D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #35.021
ay hangi birini anlatimki benim kayınpeder rahatsız iki aydır nöbet falan yoksa her hafta sonu onlardayız kalmıyoruz dönüyoruz ama yinede hiç eşimle evde hafta sonu geçiremedik iki aydır hep ordayız bu hafta sonu söylendi beyimiz yani kayınpeder yeteri kadar gitmiyormuşuz onlar ist oturuyo demekki hafta içide gitmemizi bekliyo.ben daha bunun sinirini üzerimden atamamışken görümcem ne dese beyenirsiniz bi beşik varmış galiba yaklaşık 25 senelik var yani o beşikte büyüyenlerin yaşı onu gösteriyo o beşiği size verelim diyo siz kullanın benim bebeğime kim olduğunu bilmediğim onlarca kişinin büyüdüğü beşiği layık görüyo yani daha bu kadarlada bitmedi hafta sonu maceramız
gecmis olsun canım.. bende evde temizlik yapıodum simdi.hepiniz saolun kızlar ben çok fazla eğilip kalktım malum toz alıyoprum ya dr kendini çok yormuşsun dedi o su gibi olan şeyde akıntı gibi ama normal akıntı değil ama tehlike değilmişiz Allah korusun su gelmesi erken doğum habercisi sakın benim gibi yapmayın....annem çok kızdı bırak kalsın başlarım ev işine diye:kedi:bundan sonra evi mok götürsede ben dokunmuycam artıkın, valla kızlar hiç bukadar endişelenmemiştim yaaa nasıl korktum harekette tam net hissetmiyoruz ya her dk elim karnımda bi tek tekmesine hasrettim ama bugün kızım bi çok kere ben burdayım dedi çok şükür...
daemonum züt annem evdeyim şimdilik bi ihtiyacım yok yewrum olursa söylerim yarın işe gitcem zaten,
birde ben cuma yeğenlerime felan baktım ufak oğlanı kucamada aldım ettim, c.tesi de arkadaşın kızıyla oynadım e tabi hepsi üstüste geldi hesaba katamadım sanki normal enerjim varda iştebilmiyorumkismileeşim dedi ama bak yorma kendini diye ....eğilip kalkıyorum napaym ama dnlenerek yapıyorum bi anda bitiremıyorum. İnsallah benim basıma glmez
ay hangi birini anlatimki benim kayınpeder rahatsız iki aydır nöbet falan yoksa her hafta sonu onlardayız kalmıyoruz dönüyoruz ama yinede hiç eşimle evde hafta sonu geçiremedik iki aydır hep ordayız bu hafta sonu söylendi beyimiz yani kayınpeder yeteri kadar gitmiyormuşuz onlar ist oturuyo demekki hafta içide gitmemizi bekliyo.ben daha bunun sinirini üzerimden atamamışken görümcem ne dese beyenirsiniz bi beşik varmış galiba yaklaşık 25 senelik var yani o beşikte büyüyenlerin yaşı onu gösteriyo o beşiği size verelim diyo siz kullanın benim bebeğime kim olduğunu bilmediğim onlarca kişinin büyüdüğü beşiği layık görüyo yani daha bu kadarlada bitmedi hafta sonu maceramız
canım ben de a- im. dr benden 20. haftada bişi testi istedi, bu hafta gidip kan vereceğim, bilgin olsun
nerdesin be :mymeka:
nerde kaldıınnn
canım hoşgeldin.bişi sorcam başka bir topikde gördüm de.seninde tsh yada tiroid sorunun mu var?ilaçmı kullanıyosun.ben kullanıyorum da ondan sordum.
canım kocanla kafa birliği yapabiliyorsan böyle durumlarda diyeceksin kiay hangi birini anlatimki benim kayınpeder rahatsız iki aydır nöbet falan yoksa her hafta sonu onlardayız kalmıyoruz dönüyoruz ama yinede hiç eşimle evde hafta sonu geçiremedik iki aydır hep ordayız bu hafta sonu söylendi beyimiz yani kayınpeder yeteri kadar gitmiyormuşuz onlar ist oturuyo demekki hafta içide gitmemizi bekliyo.ben daha bunun sinirini üzerimden atamamışken görümcem ne dese beyenirsiniz bi beşik varmış galiba yaklaşık 25 senelik var yani o beşikte büyüyenlerin yaşı onu gösteriyo o beşiği size verelim diyo siz kullanın benim bebeğime kim olduğunu bilmediğim onlarca kişinin büyüdüğü beşiği layık görüyo yani daha bu kadarlada bitmedi hafta sonu maceramız
ne testi canım??
canım kocanla kafa birliği yapabiliyorsan böyle durumlarda diyeceksin ki
aa benim bir arkadaşımda gecen yıl doğum yaptı
onun da yepyeni beşiği var bana verecek onu ayırmış diyeceksin.
sonra gidip istediğin beşiği alacaksın.. bunları da susturacaksın..
ya da diyeceksin ki biz bi tane begendim eşimle, onu ayırttırdık fln diye kıvıracaksın..
o da mı olmadı sana birkaç ay sonra vermeye kalktıklarında aaaa biz aldıııkkkk diyeceksin :))
bunlar böyle şeylerden anlıyo.. kapışmadan etmeden hee heee lerle idare edeceksin..
ben çok ii öğrendim
canım benim yazdığım testtir işte.indirekt coombs testi.bebek ve anne kanının karışıp karışmadığına bakılıyo.tets negatif çıkarsa sorun yok.bana yapıldı geçen hafta.
tabii çok daha iyi olur ama kimisinde de ters teper alınırlar gücenirler kocanı doldururlar..ya böleleriyle kapışsak daha iyi diilmi özgecım yaa direk desek benm ılk cocugum ben begendım bıtane onu alcam dırek sustursak bunlrı en azndn bıdaha böle bır teklıfle baska bişey ıcın gelmzler heralde offf offf bu neyaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
tabii çok daha iyi olur ama kimisinde de ters teper alınırlar gücenirler kocanı doldururlar..
o nedenle bunların suyuna gider gibi yapmak gerek
tmm canım.
petarkadas.com
davetiye numarası: fbb2f73a333643bda73760d66748d689
canım uye olurken davetıye kodu ıstıyor bu noyu kullanabılır. orda kopek sahıplendırenler bolumunden takıp edebbılır bende bakarım yıne
cumartesi 4 boyutlumuz var kan testi benim ilk pozitif sonra negatif çıknbca dr tekrarlayın demişti şimdi negatifya sölerim dr, muhtemelen oda öle bi test ister tekrar..canım benim yazdığım testtir işte.indirekt coombs testi.bebek ve anne kanının karışıp karışmadığına bakılıyo.tets negatif çıkarsa sorun yok.bana yapıldı geçen hafta.
yok canım yürüyüş çok gerekli her bakımdan..yaw bişi diicem.
ben dışarda yürümüyom, soğuk diye.
benimki gidip yürüme bandı almış, yürü spor yapmalısın diye.
ev işi yaparken bu sıkıntılar oluyorsa, spor da zararlı olmazmı acaba, kafam karıştı şimdik.
en iyisi yiyip içip yatmak galiba.
ööle mi, diilmi
ya böleleriyle kapışsak daha iyi diilmi özgecım yaa direk desek benm ılk cocugum ben begendım bıtane onu alcam dırek sustursak bunlrı en azndn bıdaha böle bır teklıfle baska bişey ıcın gelmzler heralde offf offf bu neyaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-
:çok üzgünüm:
yaw bişi diicem.
ben dışarda yürümüyom, soğuk diye.
benimki gidip yürüme bandı almış, yürü spor yapmalısın diye.
ev işi yaparken bu sıkıntılar oluyorsa, spor da zararlı olmazmı acaba, kafam karıştı şimdik.
en iyisi yiyip içip yatmak galiba.
ööle mi, diilmi
yok canım yürüyüş çok gerekli her bakımdan..
zaten yürüme bandında hafif yüriicen öle hızlı hızlı yürüme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?