2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın güzeller..

ukla yani bilge gecmis olsun canım..ben de bgn işteyim canım bugün hiçbir yerde olmak istiyor.o nasıl oluyor diye sormayın öyle işte.......
benim de kanamam olduğunda bana da benim de olmuştu bişey olmaz diyen çok kişi oldu işyerimden ama sonucta herkes bir olmuyor her kanama da aynı sonucu vermiyor.dinlendim allaha şükür geçti.rapor aldım 3 gün ve gelmedim.ama cidden insanın burnundan getiriyorlar.sabırlı olmak lazım işte napacaksın teraziye koymak .. ben öyle yapıyorum işyerimin artıları ağır basıyor o sebeple de burdayım.ama bazen çileden çıkıyorum aynen ben de sizler gibi..

yuh acımasız insanlr kendı başlarına gelse yada karılarının böle yapmazlr ama offya sınır oluyrm hepıcıgıneee-tatlicadiarzu-

uklacım merhaba canım merak ettım kan uyusmazlıgı ıcın hangı testı yaptırdın saglık ocaklarıda yapıyormu bu testı.bılmıyordum bızdede kan uyusmazlıgı var dr ılk bebekte bısey olmaz.dogacak bebegın kan grubuna gore ıgne yapılacak dedı gerekmeyebılırmıste.bu konuda sen neler yaptın canım dr un sana ne dedı.

saol benim iş yerimde izin konusunda normlade rahattır ama hamile kaldığımdan beri herşey batıyor ne yapabilirim isterek hasta olmadım ya bende zaten ilaçda alamıyorum insan evladını riske atarmı napcam bilmiyorummmafoldumben

bendende ıyı

dusundun mu
vercen mı kızını ogluma:jeyyar:
ulen hayır şimdi bana kendimi deşifre ettirmesene..kaydirigubbakcemile3
idari bi birimin yöneticisiyim diyeyim susalım :1shok:
yahu bu kız benı dinlemıyo..

PROF kısım buuu bakam buralara takıldıgınaa
yuh acımasız insanlr kendı başlarına gelse yada karılarının böle yapmazlr ama offya sınır oluyrm hepıcıgıneee-tatlicadiarzu-
klava:

yiiiwrum sen o oda takımına bakmaya bugün mü gidecektin delikafadulden
ben kocişe de gösterdim çok begendi..
fabrikadan alamasak bile asıl satıldıgı yerde görmek istiyoz biz.
oraya gidersen öğrenebilir misin satış magazaları nerelerdeymiş CADIARZU

yok kıs ole de anlamıyolar.
bunu bana soyleyen patronum 12 yıldrı cocuk sahıbı olmaya calısıyor.
ve 3 tane cocuk dusurmus..
düşün yani..

e daha ne ztn böyle tiplerden kork asıl dameoncuuuuuum..benim yok diye daha da bir kötüleşiyor bu tipler..bunlar daha bir katı olurlar.cocuk sahibi olan da olmayan da anlamıyor eğer kalbi katı ve bencillikle yüklüyse böyle biri var etrafımda o sebeple ben hiçbir şeye şaşırmam..

bakarım akşam eve geçince olmazsa alırım senden

bilmiyorumkismilemafoldumbenboğaz ağrın geçtimi
sıtmaya tutulmuş gibi titriyorum ben eyvahedigeldismile

bende ağrı kalmadı zaten. ama eşim dünden beri senin şikayetlerinle rahatsız. boğazı hep yara olmuş ve ateşi yükseldi
doktora gitti faranjit olmuş. şimdi antibiyotiğe başladı. sende aslında pek fazla beklemeden doktora görünsen iyi olur.

ukla canım çok geçmiş olsun

saol canımm

dün ben kan grubu tetsimi tekrarladım 28. haftada tekrar bir test olacak galiba
ama zaten bişey yapamıyorlarmış şu aşamada doğumun 72 saat içerisinde anneye ve bebeğe bir iğne yapılacakmış o kadar ccanım şimdilik başka bişey demedi

kızlar benim meleğim perşembeden biri hiç kıpırdamadı
ödüm koptu tüm hafta sonu bişey mi oldu diye
dün doktora gittim çok şükür herşeyi yerinde kalbi tıkır tıkırdı maşallah
ay çok şirindi ya elini ağzına almıştı
bacaklarını bir uzatıyor bir karnına doğru çekiyordu
ama çok terbiyeli meleğim göstermiyor cinsiyetini geçen ay erkek diyen doktor şimdide kıza benziyor
ama kesin diyemem sanırım ben 2. düzey ultrasona kaldım cinsiyeti öğrenme konusunda
hadi hayırlısı bakalım

bu konuda bıle kıskanclık yapıyolar ben bısey dmeıyorum allah onların cezasını zaten verıyor

ayy maasallah cınsıyetı belırsız yegenımeekaydirigubbakcemile3

valla inan bende gitmek istiyorum dr a ama şuan mümkün gözükmüyor galiba

evt canım bgn öğlen gidicem zaten konuşucam ben baska almak isteyen arkadaslarım var yardımcı olur musunuz dicem?bakalım ben de alabilecek miyim orası da meçhul kaydirigubbakcemile3 stoklarında varmı ? karyola bgn kesin vardır diyor arkadasım.ctsi esimle gidip alıcaz.cünkü nakliyesi yok.kendin alıyorsun kendin kuruyorsun.öyle dedi arkadasım.bu arada o askı ve karyolanın içindeki yatak 600 liraya dahil değil.ben askılığı da alıcam yatağını da alıcam ordan.uyku setini almıcam çünkü bir tane beğendim annem alacak onu.merak etme yani aklımdasın..

daemon bu arada çilekin oda takımı vardı ya egenin aynısından var dedim sana o büyüyen yatak değil bu arada aklında olsun.bence büyüyen yatak almak daha mantıklı gibi geliyor tabi yine senin bileceğin bişey.

ulen hayır şimdi bana kendimi deşifre ettirmesene..kaydirigubbakcemile3
idari bi birimin yöneticisiyim diyeyim susalım :1shok:

banane len, naparsan yap,
laf olsun diye soruyom. Ne deşifre olcen, bi tek sen mi o işi yapıyon koca memlekette?alsanaalsanasmile

bendende ıyı

dusundun mu
vercen mı kızını ogluma:jeyyar:

yahu bu kız benı dinlemıyo..

PROF kısım buuu bakam buralara takıldıgınaa

klava:

hee bende ORD.PROF. buyrunnnnnnnnn
sana kız yok dedim ya len, haremine alamıycan kızımı, kıvranma boşuna.:umursamaz:
amma arsız kaynana çıktın sen yaw Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…