2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oy maşallah bendede serum takılı şu an zaten ne zamandır net yoktu çok özledim sizleri neler oldu ciddi değişiklikler varmı

evet canım hiç iştahım yok serumla besleniyorum tabi bide vitaminlerle bende sıkıntı oluyo huzursuzluk filan atak gibi gelince çöküyorum böyle işte

evet bastırıyorlarmış ebeler öle her şeyin bir zorluğu var inşalah sorunsuz yaparız şu doğumu ikinciye allah büyük kaydirigubbakcemile3 ama kimse bana sezeryanı savunmasın ameliyat demesin yani yaşamayan bilemez o an hissetmicen acıyı ama bir hafta sancı çekiçeksin kolaymı bıçak altına yatmak yaa

orası öle elimiz kesiliyoda su değdirmiyalim diye nası sızlıyo insanın canı neresi ağrıyosa orda işte

evet canım hiç iştahım yok serumla besleniyorum tabi bide vitaminlerle bende sıkıntı oluyo huzursuzluk filan atak gibi gelince çöküyorum böyle işte

bende de acayip bu aylar rahatlarsın diyolar bulantı falan sen daha düzelemedin demek benim iştahtan az versem sana kıss 92 kiloyla dolaşıyom ortalarda

ay iyi olur valla hayırlısıyla hepimizde kurtulsaydık bir avazzda

iyi geceler kızlarrr azda face de dolanayım yatayım kocada gelmedi görevden zati uyku geldi

amin caka hepimizi ,inşallah sende en yakın zmanda şifa bulursun kendinize iyi bakın kızlar ,iyi gecelerrr

offf kac gündür yeisemiyorum,hep kapanisa denk geliyorum.nasilsiniz arkedeslerrrr,bebekler nasil.

günaydın kızlaarr
bu sabah benimki maaşallah tepikleyip duruyor hafiften..

kız selma nerelerdesin sen??
dün sana özelden yazdım gördün mü

günaydın kızlaarr

gunaydın özgem benımkıde dun aksam hıc tepıklemedı.
cok korktum normalde aksamları durmazdı.
sonra gece tepıklemedı dıye uyuyamadım
neysekı tekmeledi en sonunda ama hareketlerı az gıbı sanki.

günaydın kızlaarr

günaydın tatlım evet gördüm mesajını geçen hafta izinliydim oktum dün başladım işe dünde acayip yoğun geçti fırsat bulup yazamadım nasılsın

gunaydın özgem benımkıde dun aksam hıc tepıklemedı.
cok korktum normalde aksamları durmazdı.
sonra gece tepıklemedı dıye uyuyamadım
neysekı tekmeledi en sonunda ama hareketlerı az gıbı sanki.
günaydın canımcım
ay evet bişiy beni tepikleyince bu kdr mutlu olacağını hiç düşünmezdim ben de..
benimki de dün çok az tepiklemişti.. ben de dün korkmuştum.. ama bugün rahatladım..
zaten şimdi hareketleri belli olmazmış. öyle hergün tepik beklememek lazımmış.
5 aydan sonra fln galiba düzene girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…