2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaaaa ne gazı ne çakallığıııı, aşkolsun. Bu sadece motivasyon :asigim:

adresı kaydettım canım.
tığla oruluyor bu malzemlerımı alıp denemelere baslarım

belki bunu yapabılırım ama oturup ugrasmam lazım ipleri alana kadar cocuk dogar benımmmm (inşşşş)

sen bunları örmek yerine minik converse al kaydirigubbakcemile3

İnşallah o da olacak ama yürümeye başlayınca, şimdilik patikle idare etsin zıpırlar .

Bu arada benimki de dün tüm gün uyudu mu ne, hiç hareket etmedi. Sanırım Pazartesi sendromu yaşadı. Bugün ise kımıl kımıl Alimgamyoncuiremsu.

günaydın kızlar bu sabah çok kötüyüm dün gece bi uyandım boğazlarım şişmiş
hastaneye felan gittim ya ordan kaptım galiba şimdide üşüyorummm yaaaa sabahtan beri ıhlamur felan içtim, ama berbat durumdayım izin de alamam dün yoktum zaten bi sürü laf ederler
yaa hasta olmka istemiyorum ama oluyorum galibamafoldumben

Hanginiz yapıyosunuz :hulya:
Hanginizin yakasına yapişim ben şimdi patik patik diye :hulya:

cnm ben eger ip alırsm untmayıpda denıcem suan daemon usta bu konuda ama baktım oluyor orerım patik zor iş yaa duz atkı deseler neyse

bilmiyorumkismile
Tamam canım önemli değil..
Bekleriz biz Hazirana daha çoookkkk zemuszemus
hehe heheh
günaydın kızlar nasılsınız
gunaydın cnm hosgeldınn
Aaaaa ne gazı ne çakallığıııı, aşkolsun. Bu sadece motivasyon :asigim:

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Geçmiş olsun uklacığım, aman dikkat et, tuzlu suyla gargarayı ihmal etme. Mikropları temizlemede çok etkiliymiş, hem ağıza, hem burna.

ay canım dikkat et kendine yaaa...
benimde geçenlerde burnum yanıyodu fln hasta oluyorum dedim. sonra neyse ki olmadı gibi ama yine de tetikteyim..
portakal fln ye bol bol kivi ye mandalina ye..

cnm gunaydın sanada cok geçmiş olsun ama buaralr sanırım kendıne iyi bakmıyorsun yaptın temzlıkleri böle oldu işteee hastalık bu sansını deneseydın yada işyernde kıvran bakalım belkı kendılerı gonderırlerbilmiyorumkismile

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın esmer h.g.
bulursan yapışacak biri banada haber ver bende çok beğendim bunları. Normalde örgüyü hiç sevmem ama bunlara resmen bittim

geçmiş olsun canım hemen ballı limonlu iç sıcak tut kendini ve yorma çokda halsiz hissedersen öksür aksır belki öle izin kopararırsın ama inş.buna gerek kalmaz.

belki bunu yapabılırım ama oturup ugrasmam lazım ipleri alana kadar cocuk dogar benımmmm (inşşşş)
uyusuk anneee
eyvahedigeldismile
canımmm noldu sana yaaa..
dıkkat et kendıne ben de fena halde burun akıntısı oksuruk devam edıyor.
canım bırak ne derlerse desınler
gıt evde dınlen
baska turlu gecmıyor bu lanet hastalık

Uklacım geçmiş osun canım üzüldüm yaaa lmaz:
Allah ım şifa versin inş. kısa zamanda

günaydın esmer

Daemonum, Güneşim buna kaç numara tığ kullanılır, ne çeşit iplik gerekir?

cnm valla bende tam bilmiyorum ama sen aldıgın ipe göre tıg alcaksın zaten cok ınce ipte alınmaz buna sanki bu ip normal yun ip deıl gıbı duruyr resmde bence fotoyu gostersek ipciler bize yardımcı olur

QUOTE=gunesim;11102867]belki bunu yapabılırım ama oturup ugrasmam lazım ipleri alana kadar cocuk dogar benımmmm (inşşşş)[/QUOTE]

ben sana ipi göndersembilmiyorumkismile

valla daemoncum cocugum bana cok kızacak sen bana bişi yapmadın dıyeee ama o benı buhale getrdı harbıdn uyusuk ötesi bişi oldum yaaaa
eskıden kendıme ne kazaklr ne şallr örmüştüm kulaga hiç inandırıcı gelmesede:)

Valla Dilekcim MElmea ile beraber kovalıyoz ama kimseden olur cevabını alamadık henüz kaydirigubbakcemile3
Daemonla güneşcik var ikisinden birini bi köşede kıstırırsam aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…