2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon üzümü gönderiyorum sana o komşunun kapısına bırak.
gerisini bizimki halleder :jeyyar:

sen sıkayet et senın kedıyı dıcem ama onu hıc bı barınakta kabul etmez sızın kapıya bırakırlar yıne=))
kızz valla mahsus olurmu:) igrenc bı duygu :):) heheh ama kusmann en guzel yanı hiçbirini kendım temzlemedım saolsn kocam hallettı gelde izin verme kocişe yaramzlıgaaabayanssulusmile bayanssulusmile
ıkız kusmak nerden cıkrtı
sen bugun ıyı deılsın valla.
demedınmı bız küsüyoruz sonra yaramzlık yapıp barıısyoruz dıye
valla bende deımkı kocıse ust katımda bı adamın ogluyla gelını oturuyo ve cocukları var 1 yasında gecelrı hıc uyumayıp aglıyo. onların cocugunu sıkayet edeyımmı ben 2 haftadır uyuyamıyorum onların cocugunun sesınden dıye ddım gelsın kapıma soylıycem valla
daemoncum valla bende gelirim gerekirse adamı yolmaya..
deli mi ne yaa..
gitsin şikayet etsin gerizekalı
çok geçmiş olsun valla hırsız konusunda da

tmm dunurum kapımıza gelme cesaretınde bulunsun hemen cagrı atarım sana bı kosu gelırsın. tamammı

kızlar ben bu sabah burun kanaması ile uyandım doktorumu aradım azönce kulak-burun-bogaza görün recetei bana getir dedi felaket basım agrıo suandada..:çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım belkı kuçuk saçma bir problemdır, kabuk falan kalkmıştır burnnda kurumuş sonrada kanamıştır. doktora göster tabi ama strese de sokma kendını. eşimin burnu fışkırark kanadı bi kaç yıl önce çok korktuk, burnunda ki birikim kuruş bir kılcal damarı çekıştırmış. bazen kuçuk sebeplerlede kanayabılıryor.

saol canımcım. ya çok eskiden olmustu bi kez böle ama direk uykudan uyanınca damladı böle garip oldum. evet küçük kıytırıktan bişide olabilir. takmak istemiyorum ama doktorumu aradım sordum.şimdi uzanıcam dnlenicem.başımın ağrısıda geçsin diye.. bakalım..

yok kız yazmstnyaaa özgeye bunlr bilerk kusyor ordan cıktı eheheeheh

gül kurusu biz daha odaya baslamadık.
zaten şu an olabilecek bir odamız yok..
mart gibi daha büyük bir eve taşınmayı düşünüyoruz.. orada bir oda yavrumun olacak..
nisandan itibaren hazırlarım artık

özgecim şimdiden söyleyım biz bir oda boyadık acayıp yıprandık ve yorulduk allah sana kolaylık versın taşınırken. mutlaka yardım iste aileden falan. inan hala daha tabanlarım agrıyor.

yoooo.. özgede elhamrada hallerınden memnun hem dunurlerımın aklını ne karıstırıyosun alla alla
onlar kabul ettıler kızları kuma olacak. hatat bızde toplu halde hollandaya yerlesıcez kocamaaann bı aıle olcesss.))
daemon üzümü gönderiyorum sana o komşunun kapısına bırak.
gerisini bizimki halleder :jeyyar:

ee seyyy yok archımım bız bu evden tasınırsak eger bunu o zamn yaparız sımdı uzum ben aynı apartman olmaz cok saolsırnaşık şey

yat dınlen canım geçmiş olsun tekrar. a.s.

özgecim şimdiden söyleyım biz bir oda boyadık acayıp yıprandık ve yorulduk allah sana kolaylık versın taşınırken. mutlaka yardım iste aileden falan. inan hala daha tabanlarım agrıyor.
valla bende kocama daha erken taşınalım diye yırtındım ama yok mart da mart dye tutturdu. bide sözleşmemiz nisanda doluyomuş ev sahibiyle..
kocam da bana sen bişi yapmıcaksın dedi. peki dedim.
evet zaten sğolsun aileler yaparız diyorlar..
görecez bakalım

dedımkı onlar bılerek küsüyor( küsmek yanı)
yaramzlık yapmak ıcın bahenlerı olsun dıye deım

gel şu kasayı halledelim birlikte bacım bu neyaaa yemişler içmişler teknık ressama kasa yaptırıyrlr sulandım sulandım amayaaaaaaaa üzümü buraya yollayınnnnn bizm şirkettekılerle oynasın:)

yaa güneşim ne ooooooo
seningibi noktasız harfsiz bilmemne yazılınca anlayamadın mı kelimeyi
küsmeyi kusmak mı anladın kuşuumm aklinialirimsmile

sarımsak ve kekikte koy bence...

yaa güneşim ne ooooooo
seningibi noktasız harfsiz bilmemne yazılınca anlayamadın mı kelimeyi
küsmeyi kusmak mı anladın kuşuumm aklinialirimsmile

öskecimmm daha önce sölemişmiydim sndende bişey kaçmıyorrrr:kedi: :kedi: :kedi:

gel şu kasayı halledelim birlikte bacım bu neyaaa yemişler içmişler teknık ressama kasa yaptırıyrlr sulandım sulandım amayaaaaaaaa üzümü buraya yollayınnnnn bizm şirkettekılerle oynasın:)
archımım kedıne talıp cıktıı
öskecimmm daha önce sölemişmiydim sndende bişey kaçmıyorrrr:kedi: :kedi: :kedi:

solemıstınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…