kızlar ben kaçtım
yarın görüşemeyebiliriz
SEVİYORUM SİZİ
ACRİHİM LOSYANU KACA aldın canım
gunesim, archimim, balbocek, bebis02+, daemon+, dilekdilek, elhamraaa+, leach, nc757010, ozbek83, Sensi herkes neden sustuuu:) bende işten kaytrdm bugn sırf burası için:)
kızlar ben kaçtım
yarın görüşemeyebiliriz
SEVİYORUM SİZİ
doktor yazıp eşimde aldığı için bilmiyorum ama internette 5,00 tl gibi birşey yazıyordu.
çok ucuz bir losyon
maşallah biz de sustuysak ne diyim
millet bıktı çeneden azıcık da susalım yerimseniben
ne losyonu?
Bugünde bitti çok şükür geriye kaldı 86/147
canım o kadar hızlı büyüyor ki ben de bir sürü giysi aldım ama daha hiç giydiremedigim oldu az olsun öz olsun zaten daha sonrada alıyorsun bir sürü
ben kktc de dogum yaptım cok sıcaktı banada yedi dogan üşür dediler bebegi giydirdim birde pattaniyeye sardım doktor geldi kızdı bune açın şu klımayı soyun bebegi diye bebegimi soydum rengi degişti yavrumun yani yeni dogan üşür cok giydir die birşey yokmuş ben burda sadece bir zıbın giydirdim o halde bile pişti türkiyeye kaçtık ordada bir zıbın üzerinede ince bir penya giydirdim ister uzun kollu ister kısa
havanın durumuna göre ayarlarsın rahat ol dogdugunda içgüdülerin sana yol gösterecek zaten olumunekankayizsmile
kız gerçekmi röntgen çektirdin radyasyon falan almadın mı ilk defa duydum ben kızımda 6 ay çektim diş ağrısı parol manyağı olmuştummmm başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?