2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben zannederdimki tek yerden süt çıkacak diye kaç yerden süt fırlıyo sıkıncaa çok gülmüştüm kendime

dün bağırdım uzaktan seyret valla dedim
artık böle
çok acıyo
göstercem ama elletmicem

ay valla aşırı acıyo ama yaa..
kocam bile şeyederken bağırıyorum acıdan :kedi:
acaba diyorum emzirmeye direkt şu slikon korumalıklarla mı başlasam

Canım doğuma en geç bir ay kala lansiloh krem kullanmaya başla (ben şimdiden kullanıyorum) bu kremi emzirirkende silmeden kullanabiliyorsun bebeğe zararı yok. Bu şekilde göğüs uçlarını emzirme dönemine hazırlamış olacaksın. Ama illaki ilk dönem acıyacak ve r-yara olacak. Krem kullanırsan minimuma indirirsin. silikon göğüs ucunu meme ucu olmayan lar için özellikle öneriyorlar (ben kullanıcam büyük ihtimalle hiç ucu yok mememin annem bebiş emdikçe değişir diyor onund öyleymiş) ama o silikon uçlarıda çok iyi yerleştirmek lazım yarinden oynayınca bebiş hava alıyor bu nedenlede gaz yapıyor.Geçen seneki annelerden biri özellikle göğüs kremini 8. ayınızda kullanmaya başlayın ben geç kaldım pişman oldum demişti. Bilginize

dün bağırdım uzaktan seyret valla dedim
artık böle
çok acıyo
göstercem ama elletmicem
ben de öle valla..
bazen geliyo anaam ne kadar büyümüş bunlar diyee..
hee evet ya büyüdüler diye arkamı dönüyom artık kaydirigubbakcemile3
benim adama da bişiler oldu valla.. olmaması gereken acıyan zamanda :roflol:

bana şimdiden kullan diyolar,benimde çok acıyo doğum yapmadan geçirmek lazımmış..benim tanıdığım var resmen acı içinde emziriyo

hmm en iyisi ben 7. ayımda başlayayım canım çok sağol..
inşallah geçer acıması
zaten cildim hassastır benim çok

75ten 85e bianda fırlayınca
delleniyo adamlar tabi

selam kizlar.
ya benim 3 gun oncesinde ve bu gece uyurken sag ayagimda damar damarin uzerine biniyo sanki.uykudan ole bi aciyla uyaniyorum ve bagiriyoum ki sormayin.bu gece esimi de korkuttum.artik bacagimda aliskanlik oldu sanirim habire 2-3 gunde bir uykuda yakaliyor beni.damar damarin uzerine binmesi deniyor sanirim buna.ne yapmam gerek o sirada yaaa cok aciyooooooo (

PUHAHAH KIZLAR HEP ŞİKAYET EDERDIM MİNİCİK BENİMKİLER DİYE:) HEP 75 TAKARDM SIMDI 80 TAKYRM AMA ONA BİLE SIGMIYRLR COK MUTLUYUM COOOOOOOOKKKKKKKKK ARTK BNMDE GOGUSLERM VR BUYUK BUYUKdelikafadulden -tatlicadiarzu- :sm_cool:

PUHAHAH KIZLAR HEP ŞİKAYET EDERDIM MİNİCİK BENİMKİLER DİYE:) HEP 75 TAKARDM SIMDI 80 TAKYRM AMA ONA BİLE SIGMIYRLR COK MUTLUYUM COOOOOOOOKKKKKKKKK ARTK BNMDE GOGUSLERM VR BUYUK BUYUKdelikafadulden -tatlicadiarzu- :sm_cool:
evet benim de küçüktü hep..
şimdi en harika dönemlerini yaşıyorlar
gerçi emzirmeler fln bittkten sonra fıssss diye sönecekler ama olsun

biz kadınmışız Allahımmm[/B]hihoyyyt

koğuş ağası nerde ayol gene bugün

evet benim de küçüktü hep..
şimdi en harika dönemlerini yaşıyorlar
gerçi emzirmeler fln bittkten sonra fıssss diye sönecekler ama olsun

HADİYAAA OKDR CABUKMU KALMAZMI ÖLE BEEE
YA ÖSKEE YAAA NIYE HEVESİMİ KIRDIN ŞİMDİİİ :umursamaz:

Kaynananam Cumartesi elinde poşetle geldi, kendisi eczacı, doldurmuş poşeti, bebek için sıcak su torbası üzerinde çizgi karakterler var, NUK'un saç fırcası, tarağı (kıldan yapılmaymış), Chicco'nun saç fırçası tarağı (bu da naylon gibi bişeydi), daha bissürü şey, bir de lansinoh krem getirmiş. 7. aydan itibaren bunu kullanamaya başla göğüs uçlarına dedi. Ayyy kaynanacığım o kadar da laf ettim, birşey getirmiyor diye, bir de Nisan'a kadar tüm eksikleri tamamlamamız lazım dedi. Çok utandım söylediklerimden

kızlar yaf benim kız çok kuduruk olcak galba
artık gün içindede sürekli hareket ediyo
sanki böle derimi sıyırır geçer gibi yapıyo ne güzelhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…