ben de yağlıyom ama bana mısın demiyo bilmiyorumkismile
ayy anaaauummm eyvahedigeldismile
ay deme kız..
ahahahha bilmem ki kaydirigubbakcemile3
ay valla işte onun için diyom bastan hiç acı çekmeden şu silikon başlıklarla mı emzirmeye başlasam..
millet çatır çatır emziriyo hiç de acıyo diyeni duymadım çevremde yaa..
ay valla aşırı acıyo ama yaa..
kocam bile şeyederken bağırıyorum acıdan :kedi:
acaba diyorum emzirmeye direkt şu slikon korumalıklarla mı başlasam
dün bağırdım uzaktan seyret valla dedim
artık böle
çok acıyo
göstercem ama elletmicem
ben de öle valla..dün bağırdım uzaktan seyret valla dedim
artık böle
çok acıyo
göstercem ama elletmicem
Canım doğuma en geç bir ay kala lansiloh krem kullanmaya başla (ben şimdiden kullanıyorum) bu kremi emzirirkende silmeden kullanabiliyorsun bebeğe zararı yok. Bu şekilde göğüs uçlarını emzirme dönemine hazırlamış olacaksın. Ama illaki ilk dönem acıyacak ve r-yara olacak. Krem kullanırsan minimuma indirirsin. silikon göğüs ucunu meme ucu olmayan lar için özellikle öneriyorlar (ben kullanıcam büyük ihtimalle hiç ucu yok mememin annem bebiş emdikçe değişir diyor onund öyleymiş) ama o silikon uçlarıda çok iyi yerleştirmek lazım yarinden oynayınca bebiş hava alıyor bu nedenlede gaz yapıyor.Geçen seneki annelerden biri özellikle göğüs kremini 8. ayınızda kullanmaya başlayın ben geç kaldım pişman oldum demişti. Bilginize
hmm en iyisi ben 7. ayımda başlayayım canım çok sağol..Canım doğuma en geç bir ay kala lansiloh krem kullanmaya başla (ben şimdiden kullanıyorum) bu kremi emzirirkende silmeden kullanabiliyorsun bebeğe zararı yok. Bu şekilde göğüs uçlarını emzirme dönemine hazırlamış olacaksın. Ama illaki ilk dönem acıyacak ve r-yara olacak. Krem kullanırsan minimuma indirirsin. silikon göğüs ucunu meme ucu olmayan lar için özellikle öneriyorlar (ben kullanıcam büyük ihtimalle hiç ucu yok mememin annem bebiş emdikçe değişir diyor onund öyleymiş) ama o silikon uçlarıda çok iyi yerleştirmek lazım yarinden oynayınca bebiş hava alıyor bu nedenlede gaz yapıyor.Geçen seneki annelerden biri özellikle göğüs kremini 8. ayınızda kullanmaya başlayın ben geç kaldım pişman oldum demişti. Bilginize
ben de öle valla..
bazen geliyo anaam ne kadar büyümüş bunlar diyee..
hee evet ya büyüdüler diye arkamı dönüyom artık kaydirigubbakcemile3
benim adama da bişiler oldu valla.. olmaması gereken acıyan zamanda :roflol:
kız sus moralim bozuluyo kaydirigubbakcemile3bana şimdiden kullan diyolar,benimde çok acıyo doğum yapmadan geçirmek lazımmış..benim tanıdığım var resmen acı içinde emziriyo
ben de öle valla..
bazen geliyo anaam ne kadar büyümüş bunlar diyee..
hee evet ya büyüdüler diye arkamı dönüyom artık kaydirigubbakcemile3
benim adama da bişiler oldu valla.. olmaması gereken acıyan zamanda :roflol:
evet benim de küçüktü hep..PUHAHAH KIZLAR HEP ŞİKAYET EDERDIM MİNİCİK BENİMKİLER DİYE:) HEP 75 TAKARDM SIMDI 80 TAKYRM AMA ONA BİLE SIGMIYRLR COK MUTLUYUM COOOOOOOOKKKKKKKKK ARTK BNMDE GOGUSLERM VR BUYUK BUYUKdelikafadulden-tatlicadiarzu- :sm_cool:
PUHAHAH KIZLAR HEP ŞİKAYET EDERDIM MİNİCİK BENİMKİLER DİYE:) HEP 75 TAKARDM SIMDI 80 TAKYRM AMA ONA BİLE SIGMIYRLR COK MUTLUYUM COOOOOOOOKKKKKKKKK ARTK BNMDE GOGUSLERM VR BUYUK BUYUKdelikafadulden-tatlicadiarzu- :sm_cool:
:roflol:biz kadınmışız Allahımmm[/B]hihoyyyt
evet benim de küçüktü hep..
şimdi en harika dönemlerini yaşıyorlar
gerçi emzirmeler fln bittkten sonra fıssss diye sönecekler ama olsun
evet yaa uyuyo herhalde yinekoğuş ağası nerde ayol gene bugün
biz kadınmışız Allahımmm[/B]hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?