2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esınle konussan canım o ne dıyo bu duruma

:umursamaz:
ohaoldumsmile

nerdesin be :mymeka:

nerde kaldıınnn

ay fatura diye çıkardı annem beni
meğer
boya yokmuş
kadında o renk diye tutturdu
çaktırmadan almaya çıkarmış beni

canım hoşgeldin.bişi sorcam başka bir topikde gördüm de.seninde tsh yada tiroid sorunun mu var?ilaçmı kullanıyosun.ben kullanıyorum da ondan sordum.

hoşbuldum canım
evet sorma ya
süphelendi doktorum tsh çok düşük
ama hamileliktende olabilirmiş oyuzden 20.haftadan sonra son tahlillerim yapılıp kesin teşhis konucak,ilaç için

canım kocanla kafa birliği yapabiliyorsan böyle durumlarda diyeceksin ki
aa benim bir arkadaşımda gecen yıl doğum yaptı
onun da yepyeni beşiği var bana verecek onu ayırmış diyeceksin.
sonra gidip istediğin beşiği alacaksın.. bunları da susturacaksın..
ya da diyeceksin ki biz bi tane begendim eşimle, onu ayırttırdık fln diye kıvıracaksın..
o da mı olmadı sana birkaç ay sonra vermeye kalktıklarında aaaa biz aldıııkkkk diyeceksin :))
bunlar böyle şeylerden anlıyo.. kapışmadan etmeden hee heee lerle idare edeceksin..
ben çok ii öğrendim

ne testi canım??

canım benim yazdığım testtir işte.indirekt coombs testi.bebek ve anne kanının karışıp karışmadığına bakılıyo.tets negatif çıkarsa sorun yok.bana yapıldı geçen hafta.

ya böleleriyle kapışsak daha iyi diilmi özgecım yaa direk desek benm ılk cocugum ben begendım bıtane onu alcam dırek sustursak bunlrı en azndn bıdaha böle bır teklıfle baska bişey ıcın gelmzler heralde offf offf bu neyaaaaaaaaaa-tatlicadiarzu-

canım benim yazdığım testtir işte.indirekt coombs testi.bebek ve anne kanının karışıp karışmadığına bakılıyo.tets negatif çıkarsa sorun yok.bana yapıldı geçen hafta.

heray banada veriyo doktorum o testi.allaha şükür su ana kadar bisi olmadı.

tabii çok daha iyi olur ama kimisinde de ters teper alınırlar gücenirler kocanı doldururlar..
o nedenle bunların suyuna gider gibi yapmak gerek

yaw bişi diicem.
ben dışarda yürümüyom, soğuk diye.
benimki gidip yürüme bandı almış, yürü spor yapmalısın diye.
ev işi yaparken bu sıkıntılar oluyorsa, spor da zararlı olmazmı acaba, kafam karıştı şimdik.
en iyisi yiyip içip yatmak galiba.
ööle mi, diilmi

elhamraa bunu pelıne ılet canımm...

cumartesi 4 boyutlumuz var kan testi benim ilk pozitif sonra negatif çıknbca dr tekrarlayın demişti şimdi negatifya sölerim dr, muhtemelen oda öle bi test ister tekrar..

yok canım yürüyüş çok gerekli her bakımdan..
zaten yürüme bandında hafif yüriicen öle hızlı hızlı yürüme sakın

:çok üzgünüm:

ya ben çokmu cadı oldum
neden böyle oldum bilmiyorum
o kadar sakin bi insandımki
çok zor kızar çok zor kırılır kırardım
ama şimdi hadi bakalım kayınvalidem yada kayınpeder bişi desin
ben neden böle oldumbilmiyorumkismile
ama iyi oldumkaydirigubbakcemile2

yurumekten spordan tabı bılınclı zarar gelmezde. ev ısı yaparken bı yerlere uzanıyoruz yada egılıp dogruluyoruz en basıtınden elektrık supurgesını ıtıyoruz ya ı bılem zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…