selam kızlar. renkli ultrasona gittim bu gün. bebişimi çok güzel gördüm. her yerlerini izledik babası ve teyzesiyle beraber:) parmak emiyodu :)
kızlar bu benim gittiğim yer çok iyiydi. telefonla bir yerden bilgi almak için aramıştım sabah. açan kadının bi dövmediği kaldı beni bi de 300 milyon dedi fiyata:/ başka bi yeri aradım orası da fiyat bilgisi veremiyoruz deyip eşimin suratına kapadı kaydirigubbakcemile3
bu gittiğim yer 75 milyon aldı. 1 saat sürdü ultrason. her yerini inceledi ardından bi de renkli ve 3 boyutlu bakıldı.çok ilgililerdi. belim ağrıdı dedim ara verdik falan. isteyen olursa bilgilerini verebilirim özelden. ümraniyede bi yer ben çok memnun kaldım. bir ay sonra tekrar gidicez kontrol için. ona para da istemiyolar.
off çok sıkılıyorum yaaa hareket etmiyo 2gündür normal böyle şeylere kapılmam ama işte 8 gün kaldı 3 lü teste inşallah iyi çıkar
doğuma daha karar veremedim sezeryanmı normalmi yapsam herkez 2. daha kolay olur diyo ama cesaretim yokkkk ilkinde alttan dikişim çok oldu bundada öle olurmukii diye sezeryan olayım diyorum ama işte napacam bilmem
canım benim karnımda dünya kadar dikişim var, dogum yapmadım ama ameliyat oldum. kesik acısını çok iyi biliyorum gerçi sezeryan küçücük bir kesik. alltan atılan dikişlerde çok acıyor mu ve ne kadar surede ıyıleşiyor yazarsan sevınırım
ne güzel bende özledim kızımı :)) neresi gittiğin yer yaz burdan bisi olmaz :)
10 gün çektim wc sorun oluyo kanamanda olduğundan ayakta yapıyon temizlik zor oluyo annam hep baktı ayy hakkını ödeyemem ama 20 günlüktü gitti annem ondan sonra kızımla ben kaldık başbaşa sorun olmadı yani toplam 10 gün diyim şimdi ağrı yok ama üşütünce falan arada çok üşütürsem idrar kaçırıyorum oda normal doğumda ıkınmaktan idrar torbası sarkıyomuş
offf bi yerden çıkarmak lazım bu çocugu ama nerden? benim geniş dikişlerım de 10 gunde falan iyileşti. ama tabi ki artık eskısı gıbı degılım. hala hapşururken bile acıyor, üşüyünce sızlıyor. ben normal dogum istiyorum ama heran cayabilirim, sezeryan kesiğini düşününce ondan da vazgeçiyorum. mafoldumben nasıl çıkacak bu çocuk bilmiyorumkismile
valla allah sabrını veriir heralde biyolunu gösterir inşallah ay benim bi evim bile olmucak doğum da ne kötü bi pisikoloji eşim asker malesef tain çıktı 30 haziran doğum 1 temmuz da ilişk kesecek ben malesef haziranın başında kayınvalideme gitmek zorundayım eşim olmucak yanımda evimi haziran 15 te yollucam nereye çıkarsa tain off çocuğumun bi odası bile olmuca gibi beşik alsam bi dert almasam bi dert 15 gün izin var eşimin bebek 15 günlükken yollara doğuya gidicez kafam çok karışık
valla askerle evlenmelerin dertleri bunlar allahtan tek dileğim eşli gitmek doğuya eşsiz gidilen yerler var öle olursa kaınvalide yanında valiz elimde dolan dur 2 çocukla komedi hayatımız resmen yerleşik hayatımız olmayınca neyse çok dalmayayım bunalıma giriyom genede çok şükür kızım sağlıklı 2. bebeğimde sağlıklı olsun herşey düzelir inşallahoyyyy ALLAH kolaylık versın canım. işin çok zor ama herşeyde vardır bi hayır. ılerıde herşeyı olur bebeğinin inşaallah. böyle üzme kendını hısseder bebeğin. herşey olacagına varır sonuçta. ALLAH sabır versın canım.
valla askerle evlenmelerin dertleri bunlar allahtan tek dileğim eşli gitmek doğuya eşsiz gidilen yerler var öle olursa kaınvalide yanında valiz elimde dolan dur 2 çocukla komedi hayatımız resmen yerleşik hayatımız olmayınca neyse çok dalmayayım bunalıma giriyom genede çok şükür kızım sağlıklı 2. bebeğimde sağlıklı olsun herşey düzelir inşallah
off çok sıkılıyorum yaaa hareket etmiyo 2gündür normal böyle şeylere kapılmam ama işte 8 gün kaldı 3 lü teste inşallah iyi çıkar
doğuma daha karar veremedim sezeryanmı normalmi yapsam herkez 2. daha kolay olur diyo ama cesaretim yokkkk ilkinde alttan dikişim çok oldu bundada öle olurmukii diye sezeryan olayım diyorum ama işte napacam bilmem
canım benim karnımda dünya kadar dikişim var, dogum yapmadım ama ameliyat oldum. kesik acısını çok iyi biliyorum gerçi sezeryan küçücük bir kesik. alltan atılan dikişlerde çok acıyor mu ve ne kadar surede ıyıleşiyor yazarsan sevınırım
canım saçmalama ordaki dikişle karnındaki dikiş br olurmu sen hiç ameliyat
olmmamışşsın belli karnın kaç kat altına giriyorlar bence ilkinide normal yapmışken
ikincisinide öle yap ameliyat gerçekten çok kötü bi olay o narkoz bi dert narkozdan çıktığında hissettiğin acı bi dert çocuğunu bile görmicek sancıdan gözün
ama norml doğum ölemi o anlık sadce inşallah benimde bi sorun çıkmazda normal olur
diye dua ediyorm
orası öle tabe sezeryanla bi olmaz kiloluyum kilo olduğu için narkozdanda korkuyorum hani 88 le hamile kaldım 92 oldum şimdi doğuma 100 garanti onun için narkozdan korkuyorum
ıyı geceler canım ah ah bende aynı dertteyım normalden korkuyorum sezeryanda da narkozdan korkuyorum nolcak bılmıyorum.mafoldumben
orası öle tabe sezeryanla bi olmaz kiloluyum kilo olduğu için narkozdanda korkuyorum hani 88 le hamile kaldım 92 oldum şimdi doğuma 100 garanti onun için narkozdan korkuyorum
ya kilo ile alakası yok ama bünye ile çok alakası var mesela bazısı kusrak atar bazısı başka şekillerde atar narkozu ben kusarak attığımdan çok zorlanıyorum helede karnımdan ameliyat olduğumu düşünsene iki büklüm oluyosun kusarken kim bilir ne kadar sancılı olur bide ben narkozdan hemen çıkamıyorum ne bilim bana çok ürkütücü geliyır kesilip biçilmek neşter deyiyor ya dahası varmı insanın ömrümden bir sene götütüyor o neşter yine sen bilirsin ama zorluğunu çok çekersin söleyim sık dişini taş çatlasın 1 gün çekilily sende biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?