2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlarrrr...dun bebegın odasını boyadık, bitti. sizde de oda hazırlıkları başladı mı yavaştan

ya kızlar noldu bılıyomusunuz
gecen aksam bızıma partmanda toplantı vardı kocıs benı goturmedı zaten kımsenın karısı gelmez toplantıya.
yonetıcının karısı bıl ecay getırmemıs ogu var ona yaptırmıs servısı
ay bu onsanları anlamak mumkun degıl
neyse konuya gelelım
benım kopegım sorun olmus
admaın bırıyle konusmuyoruz
beledıyeyı cagırtıp aldırcam kopegı demıs
kocıste
aldırda gorelım demıs
bend eyarın beledıyeye gıtcem
kopegımı kaydettırmeye
sonrada sneın ıkametın varmı benım kopegımın ıkametı var bak dıye socam gozune
1 yıldrı benımle bu hayvan yenımı geldı aklınıza dımı ama
hele bı kere gelsın kapıma goruru gununu
alahhtan kımse destek vermemıs ona
tmm havlıyo su sıralar buyudu
kısırlastırmam lazım
amam abartılcak kadar degıl
delı oldum
kocıs tutmasa o adamı yolmaya gıtcektım
adam kalp hastası oldugundan bızımkıde cok gıtmemıs ustune

ıkıncı olayda
dun aksam 5 te cıktık evden 8 e dogru geldık
gece 12 de kapı calıs
polısler
merger karsı komsuya hırsız gırmıs haberımız yok
hayrola dedık
5 le 10 arası yoktum o sırada hırsız gırmıs dedı demekkı bızıde kontrol ettıle rbı zcıkınca karsı komsuya gırdıle ronalrın evın bı tarafı arka tarafa bakıyo camları demırlı demırı kırıp gırmısler.
cok korkuyorummm

siz de paso yaramazlıkla barışıyonuz hee aklinialirimsmile

heheh kaçmıyor bacım sndende bişi yaa ben 4 ay kusmaktn bişi yaptrmadm adamın gözu kaymsn dıye ıcımdn gelmesede ufak tefek izin veriyom napım yaaalaelaelaelaelae

Domatesli makarnayi da nasil yapiyorsunuz kizlar.
Salcaliyi biliyorum da domatesliyi hic yapmadim daha.

Marya bakiyorum da bizi pecete gibi kullandin attin gidiyon ha.

Saka saka canim sana kolay gelsin, iyi aksamlar.
canım domatesi rendeliyorsun..
sonra yağkoyup çeviriyorsun yani domatesi pişiriyorsun.. içine tuz, istersen karabiber..
haslanmış makarnanın içine döküyorsun..
oohh..
bol domatesli yap bide böle sulu sulu olsun, 1 paket makarnaya 4 tane fln domates koy
sonra ben bide o makarna taze tazeyken yoğurtla yiyorum onu..

cnm bence hıc adamlayuz goz olup sinirini bozma bi yolu bulunr bebegınıde strese sokmaa bide adam hastayms aman bişey olrda usutnuze kalır boşver
buarada bu ne yaaa hırsızlıklar cogaldı bızmde kuzenın eve gırmş odeılde her yerıde dagtmşş laptop almş sadece parayı sukur bulamamışşşş bnd ekorkuym allhkorsn

daemon o komşuna söyle bende kedi var onu belediyeye şikayet etsin lütfennnn.
yok ki bende öyle komşular da üzümü evden attırayım :roflol:

şu hırsızdan bende korkuyorum , eşim gece vardiyası da çalışıyor, evde yanlız da oluyorum. hırsızlar bu yazımı okuduktan sonra bence koşarak bizim eve gelecekler eyvahedigeldismile

kızlar ben bu sabah burun kanaması ile uyandım doktorumu aradım azönce kulak-burun-bogaza görün recetei bana getir dedi felaket basım agrıo suandada..:çok üzgünüm:

3 tane ona gerısı banaaakaydirigubbakcemile3

bunlar mahsusu kusuyo
yaramzlık yapmaya vbahanemız cıksın dıye
heheh hehe

kızz valla mahsus olurmu:) igrenc bı duygu :):) heheh ama kusmann en guzel yanı hiçbirini kendım temzlemedım saolsn kocam hallettı gelde izin verme kocişe yaramzlıgaaabayanssulusmile bayanssulusmile

:roflol:

yok be canım ne stres olcam kopegımı gelsın benden koparsın bakalım yıyosa bı denesınde gorsun gununu o degıl zaten boyl ebı hakkı yok yanı gıder beledıyeye zabıta yada polıs getırır ama bısey yapmazlar asılı karnelı kopegım. kı apartmanın kurulus defterınde bu apartmanda evcık hayvan besleneme zıdy ebu kural yok
kopegım bu zamna kada rkımseyı ısırmadıda
havlama derecesı ıcınde bıa let koayrlar en fazla ondada sıddetlı havlamadıgı anlasılır.
zaten beledıyeye kaydettırdıgımde hıc bısey yapamz.
o degılde bunları yasmaya ne gerek var kıme zarraı var koegımın.

kızlar ben bu sabah burun kanaması ile uyandım doktorumu aradım azönce kulak-burun-bogaza görün recetei bana getir dedi felaket basım agrıo suandada..:çok üzgünüm:

tansiyon problemin var mı ??
bence tansiyonuna da baktırsaydın hemen. çok geçmiş olsun

geçmiş olsun, ne cins komşuların varmış öle. hiç hayvan sevgisi yok bazı insanlarda, sabahtan akşama ağlayan bir bebeğin olsa ne yapacaklar, onu da beledıye şikayaet edecekler. eşşek gibi katlanacaklar ama iş hayvanlara gelince herkes acımasız. sinir oluyorum böle tiplere.

hırsız için de geçmiş olsun ama korkma bu aralar asla ugramazlar yine aynı apartmana. benim ki züğürt tesellisi gıbı oldu ama en az 4 ay ugramazlar. alarm taktır derım.

daemoncum valla bende gelirim gerekirse adamı yolmaya..
deli mi ne yaa..
gitsin şikayet etsin gerizekalı
çok geçmiş olsun valla hırsız konusunda da

tansiyon problemin var mı ??
bence tansiyonuna da baktırsaydın hemen. çok geçmiş olsun

saol canım.yok canım tansiyon konusunda prblemim yok.sabah kalktm birden öle oldu aklıma gelmedi acıkcası suanda basım cok agrıyo gidip yatıcam birz.

işte insanları anlamak cok zor ona ne zararı var aslnda bence amcanın canıda sıkılıyorsa ugrasacak yer aryrdurklava: alırsn oklavanı cıakrsn snde böle:)bizde gelırz olmazsaa yazık deılmı köpeciğeee klava: klava:

gül kurusu biz daha odaya baslamadık.
zaten şu an olabilecek bir odamız yok..
mart gibi daha büyük bir eve taşınmayı düşünüyoruz.. orada bir oda yavrumun olacak..
nisandan itibaren hazırlarım artık

saol canım.yok canım tansiyon konusunda prblemim yok.sabah kalktm birden öle oldu aklıma gelmedi acıkcası suanda basım cok agrıyo gidip yatıcam birz.

geçmiş olsn cnm dinlenmene bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…