- Konu Sahibi daemon
-
- #35.701
delikafadulden
det sarılma bana :dilcikar:
kanka felan değiliz biz :dilcikar:
bu arada henüz gidemedim fabrikaya canım..öğleden sonra belki gidicez arkadas ne zaman giderse işte.adamla tanışmam lazımm bağlamam lazıımmm..dısardaki fiyatı 1200 iki katıymış aksarayda bisikletçiler çarşısı mı ne varmış orda varmıs bu oda takımından ama 1200 lira! yani insallah bağlarız adamı da alırız..sen kesin alacak mısın ben kararımı verdim alıcam.
valla almayı düşünüyorum ama alsam da 2 ay sonra fln alacam benbu arada henüz gidemedim fabrikaya canım..öğleden sonra belki gidicez arkadas ne zaman giderse işte.adamla tanışmam lazımm bağlamam lazıımmm..dısardaki fiyatı 1200 iki katıymış aksarayda bisikletçiler çarşısı mı ne varmış orda varmıs bu oda takımından ama 1200 lira! yani insallah bağlarız adamı da alırız..sen kesin alacak mısın ben kararımı verdim alıcam.
ver harcayım
bu arada henüz gidemedim fabrikaya canım..öğleden sonra belki gidicez arkadas ne zaman giderse işte.adamla tanışmam lazımm bağlamam lazıımmm..dısardaki fiyatı 1200 iki katıymış aksarayda bisikletçiler çarşısı mı ne varmış orda varmıs bu oda takımından ama 1200 lira! yani insallah bağlarız adamı da alırız..sen kesin alacak mısın ben kararımı verdim alıcam.
banane soz vermeden once duusnseydınn..ama ama ama
ben fakirim :1closedeyes:
:sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme::gitme:
alsanaalsanasmile:sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme::gitme:
alsanaalsanasmile
akannehirbanane soz vermeden once duusnseydınn..
gıt bul doktoru yıka yagla hatta cilala bananeee
koruyorum komsumu ve sahıtımııı..
özbek teyze cıcısler bolumune yenı patık ekledım baksan aben ördümmm
Bende senin gibiyim canımcım, 4 buçuk ay oldu 9 kg. Doktor diyetisyene gönderdi, o da en güzel şeyleri yasakladı. Tatlı yok!!! Profiterol yok!!! Poğaça börek yok !!! Pide arası döner yok!!! Turşu yok!!! Aaaaah aah, burda şunu yedim bunu yedim diyorlar ya ben de sadece salyalarımı akıtarak bakıyorum :)
oglumun totosunu ısırmayın yazık onaaaohaoldumsmiledaemon teyze bak burda tuğberk için bunu merserize ipten örüp baharda giydircen sonra onn totosunu ısırcan
anlatımlı bebek denizci takımı - bebekler için örgüler, şapkalar ,kazaklar,battaniyeler ,yelekler ,tulumlar - Blogcu
hosgeldınnnslm ben geldimmm herkezee merhabaaa
baktım canım eline saglı kbu elhamranın tarif ettiği dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?