2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım zencefıl cok ıyı gelıyor bogaz agrısına bende de agrı yok cok sukru bal zencefıl sayesınde.

evde yoksa gecen bızımkı bır suru almıs aksam geldıgınde bı cgr at bana getıreyım. fazla almıs bızımkı

boğazım çok ağrıyo hiç geçeceğe benzemiyooo domuz gribimi oldum acaba yaamafoldumben

domuz gribi olsam ben olurdum. 2 haftadır öksürük boğaz ağrısı burun tıkanıklığı.
hem heryere de girip çıkıyorum, sinemalar , alışveriş merkezleri... kendimi hiç korumadım o konuda.
uydurma bir hastalık zaten . domuz gribi olsan yüksek ateşten duramazsın. sen olsan olsan ukla gribi olmuşsundur.

Benim sayfam açık ama ben işe biraz döneyim kızlar. arada bakarım şimdiden bizimkiler benim yerime eleman aramaya başlamışlar nette ilanı vardı .

allah korsun o nasıl söz :mymeka:

bilmiyorumkismilemafoldumben

sacmlama kusum yaaa..
sen en ıysııs cık ordan bı doktora gıt ıcın rahatlasın ılac falan verır.
aklına ole seyle rgetırme.
sıcak bıseylerle bol bol dınlen...
yawrum çıkmayı bende çok istiyorumda dün hani ben dr gittim ya bizim mali işler müdürünün odasının önünden geçiyordum günaydın dedim oda bana ooo bilge hanım
c.tesi pazar tatildi dünde gelmedinizi 2 gün evde oturup h.içi mi gidiliyor dr dedi
bende sağlık ocağına gitmem gerekliydi, kan uyuşmazlığımız var eşimle o yüzden testlerimde vardı dedim.. aa bizde de vardı eşimle iğne felan vurulmuştu biliyorum korkmayın bişey olmaz felan dedi...
şimdi bunun üstüne nasıl izin alıp çıkayımmmmafoldumbenmafoldumben

offf anasını satayım kendi işimiz olacaktı yaaa.. haklısın şimdi tekrar izin istemen çok zormuş

bakarım akşam eve geçince olmazsa alırım senden

bilmiyorumkismilemafoldumbenboğaz ağrın geçtimi
sıtmaya tutulmuş gibi titriyorum ben eyvahedigeldismile

yemısım onların tavrını.. allla allla hıc kusura bakmasınlar.
manyak mıdır nedır.
benımde lekelenmem oldugunda ısyerının yanında bı kız vardı.
onunda cok kanaması olmsutu hamılelıgınde
patronum bana aynen sole demıstı.
asumanında 9 ay boyunca kanaması oldu hıc bısey olmaz demıstı..

gel bunları topla kafalarını bırbırıne tokusturrrklava:klava:klava:klava:klava:
cok sınırlendımm

offf anasını satayım kendi işimiz olacaktı yaaa.. haklısın şimdi tekrar izin istemen çok zormuş
evet nasıl hastayım derim şimdiimafoldumbensinir oluyorumm eve gitmek istiyorum
işten çıkmak istiyorumm uyumak istiyorummmafoldumben

işte bunların başlarına gelmesi lazım anlamaları için
yoksa olmaz

işte bunların başlarına gelmesi lazım anlamaları için
yoksa olmaz

yok kıs ole de anlamıyolar.
bunu bana soyleyen patronum 12 yıldrı cocuk sahıbı olmaya calısıyor.
ve 3 tane cocuk dusurmus..
düşün yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…