saol canımm
dün ben kan grubu tetsimi tekrarladım 28. haftada tekrar bir test olacak galiba
ama zaten bişey yapamıyorlarmış şu aşamada doğumun 72 saat içerisinde anneye ve bebeğe bir iğne yapılacakmış o kadar ccanım şimdilik başka bişey demedi
zaten domuz gribi diye salgın yokmuş ilaç firmalarının abartması.
bilmiyorumkismilemafoldumben
yawrum çıkmayı bende çok istiyorumda dün hani ben dr gittim ya bizim mali işler müdürünün odasının önünden geçiyordum günaydın dedim oda bana ooo bilge hanım
c.tesi pazar tatildi dünde gelmedinizi 2 gün evde oturup h.içi mi gidiliyor dr dedi
bende sağlık ocağına gitmem gerekliydi, kan uyuşmazlığımız var eşimle o yüzden testlerimde vardı dedim.. aa bizde de vardı eşimle iğne felan vurulmuştu biliyorum korkmayın bişey olmaz felan dedi...
şimdi bunun üstüne nasıl izin alıp çıkayımmmmafoldumbenmafoldumben
Uyyyhhh,
ne diyon yaw geçmiş olsun.
Cümleten günaydınnnnnnnnn
canım zaten cılek ten almıycam ben yaptırıcam da calıcak model arıuyorum=))evt canım bgn öğlen gidicem zaten konuşucam ben baska almak isteyen arkadaslarım var yardımcı olur musunuz dicem?bakalım ben de alabilecek miyim orası da meçhul kaydirigubbakcemile3 stoklarında varmı ? karyola bgn kesin vardır diyor arkadasım.ctsi esimle gidip alıcaz.cünkü nakliyesi yok.kendin alıyorsun kendin kuruyorsun.öyle dedi arkadasım.bu arada o askı ve karyolanın içindeki yatak 600 liraya dahil değil.ben askılığı da alıcam yatağını da alıcam ordan.uyku setini almıcam çünkü bir tane beğendim annem alacak onu.merak etme yani aklımdasın..
daemon bu arada çilekin oda takımı vardı ya egenin aynısından var dedim sana o büyüyen yatak değil bu arada aklında olsun.bence büyüyen yatak almak daha mantıklı gibi geliyor tabi yine senin bileceğin bişey.
banane len, naparsan yap,
laf olsun diye soruyom. Ne deşifre olcen, bi tek sen mi o işi yapıyon koca memlekette?alsanaalsanasmile
hee bende ORD.PROF. buyrunnnnnnnnn
sana kız yok dedim ya len, haremine alamıycan kızımı, kıvranma boşuna.:umursamaz:
amma arsız kaynana çıktın sen yaw Çok üzgünüm çoook
kızlar benim meleğim perşembeden biri hiç kıpırdamadı
ödüm koptu tüm hafta sonu bişey mi oldu diye
dün doktora gittim çok şükür herşeyi yerinde kalbi tıkır tıkırdı maşallah
ay çok şirindi ya elini ağzına almıştı
bacaklarını bir uzatıyor bir karnına doğru çekiyordu
ama çok terbiyeli meleğim göstermiyor cinsiyetini geçen ay erkek diyen doktor şimdide kıza benziyor
ama kesin diyemem sanırım ben 2. düzey ultrasona kaldım cinsiyeti öğrenme konusunda
hadi hayırlısı bakalım
ulen allah canını almasınbanane len, naparsan yap,
laf olsun diye soruyom. Ne deşifre olcen, bi tek sen mi o işi yapıyon koca memlekette?alsanaalsanasmile
hee bende ORD.PROF. buyrunnnnnnnnn
sana kız yok dedim ya len, haremine alamıycan kızımı, kıvranma boşuna.:umursamaz:
amma arsız kaynana çıktın sen yaw Çok üzgünüm çoook
ay nebilim kız herkes rüyasında erkek görüyoesmer bence seninki kız hee
ulen allah canını almasın
çalıştıgım hastaneyi zaten bir çok kez söledim burda
bide işimi söliyim de yarın genel müdürüm gelsin çıkış belgelerimnen birlikte yanıma
ay nebilim kız herkes rüyasında erkek görüyo
dün bende kıza benzettim ama bilemiycem
benim bir arkadaş var kız ikisinin ortası olmasın diyo :1shok:
salak dedim o nedemek ya ay ne biilim baksana çok kararsız bu filan dedi
hay allahım ya cinsiyeti belli belli olmasına da namussuz göstermiyo ne edem
hahahaahha sen onu bide kocama söle :jeyyar:EEEE CNM DAHA NE İSTİYORSUN İSTEDGINDE TAM OLARAK BU DEİLMİİ İŞTEN CIKIP DORT DONUM BOSTAN YAN GEL OSMAN OHHHHHH:sm_cool:
gerek yoktur belkide zaten doüumdan sonra iğne vurulacakyao zaman yaptırmak cok gereklı degıl yanı dr umun dedıgı dogru adam bıldıgı halde test ıstemedı.sence yaptırmalımıyım
ya bu cinsiyet bu kadar zor mu gözüküyordu insan basına gelmeyince bilemiyormus ben sanıyordum ki yüksek ,ihtimal 16.haftada belli olur ve zayıf bir ihtimal de değişme payı olur.off ben de artık emin olmak ve kızım olacak demek istiyorum yani doktorun dediğine göre büyük ihtimal kız buna emin olmak istiyorum eyvahedigeldismile
Domuz gribi yoksa bu ölenler neden öldü? Neden açıklama yapmıyorlar?
Ne sinir insanlar yaaa, rapor alsan da kabul etmezler mi peki?
ederler canım ama rapor almam için önce işyerinden izin alıp çıkmam lazımm:sinifsinif:
ay nebilim kız herkes rüyasında erkek görüyo
dün bende kıza benzettim ama bilemiycem
benim bir arkadaş var kız ikisinin ortası olmasın diyo :1shok:
salak dedim o nedemek ya ay ne biilim baksana çok kararsız bu filan dedi
hay allahım ya cinsiyeti belli belli olmasına da namussuz göstermiyo ne edem
Günaydın nc757010
aman be sankı oglum sumuklu kızına kaldı.
kzıın evde kalmasın dıye bı ıyılık yapayım dedım..
sonra aglamayın pesımızdenlülülülülülü
ulen allah canını almasın
çalıştıgım hastaneyi zaten bir çok kez söledim burda
bide işimi söliyim de yarın genel müdürüm gelsin çıkış belgelerimnen birlikte yanıma
kızlar benim meleğim perşembeden biri hiç kıpırdamadı
ödüm koptu tüm hafta sonu bişey mi oldu diye
dün doktora gittim çok şükür herşeyi yerinde kalbi tıkır tıkırdı maşallah
ay çok şirindi ya elini ağzına almıştı
bacaklarını bir uzatıyor bir karnına doğru çekiyordu
ama çok terbiyeli meleğim göstermiyor cinsiyetini geçen ay erkek diyen doktor şimdide kıza benziyor
ama kesin diyemem sanırım ben 2. düzey ultrasona kaldım cinsiyeti öğrenme konusunda
hadi hayırlısı bakalım
EEEE CNM DAHA NE İSTİYORSUN İSTEDGINDE TAM OLARAK BU DEİLMİİ İŞTEN CIKIP DORT DONUM BOSTAN YAN GEL OSMAN OHHHHHH:sm_cool:
Allah seni de bildiği gibi yapsın emi, hem söyle, hem nonstop yazdırıver burda.
bi araştırcekler birimleri, bulucekler o olcek.
sen demekki çoktaaaaaaaannn deşifre olmuşsun da habarın yok eyvahedigeldismile :içelim:
DEMEKKİ NAZLI BİR KIZ HEEEE
SANA SUPRIZ YAPCAK:d
sıpalar göstermiyor ben 18.haftamda gitmiştim doktor hala kararsızdı neyse cmtsi günü 2.derecede ultrasona giricem teşrif ederse bizim ki gösterecek bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?