denıycemm ama once elımdekı ıslerı bıtırmem lazımkaydirigubbakcemile3
adresı kaydettım canım.
tığla oruluyor bu malzemlerımı alıp denemelere baslarım
sen bunları örmek yerine minik converse al kaydirigubbakcemile3
belki bunu yapabılırım ama oturup ugrasmam lazım ipleri alana kadar cocuk dogar benımmmm (inşşşş)
günaydın kızlar nasılsınız
belki bunu yapabılırım ama oturup ugrasmam lazım ipleri alana kadar cocuk dogar benımmmm (inşşşş)
Hanginiz yapıyosunuz :hulya:
Hanginizin yakasına yapişim ben şimdi patik patik diye :hulya:
bilmiyorumkismileGünaydın kızlar,
geçmişi okumadım ama patiklere baktım çook şekerler. Bunları kime yaptırsam acaba ben örgü örmesini bilmem annemde bunu beceremez kaynanamda hırka örmekle meşgul memlekette ama benim bunlarda gözüm kaldı.
hehe hehehTamam canım önemli değil..
Bekleriz biz Hazirana daha çoookkkk zemuszemus
gunaydın cnm hosgeldınngünaydın kızlar nasılsınız
Aaaaa ne gazı ne çakallığıııı, aşkolsun. Bu sadece motivasyon :asigim:
günaydın kızlar bu sabah çok kötüyüm dün gece bi uyandım boğazlarım şişmiş
hastaneye felan gittim ya ordan kaptım galiba şimdide üşüyorummm yaaaa sabahtan beri ıhlamur felan içtim, ama berbat durumdayım izin de alamam dün yoktum zaten bi sürü laf ederler
yaa hasta olmka istemiyorum ama oluyorum galibamafoldumben
ay canım dikkat et kendine yaaa...günaydın kızlar bu sabah çok kötüyüm dün gece bi uyandım boğazlarım şişmiş
hastaneye felan gittim ya ordan kaptım galiba şimdide üşüyorummm yaaaa sabahtan beri ıhlamur felan içtim, ama berbat durumdayım izin de alamam dün yoktum zaten bi sürü laf ederler
günaydın esmer h.g.günaydın kızlar nasılsınız
bulursan yapışacak biri banada haber ver bende çok beğendim bunları. Normalde örgüyü hiç sevmem ama bunlara resmen bittimHanginiz yapıyosunuz :hulya:
uyusuk anneeebelki bunu yapabılırım ama oturup ugrasmam lazım ipleri alana kadar cocuk dogar benımmmm (inşşşş)
eyvahedigeldismileHanginiz yapıyosunuz :hulya:
canımmm noldu sana yaaa..günaydın kızlar bu sabah çok kötüyüm dün gece bi uyandım boğazlarım şişmiş
günaydın esmer
Daemonum, Güneşim buna kaç numara tığ kullanılır, ne çeşit iplik gerekir?
uyusuk anneee
eyvahedigeldismile
canımmm noldu sana yaaa..
dıkkat et kendıne ben de fena halde burun akıntısı oksuruk devam edıyor.
canım bırak ne derlerse desınler
gıt evde dınlen
baska turlu gecmıyor bu lanet hastalık
günaydın esmer h.g.
bulursan yapışacak biri banada haber ver bende çok beğendim bunları. Normalde örgüyü hiç sevmem ama bunlara resmen bittim
geçmiş olsun canım hemen ballı limonlu iç sıcak tut kendini ve yorma çokda halsiz hissedersen öksür aksır belki öle izin kopararırsın ama inş.buna gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?