2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yurumekten spordan tabı bılınclı zarar gelmezde. ev ısı yaparken bı yerlere uzanıyoruz yada egılıp dogruluyoruz en basıtınden elektrık supurgesını ıtıyoruz ya ı bılem zararlı

bilinçli milinçli değil yaw,
çıkıyom yarım saat yürüyom iniyom
iyimi bu

bence de mutlaka spor yap, max. 1 saat yürü ve nabzın 120 yi aşmasın. ben yüzmeye gidiyorum, su o kadar iyi geliyorki sinirlerime, acaip gevşiyorum ve gece çok iyi uyuyorum.

bilinçli milinçli değil yaw,
çıkıyom yarım saat yürüyom iniyom
iyimi bu

yurumekten zarar gelmez cok yorulmadıgın surece egzersız konusunda bılınclı olmaktan bahsettım canım. dogru yoldasın devam devam=))

özge sen 1 saat yürü
anca erirsin yawrumaklinialirimsmile

indirekt coombs testiymiş benimki de...
anladım canım bana başta 1 kez yapıldı negatif çıkmıştı ama ben daha önceden kan grubumu pozitif bildiğim için kan grubuma tekrar bakıldı sanırım indirekt coombs sonradan tekrarlanacak yine

cumartesi 4 boyutlumuz var kan testi benim ilk pozitif sonra negatif çıknbca dr tekrarlayın demişti şimdi negatifya sölerim dr, muhtemelen oda öle bi test ister tekrar..

cnm bu dort boyutlu nedir bende ayrıntılıya gıreyım diyorum istege baglıymş ama 3 boyutluyamı gıreyım dırek 4 boyutluyamı farkedermi bilgisiolan varmı kıslaarrr

off iyide nekdr sakin olabılırzz cıldırtıyorlar adamı yaaaa

bence de mutlaka spor yap, max. 1 saat yürü ve nabzın 120 yi aşmasın. ben yüzmeye gidiyorum, su o kadar iyi geliyorki sinirlerime, acaip gevşiyorum ve gece çok iyi uyuyorum.

Yüzmek çok güzel bişey cidden.
Ben de yüzerdim artık yapamıyorum ama.

yurumekten zarar gelmez cok yorulmadıgın surece egzersız konusunda bılınclı olmaktan bahsettım canım. dogru yoldasın devam devam=))

tamam tempo tempo tempo

özge sen 1 saat yürü
anca erirsin yawrumaklinialirimsmile

aha sataşma sezdim.

senin dogumunda kolay olur cnm biryerde duymustum yuzme ıyı gelıyormuş diyee vucudu esnetıyormuş

yurumekten spordan tabı bılınclı zarar gelmezde. ev ısı yaparken bı yerlere uzanıyoruz yada egılıp dogruluyoruz en basıtınden elektrık supurgesını ıtıyoruz ya ı bılem zararlı
offf yaaaa bende pazar gün çok iş yaptım şimdi nasıl pişmanım keşke yapmasaydım diyorum bugün stresden sanırım hiç bebişim kımıldamadı zaten:gitmehaoldumsmile
senin dogumunda kolay olur cnm biryerde duymustum yuzme ıyı gelıyormuş diyee vucudu esnetıyormuş

evet yüzme çok iyi geliyomuş hamilelere

cnm bu dort boyutlu nedir bende ayrıntılıya gıreyım diyorum istege baglıymş ama 3 boyutluyamı gıreyım dırek 4 boyutluyamı farkedermi bilgisiolan varmı kıslaarrr
canım ben 2 hafta önce dr gittiğimde 3 boyutludan bakmıştı drum cihazı öle zaten bana 2 hafta sonra gel başka bir dr daha inceleyecek 4 boyutludan benim göremediğimi belki başka bir göz görür diye baktırıyoruz dedi ben de okledim fiyatı ne kadar bilmiyorum ama benim özel sağlık sigortası var ordan ödeyeceğim dışarıya bi kaç hastaneye sormuştum 160-180 civarı fiyat almıştım bu arada... dr unla bi konuş merak ediyorsan yaptır bebişin herşeyine bakıyolarr..

hım anldm benm doktora kızmaya basladm doru duzgun bılgı vermıyr aslnda cok memnundum ama
özel sigortamda nekdr kotu bnm sadece yatışlarda kullanabılyrm bu nedır yaaa

Yüzmek çok güzel bişey cidden.
Ben de yüzerdim artık yapamıyorum ama.

tamam tempo tempo tempo

aha sataşma sezdim.
hadi daha hızlıııı=)))

sataşmıyor canım onların sevişme şekli buaklinialirimsmile
bend eyuzmek ıstıyorum ama guvenılır bı havuz bulmak konusunda endısleıyım.
ıs yaparken kendımızı kaptırmamamız gerek. bızde paza rgunu temızlık yaptık arkadaslar gelıyoruz dedıler bı saat ıcınde hızlı hızlı nasıl yaptık bende anlmadım ama kocıs saolsun hıc eglımemem ıcın sureklı goz hapsıne aılyo egıldım ann durrr dıye cıglık atıyo delı...

ukla yawrum kaşıntıların geçtimi
ne dedi dr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…