2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel bende özledim kızımı :)) neresi gittiğin yer yaz burdan bisi olmaz :)

canım benim karnımda dünya kadar dikişim var, dogum yapmadım ama ameliyat oldum. kesik acısını çok iyi biliyorum gerçi sezeryan küçücük bir kesik. alltan atılan dikişlerde çok acıyor mu ve ne kadar surede ıyıleşiyor yazarsan sevınırım

10 gün çektim wc sorun oluyo kanamanda olduğundan ayakta yapıyon temizlik zor oluyo annam hep baktı ayy hakkını ödeyemem ama 20 günlüktü gitti annem ondan sonra kızımla ben kaldık başbaşa sorun olmadı yani toplam 10 gün diyim şimdi ağrı yok ama üşütünce falan arada çok üşütürsem idrar kaçırıyorum oda normal doğumda ıkınmaktan idrar torbası sarkıyomuş

offf bi yerden çıkarmak lazım bu çocugu ama nerden? benim geniş dikişlerım de 10 gunde falan iyileşti. ama tabi ki artık eskısı gıbı degılım. hala hapşururken bile acıyor, üşüyünce sızlıyor. ben normal dogum istiyorum ama heran cayabilirim, sezeryan kesiğini düşününce ondan da vazgeçiyorum. mafoldumben nasıl çıkacak bu çocuk bilmiyorumkismile

valla allah sabrını veriir heralde biyolunu gösterir inşallah ay benim bi evim bile olmucak doğum da ne kötü bi pisikoloji eşim asker malesef tain çıktı 30 haziran doğum 1 temmuz da ilişk kesecek ben malesef haziranın başında kayınvalideme gitmek zorundayım eşim olmucak yanımda evimi haziran 15 te yollucam nereye çıkarsa tain off çocuğumun bi odası bile olmuca gibi beşik alsam bi dert almasam bi dert 15 gün izin var eşimin bebek 15 günlükken yollara doğuya gidicez kafam çok karışık

oyyyy ALLAH kolaylık versın canım. işin çok zor ama herşeyde vardır bi hayır. ılerıde herşeyı olur bebeğinin inşaallah. böyle üzme kendını hısseder bebeğin. herşey olacagına varır sonuçta. ALLAH sabır versın canım.

valla askerle evlenmelerin dertleri bunlar allahtan tek dileğim eşli gitmek doğuya eşsiz gidilen yerler var öle olursa kaınvalide yanında valiz elimde dolan dur 2 çocukla komedi hayatımız resmen yerleşik hayatımız olmayınca neyse çok dalmayayım bunalıma giriyom genede çok şükür kızım sağlıklı 2. bebeğimde sağlıklı olsun herşey düzelir inşallah

evet çok dalma canım, dalsan bile kaderde varsa değişmez boşuna sıkıldıgınla kalırsın. kocaman öpuyorum sıkma canını. herkese benden tatlı ruyalar.

canım saçmalama ordaki dikişle karnındaki dikiş br olurmu sen hiç ameliyat
olmmamışşsın belli karnın kaç kat altına giriyorlar bence ilkinide normal yapmışken
ikincisinide öle yap ameliyat gerçekten çok kötü bi olay o narkoz bi dert narkozdan çıktığında hissettiğin acı bi dert çocuğunu bile görmicek sancıdan gözün
ama norml doğum ölemi o anlık sadce inşallah benimde bi sorun çıkmazda normal olur
diye dua ediyorm

ya tatlım sende ameliyat geçirmiş bi insan olarak onun acsı ile ameliyattan çıkıncaki acı bir olurmıu hem doğum yapıypsun okadar büyük bi değişk olay oluyor orda açılıyor sonra dikiş mikiş hissetmessin emibn ol zaten uyuşturyorlar bacaktan .iğne vurup yengem yeni doğum yaptı ordan biliyorum hem okadar mühim b.i kesik olsa su deyiremezsin orası heran su bile değiyor neden okadar mühim bi kesik değil çünki ama ameliyat kesiğinde bi hafta su deyiremiyosun

orası öle tabe sezeryanla bi olmaz kiloluyum kilo olduğu için narkozdanda korkuyorum hani 88 le hamile kaldım 92 oldum şimdi doğuma 100 garanti onun için narkozdan korkuyorum

orası öle tabe sezeryanla bi olmaz kiloluyum kilo olduğu için narkozdanda korkuyorum hani 88 le hamile kaldım 92 oldum şimdi doğuma 100 garanti onun için narkozdan korkuyorum

ıyı geceler canım ah ah bende aynı dertteyım normalden korkuyorum sezeryanda da narkozdan korkuyorum nolcak bılmıyorum.mafoldumben

ıyı geceler canım ah ah bende aynı dertteyım normalden korkuyorum sezeryanda da narkozdan korkuyorum nolcak bılmıyorum.mafoldumben

epidural sezeryanda uyumuyosun sonucta ben nasipse öyle yapıcam dogumumu.. Narkoz kötü gercekten

ıyi geceler kızlar, geçmişi okuyayım derken çok uykum geldi, herkese bol muhabbetler ve sonra da tatlı rüyalar

mrb kızlar nasılsınız bizde çok iyiyiz yavrumla :ecrin_bebek:

ya kilo ile alakası yok ama bünye ile çok alakası var mesela bazısı kusrak atar bazısı başka şekillerde atar narkozu ben kusarak attığımdan çok zorlanıyorum helede karnımdan ameliyat olduğumu düşünsene iki büklüm oluyosun kusarken kim bilir ne kadar sancılı olur bide ben narkozdan hemen çıkamıyorum ne bilim bana çok ürkütücü geliyır kesilip biçilmek neşter deyiyor ya dahası varmı insanın ömrümden bir sene götütüyor o neşter yine sen bilirsin ama zorluğunu çok çekersin söleyim sık dişini taş çatlasın 1 gün çekilily sende biliyosun

gözüm korkuyo ameliyattan
normal doğum benim 4 saat sürdü sancı gelmedi suni sancıyla doğurdum hiç doğum sancısı nedir belden vururmuş 2 gün çeken varmış bilmedim onun için dikişte çok oldu tabe sancı olmayınca ölecek çocuk diye karnıma atladı başka ebe çıktı bebek ama o an o güzel duyguyla seni kesseler gıkın çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…