucak ama sakin pes etme
bazilari aciyor yara oluyor diye pes ediyor birakiyorlar emzirmeyi.
Ama gercekten bi muddet sonra gecicek bunlar canim merak etme.

benimkiler acımıyor artık bilmiyorumkismile
niye bilmiyorum ama 1 aydır acı sızı kalmadı. göğüslerimi de yağladım her banyo sonrası ondan mıdır acep:uhm:

benimde çok acıyorr ve büyüyorrr en çok korktuğum emzirirken zorlanmak kimi acıdan emzirmek bile istemiyormuşşeyvahedigeldismile

özge emzirirken çok acıyomuş..onun için kremler varmış doğumdan önce kullanmaya başlıcakmışız..yara oluomuş bu sefer

derdin çocuk mu koca mı nan senin:roflol:

Belki bi ara yara bile olucak ama sakin pes etme
bazilari aciyor yara oluyor diye pes ediyor birakiyorlar emzirmeyi.
Ama gercekten bi muddet sonra gecicek bunlar canim merak etme.
ay valla aşırı acıyo ama yaa..
kocam bile şeyederken bağırıyorum acıdan :kedi:
acaba diyorum emzirmeye direkt şu slikon korumalıklarla mı başlasam

ALBENDEDE OKDR BIDE BOLEYARIK YARIK UÇLARI YANI CEKSEM GELCK ELIME AMA OZMNDA COK ACIYOR YARA GIBI SARI SARI GIRENC BNDE EMZIREBILECEGIMI DUSUNEMYRM BUHALDE ACABA ONLAR ICIN KREM İSTESEKMİ VARMIDIR Bİ İLACI KOCAMADA KIZIYRM ELLEME DIYEdelikafadulden

benimkiler acımıyor artık bilmiyorumkismile
niye bilmiyorum ama 1 aydır acı sızı kalmadı. göğüslerimi de yağladım her banyo sonrası ondan mıdır acep:uhm:
ben de yağlıyom ama bana mısın demiyo bilmiyorumkismile

benimde çok acıyorr ve büyüyorrr en çok korktuğum emzirirken zorlanmak kimi acıdan emzirmek bile istemiyormuşşeyvahedigeldismile
ayy anaaauummm eyvahedigeldismile

özge emzirirken çok acıyomuş..onun için kremler varmış doğumdan önce kullanmaya başlıcakmışız..yara oluomuş bu sefer
ay deme kız..
derdin çocuk mu koca mı nan senin:roflol:
ahahahha bilmem ki kaydirigubbakcemile3

ay valla işte onun için diyom bastan hiç acı çekmeden şu silikon başlıklarla mı emzirmeye başlasam..

millet çatır çatır emziriyo hiç de acıyo diyeni duymadım çevremde yaa..

göğüs ucu doğum yapınca emzirirken çok acıyo bepanten sürdüm ben ama iyi temizlemek gerekiyo emzirirken çok emdiğinden yara olmuştu teramisin sürdüm rahatlıyodu sonrada karbonatlı ılık su ile temizliyodumm ucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…