2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kolay gelsin, ama ayakta kalmak bile yeterli aslında. biz odayı boşaltık ıvır zıvır ayırdık, kolıledık, boya yaptık, temızledık inan ki eşimde bende dayak yemiş gibiyiz, heryerımız agrıyor. sorsan altı üstü bir oda. oda işini yavaştan başlamak lazım. sonra daha da ağırlaşıcaz. önden göbek arkadan basen derken bu ayaklar taşımıcak bizi. özgecim bence sen annenın evıne gıt uyu dınlen o gun onlar taşısın, yanlarında olma çunku bakmak bile yoruyor adamı. kaydirigubbakcemile5

kıslarr ben kacıyorum azcık dolasayım evın ıcınde evı topalrıyım kocıs gelır yıne ugrarım tootom acıdı oturmaktan. ugrarım yıne

archımım kedıne talıp cıktıı

solemıstınkaydirigubbakcemile3

hyr hyr yanlış anlaşılmasın ben şirkette yokken koyalım kediciği buraya su gegıren cocukla ilgilense yeter butun kasyaı ustume yıktı gitti cunku o bunu kesınlkle hakedıyor:)opuyorumnanaktan

kıslarr ben kacıyorum azcık dolasayım evın ıcınde evı topalrıyım kocıs gelır yıne ugrarım tootom acıdı oturmaktan. ugrarım yıne

paipaiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

işte bu,
görüyosun art niyetini nasıl söylettim sana, kötükedihüso
demek benim gül kızımı da 3. kuma yapıcaktın. :mymeka:
Yok len sana kız mız.
tuz bile vermiycem sana klava:

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

gel şu kasayı halledelim birlikte bacım bu neyaaa yemişler içmişler teknık ressama kasa yaptırıyrlr sulandım sulandım amayaaaaaaaa üzümü buraya yollayınnnnn bizm şirkettekılerle oynasın:)

oynamak ve üzüm . ne kadar tezat 2 kelime sırnaşık şey
tırmalasın desen daha doğru olurdu :roflol:

oynamak ve üzüm . ne kadar tezat 2 kelime sırnaşık şey
tırmalasın desen daha doğru olurdu :roflol:

anla işte tam olarak istedgımde bu acık ve nete sölemek istemedım olaki şirketten birileri anlar görür falan eheheheh oynasnlar archınım oynasınlarrrr ehehehebilmiyorumkismile

hadi yaa sarımsaksız bir hayat düşünemiyorum :)
hehe mecbur kalınca düşünüyon..

bizim ailenin kaderi bu
benim annemlerde de soğan doğru düzgün yenmezdi.. babamın midesine dokunuyordu..

annem bu ne yaw
kedimi, aslan mı kaydirigubbakcemile3

aslan parçası benim üzümüm. mısır sfenksim.panter emelim :roflol:
asla affettemez gördüğünü çizer. dün de kolumu boydan boya yardı. allahtan kış mevsimindeyiz de kazaklarla örtüyorum.

ooof of kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…