2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20 hafta itibariyle yapılabiliniyor. Benimde bu hafta yaptırmam lazım ama unutuyorum ay bu unutkanlığım beni öldürecek yaaaaaaaa
bana doktorum hiçbişey demedi tetanoz aşısıyla alakalı bu hafta 20.haftam ve kontrolüm var sanırım söyler.

ayy canım benımm şimdi nasılsın?? bak bı ıhtıyacınm olursa sole tmm mııı??
o su nıye gelmıs.
ayy allah korusun yaa.. dıkkat et sut kızımada kendınede

canım çok geçmiş olsun.dikkat et kendine.
kan uyuşmazlığı konusunda da benim de çıkmıştı hatırlarsın belki sormuştum sana da.
bi test yaptırdı doktorum.indırekt coombs diye bir test.negatif çıktı şükür.bebek ile kanımızın karışmadığını gösteriyomuş o test.26-28 .haftada test tekrar yapılacak.ve sonrasında aşı yapılacak

Canim benim cok gecmis olsun ya dikkat et bundan sonra.
Nasil yani kan uyusmazligi varmis anlamadim, esinle mi?
evet canım beb B Rh(-) eşim A Rh(+) kan uyuşmazlığı varmış ben hep kendimi
B Rh(+) sanıyodum bugün ikince kez baktrdım

hafta sonundan beri sinirden çatır çatır çatlıyorum hadi dedim geçer hamilelikten böyleyim ama deyil yaa önüme geleni boğasım var hafta sonunu kayınvalidelerle geçirdik sağolsun onlarda her fırsatta bana geçirdi

geçmiş olsun ukla dikakt et kendine. bende eşim evdeyse sadece tozları alyorum valla.
geri kalan ağır işleri ona yıktım. tabi o olmayınca evi mok götürüyor o ayrı aklinialirimsmile

evet canım beb B Rh(-) eşim A Rh(+) kan uyuşmazlığı varmış ben hep kendimi
B Rh(+) sanıyodum bugün ikince kez baktrdım

canım bebişin pozitif olusa doğumdan sonra ilk 72 saat içinde anti d yaptırman gerekecek

noldu yahuuuu

boşver canım yaa ben de bazen öle oluyorum
ama geçiyo gidiyo sonradan boşver
hiç kafana taktığına degmiyo

canım ben de a- im. dr benden 20. haftada bişi testi istedi, bu hafta gidip kan vereceğim, bilgin olsun

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENCEDE BIRAK KALSIN İŞLER SENIN VE BEBEGININ SAGLIGINDAN ÖNEMLİMİklava: DİKKAT ET KENDINE VEE YEGENIMIZE

Geçmiş olsun ukla, aman boşver temizliği ya, bebişinden daha önemli değil ya.

22. haftada yaptırsam geçmi kalmış olurumki?

Ben de tetanozu 22.haftada yaptıracam. Hemşireler o zaman için uygun olur dediler.

ay hangi birini anlatimki benim kayınpeder rahatsız iki aydır nöbet falan yoksa her hafta sonu onlardayız kalmıyoruz dönüyoruz ama yinede hiç eşimle evde hafta sonu geçiremedik iki aydır hep ordayız bu hafta sonu söylendi beyimiz yani kayınpeder yeteri kadar gitmiyormuşuz onlar ist oturuyo demekki hafta içide gitmemizi bekliyo.ben daha bunun sinirini üzerimden atamamışken görümcem ne dese beyenirsiniz bi beşik varmış galiba yaklaşık 25 senelik var yani o beşikte büyüyenlerin yaşı onu gösteriyo o beşiği size verelim diyo siz kullanın benim bebeğime kim olduğunu bilmediğim onlarca kişinin büyüdüğü beşiği layık görüyo yani daha bu kadarlada bitmedi hafta sonu maceramız

neyse canım atlatmıssın bı daha olmasın oyle bı sey ınsallah. dıkkat et kendıne

geçmiş olsun ukla dikakt et kendine. bende eşim evdeyse sadece tozları alyorum valla.
geri kalan ağır işleri ona yıktım. tabi o olmayınca evi mok götürüyor o ayrı aklinialirimsmile

valla götürsün artık umrumda değil archim valla, ne yapayım yavru kuşumdan değerli değilya ...

canım bebişin pozitif olusa doğumdan sonra ilk 72 saat içinde anti d yaptırman gerekecek
evet canım biliyorum dr sölemişti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…