2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben kaçtım
yarın görüşemeyebiliriz
SEVıYORUM SıZı

kızlar ben kaçtım
yarın görüşemeyebiliriz
SEVİYORUM SİZİ

Yarin kolay gelsin canim, sen fazla bisi yapma sadece kaynlanalik yap
su soyle olsun bu buraya olsun diye.

Bende cikiyorum kizlar, yemegime baslayim, gorusuruz. Şeniz

gunesim, archimim, balbocek, bebis02+, daemon+, dilekdilek, elhamraaa+, leach, nc757010, ozbek83, Sensi herkes neden sustuuu:) bende işten kaytrdm bugn sırf burası için:)

maşallah biz de sustuysak ne diyim
millet bıktı çeneden azıcık da susalım yerimseniben

kızlar bnde kaçtım hrkese iyi akşamlarrrrrrrrrrr.....

Bugünde bitti çok şükür geriye kaldı 86/147

ayyy benımde gerıye 137 gunum kalmıs cok bı zamn degıl aslında sımdı uzak gelsede o zaman gelınce kım bılır ne eksıklerımız olcak yetısmedı dıye telaslarımız baslıycak belkıde..
artık baslamak lazım hazırlıklara

ohh yimegimi yidimm..
ay cok şiştim şimdi patliyiciiimmmmm..
ay aman off

teşekkür ederim, bu konu biraz beni düşündürmüştü, ne yapmalı, nasıl yapmalı soruları kafamın içinde sürekli vereliniortak

selam kızlar. renkli ultrasona gittim bu gün. bebişimi çok güzel gördüm. her yerlerini izledik babası ve teyzesiyle beraber:) parmak emiyodu :)

kızlar bu benim gittiğim yer çok iyiydi. telefonla bir yerden bilgi almak için aramıştım sabah. açan kadının bi dövmediği kaldı beni bi de 300 milyon dedi fiyata:/ başka bi yeri aradım orası da fiyat bilgisi veremiyoruz deyip eşimin suratına kapadı kaydirigubbakcemile3
bu gittiğim yer 75 milyon aldı. 1 saat sürdü ultrason. her yerini inceledi ardından bi de renkli ve 3 boyutlu bakıldı.çok ilgililerdi. belim ağrıdı dedim ara verdik falan. isteyen olursa bilgilerini verebilirim özelden. ümraniyede bi yer ben çok memnun kaldım. bir ay sonra tekrar gidicez kontrol için. ona para da istemiyolar.

kız gerçekmi röntgen çektirdin radyasyon falan almadın mı ilk defa duydum ben kızımda 6 ay çektim diş ağrısı parol manyağı olmuştummmm başka yok

Nursenacım, hamilelerin diş röntgeni çekilirken özel bir önlük giydiriyorlar. Yaklaşık 4 kilo ağırlığında filan. Önden, kollarından geçiriyorsun, böylece röntgen ışınları bebeği etkilememiş oluyor. Bizim burda böyle.

off çok sıkılıyorum yaaa hareket etmiyo 2gündür normal böyle şeylere kapılmam ama işte 8 gün kaldı 3 lü teste inşallah iyi çıkar

doğuma daha karar veremedim sezeryanmı normalmi yapsam herkez 2. daha kolay olur diyo ama cesaretim yokkkk ilkinde alttan dikişim çok oldu bundada öle olurmukii diye sezeryan olayım diyorum ama işte napacam bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…