sen sıkayet et senın kedıyı dıcem ama onu hıc bı barınakta kabul etmez sızın kapıya bırakırlar yıne=))daemon o komşuna söyle bende kedi var onu belediyeye şikayet etsin lütfennnn.
yok ki bende öyle komşular da üzümü evden attırayım :roflol:
şu hırsızdan bende korkuyorum , eşim gece vardiyası da çalışıyor, evde yanlız da oluyorum. hırsızlar bu yazımı okuduktan sonra bence koşarak bizim eve gelecekler eyvahedigeldismile
ıkız kusmak nerden cıkrtıkızz valla mahsus olurmu:) igrenc bı duygu :):) heheh ama kusmann en guzel yanı hiçbirini kendım temzlemedım saolsn kocam hallettı gelde izin verme kocişe yaramzlıgaaabayanssulusmile bayanssulusmile
valla bende deımkı kocıse ust katımda bı adamın ogluyla gelını oturuyo ve cocukları var 1 yasında gecelrı hıc uyumayıp aglıyo. onların cocugunu sıkayet edeyımmı ben 2 haftadır uyuyamıyorum onların cocugunun sesınden dıye ddım gelsın kapıma soylıycem vallageçmiş olsun, ne cins komşuların varmış öle. hiç hayvan sevgisi yok bazı insanlarda, sabahtan akşama ağlayan bir bebeğin olsa ne yapacaklar, onu da beledıye şikayaet edecekler. eşşek gibi katlanacaklar ama iş hayvanlara gelince herkes acımasız. sinir oluyorum böle tiplere.
hırsız için de geçmiş olsun ama korkma bu aralar asla ugramazlar yine aynı apartmana. benim ki züğürt tesellisi gıbı oldu ama en az 4 ay ugramazlar. alarm taktır derım.
daemoncum valla bende gelirim gerekirse adamı yolmaya..
deli mi ne yaa..
gitsin şikayet etsin gerizekalı
çok geçmiş olsun valla hırsız konusunda da
kızlar ben bu sabah burun kanaması ile uyandım doktorumu aradım azönce kulak-burun-bogaza görün recetei bana getir dedi felaket basım agrıo suandada..:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım belkı kuçuk saçma bir problemdır, kabuk falan kalkmıştır burnnda kurumuş sonrada kanamıştır. doktora göster tabi ama strese de sokma kendını. eşimin burnu fışkırark kanadı bi kaç yıl önce çok korktuk, burnunda ki birikim kuruş bir kılcal damarı çekıştırmış. bazen kuçuk sebeplerlede kanayabılıryor.
sen sıkayet et senın kedıyı dıcem ama onu hıc bı barınakta kabul etmez sızın kapıya bırakırlar yıne=))
ıkız kusmak nerden cıkrtı
sen bugun ıyı deılsın valla.
demedınmı bız küsüyoruz sonra yaramzlık yapıp barıısyoruz dıye
valla bende deımkı kocıse ust katımda bı adamın ogluyla gelını oturuyo ve cocukları var 1 yasında gecelrı hıc uyumayıp aglıyo. onların cocugunu sıkayet edeyımmı ben 2 haftadır uyuyamıyorum onların cocugunun sesınden dıye ddım gelsın kapıma soylıycem valla
tmm dunurum kapımıza gelme cesaretınde bulunsun hemen cagrı atarım sana bı kosu gelırsın. tamammı
gül kurusu biz daha odaya baslamadık.
zaten şu an olabilecek bir odamız yok..
mart gibi daha büyük bir eve taşınmayı düşünüyoruz.. orada bir oda yavrumun olacak..
nisandan itibaren hazırlarım artık
geçmiş olsn cnm dinlenmene bak
tamam şekerim bi çağrıya kpındayım..tmm dunurum kapımıza gelme cesaretınde bulunsun hemen cagrı atarım sana bı kosu gelırsın. tamammı
yoooo.. özgede elhamrada hallerınden memnun hem dunurlerımın aklını ne karıstırıyosun alla allahımmmmm,
sen aslan gibi 2 gelini bırakıp arayışa çıkarken iyi de, biz kızıma başlık isterken kötü.
sana hadi ordan
ben olsam onların yerinde, bu bizim kızı beğenmiyor, hala aranıyor diye bundan sonra sana kız mız vermezdim valla onların yerinde.lülülülülülü
daemon üzümü gönderiyorum sana o komşunun kapısına bırak.
gerisini bizimki halleder :jeyyar:
saol canımcım. ya çok eskiden olmustu bi kez böle ama direk uykudan uyanınca damladı böle garip oldum. evet küçük kıytırıktan bişide olabilir. takmak istemiyorum ama doktorumu aradım sordum.şimdi uzanıcam dnlenicem.başımın ağrısıda geçsin diye.. bakalım..
yok kız yazmstnyaaa özgeye bunlr bilerk kusyor ordan cıktı eheheeheh
valla bende kocama daha erken taşınalım diye yırtındım ama yok mart da mart dye tutturdu. bide sözleşmemiz nisanda doluyomuş ev sahibiyle..özgecim şimdiden söyleyım biz bir oda boyadık acayıp yıprandık ve yorulduk allah sana kolaylık versın taşınırken. mutlaka yardım iste aileden falan. inan hala daha tabanlarım agrıyor.
tamam şekerim bi çağrıya kpındayım..
dedımkı onlar bılerek küsüyor( küsmek yanı)
yaramzlık yapmak ıcın bahenlerı olsun dıye deım
canım domatesi rendeliyorsun..
sonra yağkoyup çeviriyorsun yani domatesi pişiriyorsun.. içine tuz, istersen karabiber..
haslanmış makarnanın içine döküyorsun..
oohh..
bol domatesli yap bide böle sulu sulu olsun, 1 paket makarnaya 4 tane fln domates koy
sonra ben bide o makarna taze tazeyken yoğurtla yiyorum onu..
yaa güneşim ne ooooooo
seningibi noktasız harfsiz bilmemne yazılınca anlayamadın mı kelimeyi
küsmeyi kusmak mı anladın kuşuumm aklinialirimsmile
eminim sarımsaklı da cok güzel olur ama kekik de sarımsak da kocam ağzına sürmez maalesefsarımsak ve kekikte koy bence...
archımım kedıne talıp cıktııgel şu kasayı halledelim birlikte bacım bu neyaaa yemişler içmişler teknık ressama kasa yaptırıyrlr sulandım sulandım amayaaaaaaaa üzümü buraya yollayınnnnn bizm şirkettekılerle oynasın:)
öskecimmm daha önce sölemişmiydim sndende bişey kaçmıyorrrr:kedi: :kedi: :kedi:
:jeyyar:öskecimmm daha önce sölemişmiydim sndende bişey kaçmıyorrrr:kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?