2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boğazım çok ağrıyo hiç geçeceğe benzemiyooo domuz gribimi oldum acaba yaamafoldumben

cnm valla bende tam bilmiyorum ama sen aldıgın ipe göre tıg alcaksın zaten cok ınce ipte alınmaz buna sanki bu ip normal yun ip deıl gıbı duruyr resmde bence fotoyu gostersek ipciler bize yardımcı olur

canım alacagın ıpe gore tercıh edeceksın tıgınıda.

bunu yunle orersen yumusak olur daha sık durması ıcın kalın yun olmayan ıpler var ama adı ne onun bılmıyorum.
orunce ayakkabı gıbı olur onunla:
yunle orersen eger yumusak oldugundan bu kadar ıyı durmaz. sen resmı ıpcıye gostersne yardımcı olur. hanı dantel ıplıgının cok kalın halınde ıpler var onlardan olur ama adı neydı bılmıyorum o ıpın

daemon cum kıskandım bi deneyim dedım herkes benı örgücü sandııı eheheheh gazamı gelıyorm neeeee halbuki patik yani bu düzbişi diilki:)

boğazım çok ağrıyo hiç geçeceğe benzemiyooo domuz gribimi oldum acaba yaamafoldumben
Allah korusun cnım ya
korkma bu aralar domuz gribi vakası gelmiyor
bende hastanedeyim ya
alıyoruz her gün acildeki duyumları
kasım ayında fln dolup taşıyodu ama son 2-3 haftadır yok
bayagı azaldı sanırım
seninki de normal soğuk algınlıgı flndır..
benimde ekimde mi kasımda mı ne grip oldugumda aynen öyle boğazdan başlamıştı..
sonra bol taze meyve suları ve bol limonlu tavuk suyuna çorbalarla atlatmıştım

allah korusun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen işyerınde kıvran bolbol gonderırler senı öle gorunce tas deıller yaaa

Uklaaaaaaaaaaaa geçmiş olsun kuşum ama niye hemen en kötüsünü aklına getirirsin anlamadım. Sen bi abini ara bence. Ateşin varmı. Ateşini gün içinde kontrol et.
Arkadaşların dediği gibi ballı limonlu sıcak su iç iş yerinde bal bulamazsan şekerle yap aynı şeyi. Akşam eve gidincede bal-limon su karışımınada bir çay kaşığı toz zencefil at.

Valla Dilekcim MElmea ile beraber kovalıyoz ama kimseden olur cevabını alamadık henüz kaydirigubbakcemile3
Daemonla güneşcik var ikisinden birini bi köşede kıstırırsam aklinialirimsmile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bırımı seslendiii
daemon cum kıskandım bi deneyim dedım herkes benı örgücü sandııı eheheheh gazamı gelıyorm neeeee halbuki patik yani bu düzbişi diilki:)

gel gel kotu bısey degıll.. gaza gelmek

ewet yaa özge tvlerdede haber cıkmıyor pek fazlaaa kabus bittimi acaba?

sacmlama kusum yaaa..
sen en ıysııs cık ordan bı doktora gıt ıcın rahatlasın ılac falan verır.
aklına ole seyle rgetırme.
sıcak bıseylerle bol bol dınlen...

Tv lerde haber çıkmamasının nedeni sağlık bakanlığının haberleri yasaklaması canım. Artık raporlanmıyor vakalar

hadiyaa haberım yok bak ondandaaa gundem bende sıfır artık :sinifsinif:

tövbe de sen ballı limonlu ılık su içsene canım ben öle atlattım boğazlara çok iyi geliyor hadi bide dene uklacığım.

ama iş yerindeyim ne limon var ne bal işyerimde çok ters biyerde mafoldumben

akşama yapayım tavuk suyuna çorba bendee:sinifsinif:

allah korusun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen işyerınde kıvran bolbol gonderırler senı öle gorunce tas deıller yaaa

deniycem valla:sinifsinif:

çok üşüyorum ateşim çıkıyor galiba yaa keşke sabah ateş ölceri alsaymışım
yanımda pekmez getirdim sabahta 2 bardak ıhlamur içtim
midemde bulanıyor ve donuyorumm eve gidip yatmak istiyorum ben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…