yarım saat yürü her gün an az..kaç dk yürüsemki
yurumekten spordan tabı bılınclı zarar gelmezde. ev ısı yaparken bı yerlere uzanıyoruz yada egılıp dogruluyoruz en basıtınden elektrık supurgesını ıtıyoruz ya ı bılem zararlı
yarım saat yürü her gün an az..
üşenmezsen aradan birkaç saat geçtikten sonra bir yarım saat daha yürü bilmiyorumkismile
yaw bişi diicem.
ben dışarda yürümüyom, soğuk diye.
benimki gidip yürüme bandı almış, yürü spor yapmalısın diye.
ev işi yaparken bu sıkıntılar oluyorsa, spor da zararlı olmazmı acaba, kafam karıştı şimdik.
en iyisi yiyip içip yatmak galiba.
ööle mi, diilmi
bilinçli milinçli değil yaw,
çıkıyom yarım saat yürüyom iniyom
iyimi bu
anladım canım bana başta 1 kez yapıldı negatif çıkmıştı ama ben daha önceden kan grubumu pozitif bildiğim için kan grubuma tekrar bakıldı sanırım indirekt coombs sonradan tekrarlanacak yineindirekt coombs testiymiş benimki de...
zopa geliyo zopaözge sen 1 saat yürü
anca erirsin yawrumaklinialirimsmile
özge sen 1 saat yürü
zopa geliyo zopaklava:
ıslak odunla dövcem seni iz de kalmaz aklinialirimsmile
cumartesi 4 boyutlumuz var kan testi benim ilk pozitif sonra negatif çıknbca dr tekrarlayın demişti şimdi negatifya sölerim dr, muhtemelen oda öle bi test ister tekrar..
ya ben çokmu cadı oldum
neden böyle oldum bilmiyorum
o kadar sakin bi insandımki
çok zor kızar çok zor kırılır kırardım
ama şimdi hadi bakalım kayınvalidem yada kayınpeder bişi desin
ben neden böle oldumbilmiyorumkismile
ama iyi oldumkaydirigubbakcemile2
bence de mutlaka spor yap, max. 1 saat yürü ve nabzın 120 yi aşmasın. ben yüzmeye gidiyorum, su o kadar iyi geliyorki sinirlerime, acaip gevşiyorum ve gece çok iyi uyuyorum.
yurumekten zarar gelmez cok yorulmadıgın surece egzersız konusunda bılınclı olmaktan bahsettım canım. dogru yoldasın devam devam=))
özge sen 1 saat yürü
bence de mutlaka spor yap, max. 1 saat yürü ve nabzın 120 yi aşmasın. ben yüzmeye gidiyorum, su o kadar iyi geliyorki sinirlerime, acaip gevşiyorum ve gece çok iyi uyuyorum.
offf yaaaa bende pazar gün çok iş yaptım şimdi nasıl pişmanım keşke yapmasaydım diyorum bugün stresden sanırım hiç bebişim kımıldamadı zaten:gitmeyurumekten spordan tabı bılınclı zarar gelmezde. ev ısı yaparken bı yerlere uzanıyoruz yada egılıp dogruluyoruz en basıtınden elektrık supurgesını ıtıyoruz ya ı bılem zararlı
senin dogumunda kolay olur cnm biryerde duymustum yuzme ıyı gelıyormuş diyee vucudu esnetıyormuş
canım ben 2 hafta önce dr gittiğimde 3 boyutludan bakmıştı drum cihazı öle zaten bana 2 hafta sonra gel başka bir dr daha inceleyecek 4 boyutludan benim göremediğimi belki başka bir göz görür diye baktırıyoruz dedi ben de okledim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama benim özel sağlık sigortası var ordan ödeyeceğim dışarıya bi kaç hastaneye sormuştum 160-180 civarı fiyat almıştım bu arada... dr unla bi konuş merak ediyorsan yaptır bebişin herşeyine bakıyolarr..cnm bu dort boyutlu nedirbende ayrıntılıya gıreyım diyorum istege baglıymş ama 3 boyutluyamı gıreyım dırek 4 boyutluyamı farkedermi bilgisiolan varmı kıslaarrr
aha sataşma sezdim.
canım ben 2 hafta önce dr gittiğimde 3 boyutludan bakmıştı drum cihazı öle zaten bana 2 hafta sonra gel başka bir dr daha inceleyecek 4 boyutludan benim göremediğimi belki başka bir göz görür diye baktırıyoruz dedi ben de okledim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama benim özel sağlık sigortası var ordan ödeyeceğim dışarıya bi kaç hastaneye sormuştum 160-180 civarı fiyat almıştım bu arada... dr unla bi konuş merak ediyorsan yaptır bebişin herşeyine bakıyolarr..
hadi daha hızlıııı=)))Yüzmek çok güzel bişey cidden.
Ben de yüzerdim artık yapamıyorum ama.
tamam tempo tempo tempo
aha sataşma sezdim.
bend eyuzmek ıstıyorum ama guvenılır bı havuz bulmak konusunda endısleıyım.offf yaaaa bende pazar gün çok iş yaptım şimdi nasıl pişmanım keşke yapmasaydım diyorum bugün stresden sanırım hiç bebişim kımıldamadı zaten:gitmehaoldumsmile
evet yüzme çok iyi geliyomuş hamilelere
canım ben 2 hafta önce dr gittiğimde 3 boyutludan bakmıştı drum cihazı öle zaten bana 2 hafta sonra gel başka bir dr daha inceleyecek 4 boyutludan benim göremediğimi belki başka bir göz görür diye baktırıyoruz dedi ben de okledim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama benim özel sağlık sigortası var ordan ödeyeceğim dışarıya bi kaç hastaneye sormuştum 160-180 civarı fiyat almıştım bu arada... dr unla bi konuş merak ediyorsan yaptır bebişin herşeyine bakıyolarr..
aaah ah arkadaşım
burda bana neler yapıyolar bi bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?